Oglasi
Oglasi
NaslovnicaIzdvojenoCockta nagradna igra: 70 nagrada za 70 godina!

Cockta nagradna igra: 70 nagrada za 70 godina!

Oglasi

Trajanje:

Cockta nagradna igra povodom 70 godina Cockte traje u periodu od 01.09.2023 od 00:00 do 31.10.2023. do 23:59.

Nagrade:

 • Glavne nagrade:
  • 5 x vaučer u turističkoj agenciji Sunčana Vura * Pojedinačna vrijednost 2.000,00€/15.069HRK (PDV uračunat u cijenu)
 • Sporedne nagrade:
  • 10 x SMEG Minibar Pojedinačna vrijednost 1.472,17€/11.092,06HRK (PDV uključen u cijenu)
  • 55 x American Tourist kofer Pojedinačna vrijednost 199,00€/1.499,37HRK (PDV uključen u cijenu)

Vaučer u turističkoj agenciji Sunčana Vura moguće je iskoristiti za bilo koju uslugu koja je u ponudi agencije.

 • Vaučer može biti iskorišten na ime dobitnika i/ili drugih osoba po izboru dobitnika, uz potpis potrebnih izjava i suglasnosti koje bi tražio Organizator ili Agencija Sunčana Vura
 • Ukoliko dobitnik odabere uslugu čija je vrijednost veća od 2.000eur, dobitnik nadoplaćuje razliku.
 • Ukoliko dobitnik odabere uslugu čija je vrijednost manja od 2.000 eura, na vaučeru ostaje neiskorišteni iznos koji nije moguće zamijeniti za novac.
 • Rok iskoristivosti vaučera je godinu dana od preuzimanja nagrade.

Ukupan broj nagrada: 70
Ukupna vrijednost nagradnog fonda iznosi 35.666,70 EUR / 268.730,75 HRK (PDV uključen u cijenu)

Oglasi
Oglasi

Priređivač nagradne igre

ATLANTIC TRADE d.o.o., Rakitnica 3, 10 040 Zagreb

Pravo sudjelovanja u nagradnoj igri

U nagradnoj igri može sudjelovati svaki potrošač koji je stariji od 16 godina (fizička osoba s prebivalištem ili prijavljenim boravištem u Republici Hrvatskoj).

U nagradnoj igri ne mogu sudjelovati djelatnici, vlasnici i uprava ATLANTIC TRADE d.o.o. i njenih povezanih društava, kao ni članovi njihove uže obitelji (bračni partner, izvanbračni partner, roditelji, djeca, braća, sestre i sa njima zakonski izjednačene osobe), niti druge osobe koje na bilo koji način sudjeluju pri organiziranju i provođenju ove nagradne igre.

Cockta proizvodi koji sudjeluju u nagradnoj igri

U nagradnoj igri sudjeluju proizvod:

 • “Cockta Original” litraže 0,275ml, 0,5l i 1,5l
 • “Cockta Free” litraže 0,275ml, 0,5l i 1,5l
 • “Cockta Blondie” litraže 0,275ml, 0,5l, 1,5l

s nagradnim kodom koji se na navedenim proizvodima nalazi na sljedećim mjestima:

 • Cockta proizvodi u litražama 1,5L i 0,5L i navedenim okusima sadrže kod ispod prugastog čepa:
  • Original – plavi čep s bijelim prugicama
  • Free- bijeli čep s plavim prugicama
  • Blondie – smeđi čep s bijelim prugicama
 • Cockta proizvodi u litraži 0,275L i navedenim okusima kod imaju na poleđini stražnje etikete koji je vidljiv nakon što se otpije Cockta. Kod otisnut na poleđini stražnje etikete vidljiv je kroz prednju stranu staklene bočice.

Napomena oko pakiranja i kodova

Ako potrošač u trgovinama ostvari kupnju pakiranja navedenih Cockta proizvoda u litraži 0,5l i/ili 1,5l koja u unutrašnjosti čepa ne sadrži nagradni kod, ima pravo temeljem računa iz kojeg je razvidno da je kupljena u periodu trajanja nagradne igre i uslikane fotografije čepa bez koda, na dodjelu koda od strane organizatora s kojim će moći sudjelovati u nagradnoj igri.

Potrebne fotografije zajedno s navedenim računom šalju se e-mailom na adresu [email protected], koji će ih dalje uputiti na slanje po potrebi na adresu poštom ili registriranom dostavnom službom, a u obzir za dodjelu nagradnog koda ulaze one pošiljke koje su na navedenoj adresi zaprimljene najkasnije do 31.10.2023. do 23:59h, kao zadnjeg dana trajanja nagradne igre.

Oglasi
Oglasi

Kako sudjelovati?

 1. Kupite u trgovini ili ugostiteljskom objektu u Republici Hrvatskoj barem jedan proizvoda Cockte naveden u pravilima
 2. Potraži nagradni kod s unutarnje strane ambalaže proizvoda (ispod prugastog zatvarača u litražama 1,5L i 0,5L ili na poleđini stražnje etikete kod litraže 0,275L)
 3. Prijava se za sudjelovanje u nagradnoj igri putem web stranice www.nagradnaigra.cockta.com na kojoj je potrebno upisati kod

Napomene:

 • Svaki pojedini kod može biti iskorišten samo jedanput, i računa se kao jedna prijava
 • Svaki sudionik može sudjelovati u nagradnoj igri s većim brojem prijava, pri čemu je broj unosa kodova po jednom sudioniku ograničen na 100 unosa kodova dnevno, računajući od 00:00 do 24:00 h svakog dana tijekom trajanja nagradne igre.
 • Svaki sudionik može sudjelovati u nagradnoj igri s većim brojem prijava svakoga dana i to s različitom numeracijom ispravnih kodova.
 • U slučaju da sudionik upiše neispravni isti ili različiti kod 3 puta (3 kriva unosa) bez obzira u kojem vremenskom periodu – a da mu aplikacija javi da je neispravan (krivi unos), nema pravo nadalje ukucavati kodove naredna 24 h, te se nakon toga njegov profil otključava za daljnji unos kodova.
 • Isto vrijedi i za sljedeći niz krivih unosa (za svaki unos po tri neispravna koda) – profil se zaključava, a nakon proteka 24 h profil se otključava i sudionik ima pravo dalje unositi ispravne kodove. Preporuka je da se sudionik nakon što se unese kriva numeracija kodova 2 puta, javi na [email protected]

Izvlačenje dobitnika

Izvlačenje dobitnika održati će se na kraju nagradne igre, 06.11.2023. godine u 11 sati.

Jedna osoba može osvojiti samo jednu od nagrada.

Dobitnici će biti izvučeni iz centralne baze podataka putem računalne aplikacije, metodom slučajnog odabira. Izvlačenja će nadzirati tročlana komisija, te će se o tijeku izvlačenja voditi zapisnik.

Objava dobitnika

Imena dobitnika bit će objavljena najkasnije 8 dana nakon izvlačenja na www.nagradnaigra.cockta.com

Obavijest dobitnicima

Dobitnici nagrada biti će obaviješteni o dobivenoj nagradi pisanim putem u roku 8 dana od izvlačenja.

Preuzimanje nagrada

Dobitnici nagrade koji su ispunili uvjete iz ovih Pravila imaju pravo preuzeti nagrade u roku 30 dana od dana primitka pisane obavijesti o dobitku uz predočenje osobne iskaznice ili druge identifikacijske isprave.

Sve nagrade se preuzimaju u dogovoru sa organizatorom.Ako dobitnik u navedenom roku ne podigne nagradu, organizator će pisanim putem obavijestiti dobitnika te mu odrediti naknadni rok od 15 dana za podizanje nagrade.

Oglasi
Oglasi

S dobitnicima nagrade sklopit će se po potrebi poseban ugovor ili izjava o preuzimanju nagrade.

Ukoliko dobitnik ni u naknadnom roku ne podigne nagradu gubi pravo na nju, a Organizator će popis nepodignutih nagrada dostaviti Ministarstvu financija.

Ukoliko je dobitnik nagrade maloljetna osoba, organizator će nagradu uručiti osobi koja je temeljem zakona ili odluke državnog tijela dužna skrbiti o njoj, a nakon uvida u isprave koje dokazuju roditeljski ili s njime zakonom izjednačeni odnos te nakon što prihvati ova pravila.

Pomoć i informacije

U slučaju nejasnoća i dodatnih informacija, potrošač se može obratiti na besplatnu info liniju 0800 0009, svakim radnim danom od 8:00-16:00h.

Pravila i prijava

Za prijavu putem web stranice posjetite www.nagradnaigra.cockta.com

Za detaljna pravila kliknite OVDJEOSTALE NOVE NAGRADNE IGRE POGLEDAJ ISPOD OGLASAOSTALE NOVE NAGRADNE IGRE POGLEDAJ ISPOD OGLASA

Za sve najnovije nagradne igre klikni OVDJE

Za sve najnovije nagradne igre klikni OVDJE

Oglasi0
Voljeli bi čuti vaše mišljenje ili pitanje. Nije potrebna registracija. Samo kliknite +x