Za obavijesti o najnovijim nagradnim igrama pratite nas putem
Facebooka ili Instagrama

Za sudjelovanje u nagradnom natječaju potrebno je u inbox Lino Facebook stranice poslati kreativan odgovor na pitanje “Kako vidiš Čokolino budućnosti?”, objavljen u statusu 31.8.2017. na Lino Facebook stranici.
Uz odgovor na pitanje “Kako vidiš Čokolino budućnosti?”, u inbox je potrebno poslati i fotografiju računa s kupljena 2kg bilo kojih Lino proizvoda, zajedno s osobnim podacima (ime, prezime, adresa, grad, broj mobitela i email adresa). U istoj prijavi (jednoj poruci kojom se sudionik prijavljuje) moguće je poslati više računa, ali s potrebnih 2kg Lino proizvoda. Računi ne smiju datirati od prije 25.8.2017.
Cilj je na što kreativniji način opisati svoje viđenje Čokolina u budućnosti, a odgovor smije sadržavati maksimalno 500 znakova. Pojedinac može poslati samo jedan opis. Nagrade će se dijeliti u 18 gradova, a u svakom gradu zasebno najkreativniji odgovor po izboru stručnog Lino tima osvaja glavnu nagradu. Svi ostali sudionici čije prijave ispunjavaju uvjete aktivnosti dobit će poklon pažnje od Lina na kućnu adresu koju navedu u prijavi. Poklon pažnje bit će poslan najkasnije mjesec dana od dana završetka natječaja, zaključno 11.10.2017.

Nagradni natječaj traje do 11.9.2017. u ponoć, a Lino će najkasnije 15.9.2017. obavijestiti dobitnike putem komentara na nagradnom postu i poruke na Facebooku. Za sudjelovanje je potrebno biti fan Lino Facebook stranice te imati prebivalište u Hrvatskoj. Komentar ne smije biti uvredljivog, neprikladnog ili vulgarnog sadržaja. Svaki sadržaj za koji Organizator procijeni da nije u skladu s pravilima ili da je po bilo kojoj osnovi uvredljiv ili neprikladan, bit će izbrisan i isključen iz aktivnosti.

TKO MOŽE SUDJELOVATI?
Pravo sudjelovanja u nagradnom natječaju imaju svi korisnici Facebooka s prebivalištem u Hrvatskoj.

Nagrada za svaki najkreativniji opis Čokolina budućnosti u pojedinom gradu je stipendija za Digitalnu akademiju u Algebri. Nagrade će se dijeliti u ovim gradovima:
Zagreb
Dugo Selo
Zaprešić
Sisak
Osijek
Bjelovar
Varaždin
Rijeka
Karlovac
Split
Zadar
Šibenik
Slavonski Brod
Velika Gorica
Samobor
Pula
Dubrovnik
Koprivnica

Za prijavu i detalje klini OVDJENajnovije nagradne igre

Oglasi