Iako biste možda pomislili da je ljubav tjestenine i rajčice oduvijek poznata, nije baš tako. Rajčica je susrela tjesteninu tek početkom 19. stoljeća. Bilo da je dodana tjestenini u obliku pelata, sjeckane rajčice ili passate, dat će jelu okusnu jednostavnost i šarm. Dodatak mesa, ribe, začinskog bilja ili parmezana samo će pojačati gurmanski doživljaj.
Recepti s tjesteninom i rajčicama nadaleko su poznati u svim svjetskim kuhinjama, a rajčica se pokazala kao dobitna kombinacija za jednostavne, a opet savršene zalogaje.
Sudjelujte u nagradnoj igri i odgovorite na nagradno pitanje, a najsretniji u izvlačenju osvojit će Electrolux Grill ETG 340.
Kako biste sudjelovali u nagradnoj igri odgovorite na nagradno pitanje
Koji umak od rajčice volite spojiti s tjesteninom?
Svoj odgovor upišite u unosnu formu na ovoj stranici
Imena sretnih dobitnika biti će objavljena 3.9.2012. na stranici Coolinarike.