Za obavijesti o najnovijim nagradnim igrama pratite nas putem
Facebooka ili Instagrama

croatia osiguranje nagradna igra 2012 facebook

Nagradna igra počinje 05. prosinca 2012. i trajate do 26. prosinca 2012.

Za sudjelovanje u nagradnoj igri potrebno je „lajkati“ Facebook stranicu Croatia osiguranja i prikupiti što više prijatelja koji će „lajkati“ Facebook stranicu Croatia osiguranja d.d. i pristupiti aplikaciji.

Svaki vaš LIKE omogućit će 3 kune za udrugu Krijesnice! 🙂

Nagradna igra je koncipirana u tri razine:
Korisnik koji pozove 0 – 19 Facebook prijatelja na „lajkanje“ Facebook stranice Croatia osiguranja d.d. i pristup aplikaciji ulazi u prvu razinu nagradne igre gdje će Croatia osiguranje d.d. računalnim odabirom izvući 10 korisnika koje će nagraditi.

Korisnik koji pozove 20 – 49 Facebook prijatelja na „lajkanje“ Facebook stranice Croatia osiguranja d.d. i pristup aplikaciji ulazi u drugu razinu nagradne igre gdje će Croatia osiguranje d.d. računalnim odabirom izvući 7 korisnika koje će nagraditi.

Korisnik koji pozove 50 i više Facebook prijatelja na „lajkanje“ Facebook stranice Croatia osiguranja d.d. i pristup aplikaciji ulazi u treću razinu nagradne igre gdje će Croatia osiguranje d.d. računalnim odabirom izvući 5 korisnika koje će nagraditi.

Fond nagrada sastoji se od 22 nagrade
* 5 nagrada: iPAD uređaj za Korisnike koji su pozvali više od 50 Facebook prijatelja na „lajkanje“ Facebook stranice Croatia osiguranja d.d. i pristup aplikaciji
* 7 nagrada: Hard disk Western Digital za Korisnike koji su pozvali 20 – 50 Facebook prijatelja na „lajkanje“ Facebook stranice Croatia osiguranja d.d. i pristup aplikaciji
* 10 nagrada: Rokovnik „Moleskine“ za Korisnike koji su pozvali 0 – 20 Facebook prijatelja na „lajkanje“ Facebook stranice Croatia osiguranja d.d. i pristup aplikaciji.

Izvlačenje dobitnika održati će se 27. prosinca 2012. u poslovnom prostoru Croatia osiguranja u Miramarskoj 22, 10 000 Zagreb u 12 sati.

Za sudjelovanje posjetite Facebook stranicu Croatia osiguranja

Najnovije nagradne igre

Oglasi