Za obavijesti o najnovijim nagradnim igrama pratite nas putem
Facebooka ili Instagrama

Čunga Lunga nagradna igra traje od 1. 9. 2019. do 31. 10. 2019. na području Republike Hrvatske.

Nagradni fond sastoji se od sljedećih nagrada:
20 x Romobil, pojedinačne vrijednosti 400,00 kuna
30 x VR naočale, pojedinačne vrijednosti 350,00 kuna
20 x Paket od 4 karte za Cinestar, pojedinačne vrijednosti 132,00 kuna
Ukupna vrijednost nagradnog fonda iznosi 21.140,00 kuna

U nagradnoj igri mogu sudjelovati fizičke osobe koje za vrijeme trajanja nagradne igre na bilo kojem maloprodajnom mjestu na području Republike Hrvatske naprave kupnju Čunga Lunga proizvoda u minimalnoj vrijednosti od 10 kuna i broj računa prijave na jedan od načina:
1. Poslati SMS sadržaja: CUNGA, broj računa, ime i prezime, adresa (ulica, poštanski broj i mjesto) na broj 60221. Cijena SMS poruke je 2,40 kn, PDV uključen.
ili

2. Ispuniti internet obrazac na www.cungalunganagrade.hr (upisati broj računa, ime i prezime, ulicu i kućni broj, poštanski broj i mjesto, kontakt broj mobitela).

Sve prijave pohranit će se u centralnu bazu podataka iz koje će se izvlačiti dobitnici.
Originalni račun potrebno je sačuvati do kraja nagradne igre te na zahtjev Priređivača predočiti pri podizanju nagrade. Svaki sudionik može sudjelovati u nagradnoj igri neograničen broj puta s različitim brojevima računa. Svaki pojedini broj računa može biti iskorišten samo jedanput. U slučaju da isti broj računa bude ponovno poslan od strane iste ili druge osobe ta će prijava biti proglašena nevažećom.
Maloljetne osobe mogu u nagradnoj igri sudjelovati samo uz suglasnost roditelja ili skrbnika.
Duljina SMS poruke ograničena je na 160, odnosno 70 znakova u slučaju korištenja dijakritičkih znakova (npr. č, ć, đ, š, ž). Poruka čija duljina prelazi navedena ograničenja, prelazi u drugu poruku te će kao takva biti naplaćena od strane mobilnog operatera. Zbog navedenoga, preporuka je ne koristiti posebne znakove u tekstu SMS poruke.

Izvlačenje dobitnika održat će 4.11.2019. u prostorijama priređivača. Dobitnici će biti izvučeni putem računalne aplikacije metodom slučajnog odabira. Jedna osoba može osvojiti samo jednu nagradu. Imena svih dobitnika bit će objavljena u roku od 8 dana od izvlačenja na internet stranici www.cungalunganagrade.hr Dobitnici nagradne igre će o dobitku biti obaviješteni u roku od 8 dana od izvlačenja. Dobitnici moraju preuzeti nagradu u roku od 30 dana od dana primitka obavijesti o dobivenoj nagradi, uz predočenje identifikacijske isprave. Za detaljna pravila Čunga Lunga nagradne igre i popis dobitnika posjetite https://cungalunganagrade.hrNajnovije nagradne igre

Oglasi