Za obavijesti o najnovijim nagradnim igrama pratite nas putem
Facebooka ili Instagrama

Daikin nagradna igra održava se u razdoblju od 17.06.2019. do 18.08.2019.

Nagradni fond uključuje:
1 x Potrošačka kartica Zagrebačke banke s 10.000 kuna
1 x Daikin klima uređaj Comfora FTXP35M – RXP35M
12 x Daikin Chill bag za plažu
12 x Daikin Swim ring i okrugli ručnik za plažu

Pravo sudjelovanja imaju sve punoljetne fizičke osobe s državljanstvom i prebivalištem u Republici Hrvatskoj koje u razdoblju od 17.06.2019. do 18.08.2019. godine putem internetske stranice https://smile.daikin.hr/ ispune kontakt formu za sudjelovanje u nagradnoj igri.

Svaki sudionik, po ispunjenoj nagradnoj aktivnosti, može sudjelovati u nagradnoj igri s minimalno jednim, a maksimalno s dva upisa u nagradni bubanj.

Mehanika dodjeljivanja broja upisa u nagradni bubanj po aktivnostima:
1. Učitana fotografija sudionika – 1 upis u nagradni bubanj
2. Dijeljenje internetske stranice nagradne igre putem Facebook društvene mreže sudionika – 1 upis u nagradni bubanj
Učitana fotografija sudionika ne smije sadržavati neprimjeren i vulgaran sadržaj. One fotografije sudionika koje budu sadržavale navedeni sadržaj, neće biti uzete u obzir

Javno izvlačenje dobitnika nagrada održat će se putem računalnog programa za slučajan odabir u utorak 20. kolovoza 2019. godine u prostorijama Daikin Hrvatska d.o.o. na adresi Strojarska cesta 20, 10 000 Zagreb.
Imena dobitnika bit će objavljena na internetskim stranicama Daikina u roku od (8) osam dana od dana izvlačenja, a u istom roku dobitnici nagrada bit će pisanim putem (elektroničkom poštom) obaviješteni o dobivenoj nagradi. Za detaljna pravila Daikin nagradne igre i sudjelovanje klikni OVDJENajnovije nagradne igre

Oglasi