NaslovnicaKategorije nagradnih igaraBanke i osiguranjaDiners nagradna igra: Plaćaj Dinersom i osvoji automobil Mini Countryman

Diners nagradna igra: Plaćaj Dinersom i osvoji automobil Mini Countryman

[vc_message]

Najnovija Diners nagradna igra se nalazi OVDJE

[/vc_message]

Diners nagradna igra traje od 1.11.2020. u 00:00:01 sati do 25.12.2020 zaključno do 23:59:59 sati (po hrvatskom vremenu).

Nagradni fond uključuje:
1 x Osobni automobil MINI Countryman_D’RE 2.0-41B vrijedan 260.305,33 kn
1 x 10.000 kn na Diners Club kartici
5 x 5.000 kn na Diners Club kartici
10 x 1.000 kn na Diners Club kartici

Pravo sudjelovanja u nagradnoj igri imaju sve fizičke osobe sa prebivalištem u Republici Hrvatskoj. U nagradnoj igri mogu sudjelovati svi korisnici Diners Club kartica, uključujući privatne i poslovne korisnike, odnosno korisnici svih osnovnih, dodatnih te pridruženih kartica. U Nagradnoj igri ne mogu sudjelovati zaposlenici priređivača i povezanih društava te članovi uže obitelji (roditelji, supružnici, djeca, sestre i braća) zaposlenika Priređivača koji su direktno uključeni u pripremu same nagradne igre i izvlačenje dobitnika.

U nagradnu igru ulaze svi punoljetni sudionici koji su u navedenom periodu trajanja nagradne igre putem DIners kartice ostvare domaću i/ili inozemnu transakciju na prodajnom mjestu (fizičkom ili online) u minimalnom iznosu od 50 kuna te koji su se registrirali na internetskoj stranici priređivača www.erstecardclub.hr putem obrasca za nagradnu igru. Za sudjelovanje u nagradnoj igri potrebno je registrirati se samo jednom putem interentske stranice www.erstecardclub.hr, a prijava vrijedi tijekom cijelog trajanja nagradne igre. Sudionici prilikom registracije trebaju navesti: ime, prezime, OIB, broj mobilnog telefona i/ili email te prihvatiti praila nagradne igre i dati suglasnost da se njihovi osobni podaci koriste za potrebe izvlačenja nagradne igre te realiziranja nagrade.

Sudionik s većim brojem transakcija, povećava svoje izglede za dobivanje nagrade. U nagradnu igru ne ulazi podizanje gotovine na bankomatima i na prodajnim mjestima. Stornirane transakcije i naknade koje ECC zaračunava za karticu u skladu s važećim Odlukama o naknadama (NAK-DC/06-2020/01) također
nisu uključene u nagradnu igru.

Izvlačenje dobitnika održat će se 28. prosinca 2020. u prostorijama Dinersa na adresi Frana Folnegovića 6, Zagreb. Imena dobitnika biti će objavljena na internetskoj stranici www.erstecardclub.hr i www.diners.hr u roku od 3 dana od dana izvlačenja, najkasnije dana 31.12.2020. godine. Izvlačenje dobitnika provest će se kompjuterski slučajnim odabirom iz liste sudionika koji su stekli pravo sudjelovanja u nagradnoj igri. Ispravnost izvlačenja dobitnika nagrada nadgledat će tročlana komisija sastavljena od tri predstavnika priređivača uz prisustvo javnog bilježnika.

Dobitnici svih nagrada će biti telefonski ili pisanim putem obaviješteni o načinu preuzimanja nagrada. Nagrade će dobitnicima ili poslane poštom preporučeno ili ih dobitnik može preuzeti osobno prema dogovoru s priređivačom. Kod preuzimanja nagrade, dobitnik je dužan potvrditi svoj identitet svojom osobnom iskaznicom. Nagrade moraju biti podignute u roku od 30 dana od dana primitka obavijesti o dobivenoj nagradi.

Za detaljna pravila u PDF formatu kliknite OVDJE, a za prijavu kliknite OVDJE

Za sve najnovije nagradne igre klikni OVDJE

Za sve najnovije nagradne igre klikni OVDJE