NaslovnicaKategorije nagradnih igaraBanke i osiguranjaDiners nagradna igra 2021: Dinersom plaćaš, Dinersom osvajaš!

Diners nagradna igra 2021: Dinersom plaćaš, Dinersom osvajaš!

Diners nagradna igra 2021 traje od od 15.4.2021. u 00:00:01 sati (po hrvatskom vremenu) do 15.6.2021. zaključno do 23:59:59 sati (po hrvatskom vremenu).

Nagradni fond uključuje:
1 x Električni bicikl: Cube Reaction Hybrid Pro 625 29 Grey´n´yellow 2021 19″ vrijednosti 21.999,00 kn
5 x 10.000 kn na Diners Club kartici
5 x 5.000 kn na Diners Club kartici
5 x 1.000 kn na Diners Club kartici

Pravo sudjelovanja u nagradnoj igri ostvaruju svi korisnici Diners Club kartica, uključujući privatne i poslovne korisnike, odnosno korisnici svih osnovnih,dodatnih te pridruženih Kartica (u daljnjem tekstu: Sudionik). Pravo na sudjelovanje u nagradnoj igri imaju sve fizičke osobe s prebivalištem u Republici Hrvatskoj. U Nagradnoj igri ne mogu sudjelovati zaposlenici Priređivača i povezanih društava te članovi uže obitelji (roditelji, supružnici, djeca, sestre i braća) zaposlenika Priređivača koji su direktno uključeni u pripremu same nagradne igre i izvlačenje dobitnika.

U nagradno igri sudjeluju svi punoljetni sudionici koji:
1. u periodu trajanja nagradne igre putem kartice ostvare domaću i/ili inozemnu transakciju na prodajnom mjestu (fizičkom ili internetskom)
te se
2. registriraju na internetskoj stranici Priređivača www.erstecardclub.hr putem prijavnog obrasca za nagradnu igru i prihvate uvjete za sudjelovanje u nagradnoj igri

Za sudjelovanje u nagradnoj igri potrebno je da se Sudionici registriraju samo jednom na internetskoj stranici www.erstecardclub.hr ,a prijava i sve transakcije koje se ubrajaju vrijede od trenutka prijave tijekom trajanja nagradne igre. Nagrade se izvlače iz baze svih sudionika.
Svaki Sudionik koji ostvari transakciju na fizičkom prodajnom mjestu ulazi jednostruko u nagradnu bazu za izvlačenje, dok za svaku online transakciju na internetskom prodajnom mjestu ulazi dvostruko u nagradnu bazu za izvlačenje.
Sudionik s većim brojem transakcija, povećava svoje izglede za dobivanje nagrade.

U nagradnu igru ne ulazi podizanje gotovine na bankomatima i na prodajnim mjestima. Stornirane transakcije i naknade koje ECC zaračunava za karticu u skladu s važećim odlukama o naknadama (NAK_DC_12_2020_01) također nisu uključene u nagradnu igru.

Nagradno izvlačenje održat će se 18.6.2021. u prostorijama priređivača, na adresi F. Folnegovića 6, Zagreb, a provest će se putem računalne aplikacije metodom slučajnog odabira iz nagradne baze za izvlačenje Sudionika koji su stekli pravo sudjelovanja u nagradnoj igri, a prema kriterijima navedenim u pravilima nagradne igre. Ispravnost izvlačenja dobitnika nagrada nadgledat će tročlana komisija sastavljena od tri predstavnika organizatora.

Imena dobitnika biti će objavljenana internetskoj stranici www.diners.hr u roku od 3 dana od dana izvlačenja, najkasnije dana 21.6.2021. godine
Dobitnici svih nagrada će biti u roku 8 dana, od dana izvlačenja nagrada, telefonski ili mailom i pisanim putem preporučenom poštom s povratnicom na adresu danu u prijavi obaviješteni o dobivenoj nagradi te o načinu preuzimanja nagrada.

Diners nagradna igra traje do 15.6.2021., a za pravila i prijavu putem web stranice kliknite OVDJE

Za sve najnovije nagradne igre klikni OVDJE

Za sve najnovije nagradne igre klikni OVDJE