Za obavijesti o najnovijim nagradnim igrama pratite nas putem
Facebooka ili Instagrama

Nova dm nagradna igra ima samo jedno kolo i traje od 5.2.2020. godine do 5.3.2020. godine (uključujući oba datuma).

Nagrade:
4x večera s Dejanom Lovrenom
1x dres nogometnog kluba Liverpool FC s potpisom Dejana Lovrena
1x majica dugih rukava s kapuljačom Rockfilius

Večera s Dejanom Lovrenom obuhvaća: • Večera s nogometašem Dejanom Lovrenom koja će se održati u gradu Zagrebu u roku od 6 (šest) mjeseci od dana završetka nagradne igre. Večera će se održati na način da će svi dobitnici prve nagrade (četiri osobe) zajedno večerati s Dejanom Lovrenom u restaurantu po izboru Priređivača. Večera će se sastojati od predjela, glavnog jela i deserta. Trajanje večere će ograničeno na maksimalno 150 minuta. Termin i vrijeme večere će se odrediti u roku od 30 dana od dana završetka nagradne igre.
Ostale nagrade obuhvaćaju: • Dres nogometnog kluba Liverpoola FC s potpisom Dejana Lovrena • Rockfilius majica dugih rukava s kapuljačom u vrijednosti od 400,00 kn će u nagradnoj igri biti reklamirana kao Rockfilius poklon iznenađenja. U slučaju da je dobitnik osoba ženskog spola majica će biti iz ženske kolekcije, a u slučaju da je dobitnik osoba muškog spola će nagrada biti iz muške kolekcije.

Pravo sudjelovanja imaju svi punoljetni građani s prebivalištem u Republici Hrvatskoj koji u razdoblju od 5.2.2020. do 5.3.2020. kupe miris Vetiver rock u bilo kojoj prodavaonici dm-a.
a) svoju prijavu na nagradnu igru ostvare tako da na Internetskoj stranici www.rockfilius.com/VečerasDejanom upišu: broj računa ostvarenog u dm-u, ime i prezime, adresu, e-mail i kontakt telefon.
Dokaz o kupnji je račun kojeg kupac mora sačuvati i predočiti prilikom preuzimanja nagrade. Jedna osoba može sudjelovati s neograničenim brojem računa. Jedan broj računa može se poslati/iskoristiti samo jednom.

U izvlačenju sudjeluju sve internetske prijave zaprimljene u periodu trajanja nagradne igre – 5.2.2020. u 00:00:00 do 5.3.2020 do 23:59:59. Izvlačenje nagrada je javno, a održat će se dana 9.3.2020. u prostorijama uprave dm-drogerie markt d.o.o., Kovinska 5a, Zagreb u 12:00 sati u prisustvu, 1 predstavnika tvrtke dm-drogerie markt d.o.o. jednog predstavnika tvrtke Mingo d.o.o. i jednog predstavnika tvrtke MOJ TELEKOM d.o.o.

Dobitnik će biti obavješten o osvojenoj nagradi pisanim putem. Dobitnik nagrade, koji u roku iz ovog članka ne preuzme svoju nagradu, bit će pisanim putem obaviješten o dobitku koji mora podići u roku od 8 dana od dana primitka obavijesti. Detaljna pravila u PDF formatu možete pronaći OVDJENajnovije nagradne igre

Oglasi