Dobro nagradna igra se provodi od 2.11.2018. do 31.12.2018. na svim prodajnim mjestima na području Republike Hrvatske i ima samo jedno kolo.

Nagradni fond čine:
1 x Automobil Peugeot 2008 ACTIVE 1.2 PureTech, vrijednosti 118,630.00 kuna
1 x Putovanje za 2 osobe (u organizaciji turističke agencije „Kuna putovanja“ iz Osijeka) u vrijednosti 10.000 kuna
1 x Putovanje u Gardaland za 4 osobe (u organizaciji turističke agencije „Kuna putovanja“ iz Osijeka), vrijednosti 3,184.00 kuna
1 x Mobitel SAMSUNG Galaxy S9
1 x Play Station 4 (1TB Slim) + videoigra FIFA 19
1 x Tablet SAMSUNG Galaxy Tab A T580 (10.1″ 2GB/32GB)
3 x CRODUX kartica za gorivo u vrijednosti 1.000,00 kn
30 x DOBRO paket proizvoda

U nagradnoj igri mogu sudjelovati sve fizičke osobe koje za vrijeme trajanja nagradne igre kupe bilo koji DOBRO proizvod na bilo kojem prodajnom mjestu u Republici Hrvatskoj.

Broj računa potrebno je prijaviti na jedan od načina:
− slanjem SMS poruke sadržaja: DOBRO, broj računa, ime i prezime, adresa (ulica, mjesto i poštanski broj) na broj 60221. Cijena SMS poruke je 2,40 kn, PDV uključen.
ili
− ispunjavanjem obrasca na internet stranici www.dobro.hr

Originalni račun, kao dokaz o kupovini, potrebno je sačuvati do kraja nagradne igre. Priređivač ima pravo tražiti original računa na uvid pri preuzimanju nagrade. Svaki sudionik može sudjelovati u nagradnoj igri neograničen broj puta s različitim brojevima računa. Svaki pojedini račun može biti iskorišten samo jedanput. U slučaju da račun s istim brojem bude ponovno poslan od strane iste ili druge osobe ta će prijava biti proglašena nevažećom. Jedna osoba može osvojiti samo jednu nagradu.

Duljina SMS poruke ograničena je na 160, odnosno 70 znakova u slučaju korištenja dijakritičkih znakova (npr. č, ć, đ, š, ž). Poruka čija duljina prelazi navedena ograničenja, prelazi u drugu poruku te će kao takva biti naplaćena od strane mobilnog operatera. Zbog navedenoga, preporuka je ne koristiti navedene znakove u tekstu SMS poruke.

Javno izvlačenje dobitnika održat će se 2. siječnja 2019. u prostorijama Priređivača.Imena svih dobitnika bit će objavljena u roku od 8 dana od izvlačenja na internet stranici www.dobro.hr. Zapisnik o tijeku izvlačenja se dostavlja Ministarstvu financija u roku 8 (osam) dana od dana izvlačenja. Detaljna pravila i obtazac za prijavu možete pronaći OVDJENajnovije nagradne igre

Oglasi