NaslovnicaBesplatne nagradne igreUSKORO ZAVRŠAVA! Dormeo nagradni natječaj: Mlily Manchester!

USKORO ZAVRŠAVA! Dormeo nagradni natječaj: Mlily Manchester!

Trajanje:

Dormeo nagradni natječaj traje od 20.03.2024 do 17.04.2024, 23.59 sati

Nagrade:

  • VIP Manchester United ulaznice za 2 osobe za nogometnu utakmicu na Old Trafford stadionu, i poklon bon za putovanje po izboru s putničkom agencijom u vrijednosti od 2.000 eura s uključenim PDV-om, koji čine Glavnu nagradu.
  • 5 × Mlily madrac Supreme Manchester United, dobitnik može izabrati dimenzije 90×200 cm (ID: 110082858), 160×200 cm (ID: 110082859) ili 180×200 cm (ID: 110082900)
  • 10 × Mlily klasični jastuk Manchester United (ID: 110082849);
  • 15 × Mlily putni jastuk Manchester United (ID: 110082851).

Pravo sudjelovanja u nagrradnom natječaju

U Nagradnom natječaju mogu sudjelovati sve punoljetne osobe sa stalnim prebivalištem u navedenim zemljama pod “Trajanje”. Iz sudjelovanja u nagradnom natječaju isključeni su: zaposlenici Dormeo grupaciju, osobe uključene u organizaciju Nagradnog natječaja, članovi obitelji gore navedenih osoba.

Nagradni natječaj se provodi u sljedećim zemljama: Bosna i Hercegovina, Hrvatska, Češka, Latvija, Litva, Rumunjska, Slovačka, Slovenija i Srbija.

Kako sudjelovati?

Za sudjelovanje potrebno je:

  1. Posjetiti www.dormeo.com.hr/manchester
  2. Ispuniti obrazac – ostaviti osobne podatke (ime i prezime, spol, e-mail adresa i telefonski broj) i odgovoriti na pitanje – Zašto biste baš Vi trebali osvojiti glavnu nagradu?
  3. Složiti se s pravilima natječaja

Izvlačenje dobitnika

Od svih natjecatelja koji ispunjavaju uvjete natječaja, Organizator će izabrati 31 Dobitnika. Svaki natjecatelj u Nagradnom natječaju može sudjelovati samo jednom. Izvlačenje će se održati 24.04.2024. u registriranom sjedištu Organizatora. Dobitnici će biti izabrani na temelju kreativnosti.

Objava dobitnika

Organizator će dobitnike obavijestiti korištenjem njihovih osobnih podataka (npr. e-mail adrese), navedenih u Obrascu za sudjelovanje. Organizator će svakog Dobitnika pozvati da proslijedi svoje osobne podatke, kako bi se dogovorilo sve što je potrebno za preuzimanje nagrade (dodatne informacije za dostavu nagrade).

Preuzimanje nagrada

Nagrada će biti dodijeljena u dogovoru s Organizatorom i/ili Suorganizatorima. Prilikom preuzimanja nagrade, Dobitnik će potpisati izjavu kojom potvrđuje primitak nagrade. Ukoliko se Dobitnik ne odazove na obavijest Organizatora i/ili Suorganizatora o osvajanju nagrade u roku od sedam dana od obavijesti i/ili ne želi preuzeti nagradu, gubi pravo na traženje i preuzimanje nagrade.

Organizator ili suorganizatori imaju pravo zatražiti od dobitnika da u određenom roku u sjedištu organizatora ili suorganizatora, ili na drugi prikladan i dogovoreni način dokažu svoj identitet odgovarajućom ispravom.

Napomena

  • Organizator i/ili Suorganizatori izabiru putničku agenciju u kojoj je moguće iskoristiti poklon bon.
  • Organizator i/ili Suorganizatori će dobitniku glavne nagrade uručiti poklon bon, koji predstavlja službeni dokument. Ukoliko iznos paketa izabrane putničke agencije premašuje vrijednost poklon bona, dobitnik glavne nagrade podmiruje razliku; ukoliko je vrijednost paketa izabrane putničke agencije manja od vrijednosti poklon bona, razlika je nepovratna.
  • Poklon bon može se iskoristiti jednokratno, samo unutar roka valjanosti.

Pravila i sudjelovanje

Za sudjelovanje posjetite www.dormeo.com.hr/manchester

Za detaljna pravila kliknite OVDJE

Za sve najnovije nagradne igre klikni OVDJE

Za sve najnovije nagradne igre klikni OVDJE

1
0
Voljeli bi čuti vaše mišljenje ili pitanje. Nije potrebna registracija. Samo kliknite +x