Za obavijesti o najnovijim nagradnim igrama pratite nas putem
Facebooka ili Instagrama

dukat-nagradna-igra-2016-godisnja-zaliha-kruha-i-mlijeka--te-ceka-mlinar

Dukat nagradna igra traje od 1.7.2016. do zaključno 15.8.2016. u svim prodavaonicama Mlin i pekare na području Republike Hrvatske.

Nagradni fond sastoji se od:
1. nagrada: godišnja zaliha kruha (Fini domaći kruh 700g) i mlijeka (Dukat trajno mlijeko 2,8% 1L) u vrijednosti 4.555,20 kuna, PDV uključen (1 dobitnik)*
2. nagrada: hladnjak Electrolux EN3452JOX napunjen Dukat proizvodima u vrijednosti 5.089,56 kuna, PDV uključen (1 dobitnik)
3. nagrada: Dukat poklon paket u vrijednosti 213,85 kuna, PDV uključen (20 dobitnika)
*dobitnik će preuzeti karticu na vlastito ime i odabrati najbližu Mlin i pekare prodavaonicu u kojoj želi preuzimati nagradu na dnevnoj bazi.
Ukupna vrijednost nagradnog fonda je 13.921,76 kuna.

Dukat nagradna igra 2016 – kako sudjelovati?

Za sudjelovanje u nagradnoj igri potrebno je u vrijeme trajanja nagradne igre kupiti bilo koja tri Dukat proizvoda na jednom računu u bilo kojoj Mlin i pekare prodavaonici. Broj računa potrebno je prijaviti slanjem SMS poruke:
DUKAT, broj računa, ime i prezime, adresa (ulica, mjesto i poštanski broj) na broj 60221. Cijena SMS poruke je 2,40 kn, PDV uključen.
U nagradnoj igri sudjeluju svi proizvodi koje proizvodi i/ili stavlja na tržište Dukat d.d. Originalni račun, kao dokaz o kupovini, potrebno je sačuvati do kraja nagradne igre te na zahtjev Priređivača predočiti pri podizanju nagrade. Svaki sudionik može sudjelovati u nagradnoj igri neograničen broj puta s različitim brojevima računa. Svaki pojedini račun može biti iskorišten samo jedanput. U slučaju da račun s istim brojem bude ponovno poslan od strane iste ili druge osobe (s istog ili drugog broja mobilnog telefona) ta će prijava biti proglašena nevažećom.

Izvlačenje dobitnika svih nagrada iz nagradnog fonda će se raditi nasumičnim odabirom iz svih pristiglih prijava dana 17. kolovoza 2016. Dobitnici će o dobitku biti obaviješteni pisanim putem u roku od 8 dana od izvlačenja. Dobitnici moraju preuzeti nagradu u roku od 30 dana od dana primitka pisane obavijesti o dobivenoj nagradi uz predočenje identifikacijske isprave.

Za detalje nagradne igre kliknite OVDJE

Najnovije nagradne igre

Oglasi