Oglasi
NaslovnicaIzdvojenoDukat nagradna igra u Lidlu: Kad Lidl i Dukat surađuju, Citroënom te...

Dukat nagradna igra u Lidlu: Kad Lidl i Dukat surađuju, Citroënom te nagrađuju!

Oglasi
Oglasi

Trajanje:

Nagradna igra Dukata u trgovinama Lidla traje u razdoblju od 06.03.2023 do 26.03.2023.

Nagrade:

  • 1 x CITROEN C5 Aircross FEEL PureTech 130 vrijednosti BVM6 33.897,75 € odnosno 255.402,60 HRK
  • 60 x LIDL poklon kartica vrijednosti 50,00 € odnosno 376,73 HRK

Pravo sudjelovanja u nagradnoj igri

Sve punoljetne i potpuno poslovno sposobne fizičke osobe s prebivalištem u Republici Hrvatskoj imaju pravo sudjelovati u Nagradnoj igri, izuzev osoba zaposlenih u Dukatu,u društvima povezanima s Dukatom i agencije, kao i članovima njihovih najužih obitelji (supružnici, djeca, te roditelji i rođena braća i sestre ako s njima žive u zajedničkom kućanstvu).

Kako sudjelovati?

U nagradnoj igri mogu sudjelovati sve punoljetne i potpuno poslovno sposobne fizičke osobe koje za vrijeme trajanja nagradne igre:

Oglasi

Na bilo kojem maloprodajnom mjestu trgovačkog lanca Lidl d.o.o. ili LIDL HRVATSKA d.o.o. k.d. u Republici Hrvatskoj:

  1. Kupe bilo koji proizvod robne marke Dukat, President, Galbani, ili Ferrero iz rashladne vitrine (KINDER CHOCOFRESH, KINDER MAXI KING, KINDER PINGUI, KINDER MILCHSCHNITTE)
  2. broj računa kupljenog proizvoda prijave na jedan od sljedećih načina:

a) slanjem SMS poruke sadržaja: dukat, broj računa, ime i prezime, adresa (ulica i kućni broj, poštanski broj i mjesto) na broj 60777. Cijena SMS poruke je 0,32 € / 2,40 kn, PDV uključen Duljina SMS poruke ograničena je na 160, odnosno 70 znakova u slučaju korištenja dijakritičkih znakova (npr. č, ć, š, ž, đ). Poruka čija duljina prelazi navedena ograničenja, prelazi u drugu poruku te će kao takva biti naplaćena od strane mobilnog operatera. Zbog navedenoga, preporuka je ne koristiti posebne znakove u tekstu SMS poruke.

ili

b) ispunjavanjem obrasca na internetskoj stranici www.dukat.hr (potrebno je upisati broj računa, ime i prezime, adresu, kontakt broj mobitela/telefona). Originalni račun, kao dokaz o kupovini, potrebno je sačuvati najmanje do 16. travnja 2023. te na zahtjev Priređivača predočiti pri podizanju nagrade. Svaki sudionik može sudjelovati u nagradnoj igri neograničen broj puta s različitim brojevima računa. Svaki pojedini račun može biti iskorišten samo jedanput. U slučaju da račun s istim brojem bude ponovno poslan od strane iste ili druge osobe ta će prijava biti proglašena nevažećom.

Oglasi

Izvlačenje dobitnika

Izvlačenje dobitnika održat će se u prostorijama Dukata uz prisustvo tročlane komisije prema sljedećem rasporedu:

  1. TJEDNE NAGRADE
  • 14.03.2023. – za sve prijave od 06.03.2023. do 12.03.2023. – izvlači se 20 dobitnika, 20 x Lidl poklon bon 50,00 € odnosno 376,73 HRK)
  • 21.03.2023. – za sve prijave od 13.03.2022. do 19.03.2023. – izvlači se 20 dobitnika (20 x Lidl poklon bon 50,00 € odnosno 376,73 HRK)
  • 28.03.2023. – za sve prijave od 20.03.2023. do 26.03.2023. – izvlači se 20 dobitnika (20 x Lidl poklon bon 50,00 € odnosno 376,73 HRK)

Na svakom tjednom izvlačenju bit će izvučeni dobitnici za:

  • 20 x LIDL poklon kartica od 50,00 € odnosno 376,73 HRK

Jedna osoba ne može biti dobitnik iste tjedne nagrade više puta.

Oglasi
  1. GLAVNA NAGRADA

Izvlačenje za glavnu nagradu održat će se 29. ožujka 2023 uz prisustvo tročlane komisije i javnog bilježnika, a u izvlačenju će sudjelovati sve prijave primljene u razdoblju od 6. ožujka do 26. ožujka 2023.godine

Objava dobitnika

Rezultati nagradne igre s navedenim imenima svih dobitnika bit će objavljena u roku od 8 dana od datuma svakog pojedinačnog izvlačenja na internetskoj stranici www.dukat.hr

Obavještavanje dobitnika o osvojenim nagradama

Priređivač će u roku od 8 dana od dana izvlačenja dobitnika obavijestiti dobitnika o dobivenoj nagradi SMS porukom na broj mobilnog telefona s kojeg je poslao SMS poruku za sudjelovanje u nagradnoj igri, o nagradi koju je osvojio, kao i o obvezi da u roku od 48 sati od primitka ovog SMS-a dostavi presliku (fotografiju/sken) prijavljenog i izvučenog računa kao dokaz o izvršenoj kupovini, a sve to na e-mail adresu [email protected].

Dostava nagrada

Nagrade će dobitnici preuzeti ili će im biti dostavljene u roku od 30 dana od dana primitka pisane obavijesti o dobivenoj nagradi. U slučaju da se nagrade ne preuzmu u ostavljenom roku ili se vrate u sjedište priređivača, priređivač je dužan ponovno obavijestiti dobitnika u roku 8 dana od isteka roka za preuzimanje nagrade kako nagradu može preuzeti u naknadom roku od 10 dana od dana primitka obavijesti. Ako dobitnik ni u naknadnom roku ovoga članka ne podigne nagradu, gubi pravo na nagradu, a Priređivač je dužan popis nepodignutih nagrada dostaviti Ministarstvu financija.

Prilikom preuzimanja nagrada svi su dobitnici dužni svoj identitet dokazati predočenjem vlastite osobne iskaznice ili putovnice.

Prilikom preuzimanja nagrade, dobitnik nagrade je dužan potpisati potvrdu o preuzimanju nagrade. Kao dokaz preuzimanja nagrade Priređivač će koristiti potpisanu potvrdu o preuzimanju nagrade, a u slučaju da dobitnik ne pošalje potpisanu potvrdu (putem faksa-a, e-mail ili pošte) Priređivač će koristiti poštansku povratnicu i/ili dostavnu prijevoznicu kao dokaz.

Prijava i pravila

Za prijavu putem web stranice posjetite www.dukat.hr

Za detaljna pravila kliknite OVDJEOSTALE NOVE NAGRADNE IGRE POGLEDAJ ISPOD OGLASAOSTALE NOVE NAGRADNE IGRE POGLEDAJ ISPOD OGLASA

Za sve najnovije nagradne igre klikni OVDJE

Za sve najnovije nagradne igre klikni OVDJE

Oglasi0
Voljeli bi čuti vaše mišljenje ili pitanje. Nije potrebna registracija. Samo kliknite +x