Oglasi
NaslovnicaKategorije nagradnih igaraPrehranaDukat mliječni put do nagrada u Ultra Grosu

Dukat mliječni put do nagrada u Ultra Grosu

Oglasi
Oglasi

dukat nagradna igra u ultra grosuOsvojite vrijedne nagrade kupnjom Dukatovih proizvoda u prodavaonicama članicama Ultra grosa! Sudjelujte u nagradnoj igri „Dukat mliječni put do nagrada!“ od 17. studenog do 31. prosinca 2012. godine!

Kupnjom Dukatovih proizvoda u prodavaonicama članicama Ultra grosa i slanjem kupona i računa imate mogućnost osvojiti čak 15.000 kn na potrošačkoj kartici!

U nagradnoj igri sudjelujte kupnjom Dukat trajnog mlijeka s 2,8% mm u boci od 1 litre, Dukat tekućeg jogurta s 2,8% mm u boci od 1kg, b.Aktiva natur u pakiranju od 330 g, Dukat svježeg posnog sira u pakiranju od 500g i Dukat maslaca u pakiranju od 250g, a sve što je potrebno je ispuniti kupon za nagradnu igru s osobnim podacima i brojem računa te ga staviti u kutiju predviđenu za sakupljanje kupona koja će se nalaziti na svakom prodajnom mjestu.

Oglasi

Nagradni fond
1 x 15.000 kn kn na potrošačkoj kartici
19 x Philips LCD televizor vrijednosti 4.300kn
100 x 100_kn poklon bon Ultra Grosa

Oglasi

Izvlačenje dobitnika nagrada održat će se 17. 01. 2013. u prostorijama Ultra Grosa

Imena i prezimena svih dobitnika nagrada bit će objavljena 24.01.2012. na web stranici www.dukat.hr, a dobitnici će biti pisano obaviješteni o tome u roku od osam dana od izvlačenja dobitnika nagrada

Detaljna pravila možete pronaći u ovom PDF dokumentu.OSTALE NOVE NAGRADNE IGRE POGLEDAJ ISPOD OGLASAOSTALE NOVE NAGRADNE IGRE POGLEDAJ ISPOD OGLASA

Za sve najnovije nagradne igre klikni OVDJE

Za sve najnovije nagradne igre klikni OVDJE

Oglasi