Dukatino Gric nagrađuje

dukatino nagrade 2012

 

Dukat nagradne igre i dobitnici iz Dukat nagradnih igara mogu se pronaći na stranici Dukat nagradna igra i dobitnici

 

 

 

Potražite novi hranjivi međuobrok Dukatino Gric, zabavnu kombinaciju finog jogurta obogaćenog vitaminom D i kalcijem te zabavnih čokoladnih kuglica! Na svakom pakiranju kriju se i sličice koje mališani mogu skupljati i osvajati Dukatino poklone!

Dukatino Gric novi je kvalitetan i hranjiv međuobrok s odličnom kombinacijom finog jogurta i zabavnih čokoladnih kuglica koja će razveseliti mališane!

Fini jogurt u Dukatino Gricu obogaćen je vitaminom D i kalcijem za rast i razvoj djece, a za slastan međuobrok dovoljno ga je pomiješati sa zabavnim čokoladnim kuglicama iz poklopca!

Dukatino Gric krije sličice koje se mogu skupljati i lijepiti u Dukatino album! Ispod svakog poklopca Dukatino Grica potražite jednu iz serije sličica, lijepite ih u album i osvojite siguran poklon. Poklona je više, a upravo mališani biraju koji žele!
POklone možete vidjeti na slici s desne strane.

Besplatne Dukatino Gric albume možete pronaći na svim većim prodajnim mjestima, a ukoliko ih ne možete pronaći javite nam se mailom i zatražite svoj primjerak (navesti ime, prezime i adresu): [email protected]

Skupljanje naljepnica i zamjena za poklone vrijedi do isteka zaliha poklona.

Za sve najnovije nagradne igre klikni OVDJE

Za sve najnovije nagradne igre klikni OVDJE