Oglasi

Dukatino Gric nagrađuje

Oglasi

dukatino nagrade 2012

 

Dukat nagradne igre i dobitnici iz Dukat nagradnih igara mogu se pronaći na stranici Dukat nagradna igra i dobitnici

Oglasi
Oglasi

 

 

 

Potražite novi hranjivi međuobrok Dukatino Gric, zabavnu kombinaciju finog jogurta obogaćenog vitaminom D i kalcijem te zabavnih čokoladnih kuglica! Na svakom pakiranju kriju se i sličice koje mališani mogu skupljati i osvajati Dukatino poklone!

Dukatino Gric novi je kvalitetan i hranjiv međuobrok s odličnom kombinacijom finog jogurta i zabavnih čokoladnih kuglica koja će razveseliti mališane!

Oglasi
Oglasi

Fini jogurt u Dukatino Gricu obogaćen je vitaminom D i kalcijem za rast i razvoj djece, a za slastan međuobrok dovoljno ga je pomiješati sa zabavnim čokoladnim kuglicama iz poklopca!

Dukatino Gric krije sličice koje se mogu skupljati i lijepiti u Dukatino album! Ispod svakog poklopca Dukatino Grica potražite jednu iz serije sličica, lijepite ih u album i osvojite siguran poklon. Poklona je više, a upravo mališani biraju koji žele!
POklone možete vidjeti na slici s desne strane.

Besplatne Dukatino Gric albume možete pronaći na svim većim prodajnim mjestima, a ukoliko ih ne možete pronaći javite nam se mailom i zatražite svoj primjerak (navesti ime, prezime i adresu): [email protected]

Skupljanje naljepnica i zamjena za poklone vrijedi do isteka zaliha poklona.OSTALE NOVE NAGRADNE IGRE POGLEDAJ ISPOD OGLASAOSTALE NOVE NAGRADNE IGRE POGLEDAJ ISPOD OGLASA

Za sve najnovije nagradne igre klikni OVDJE

Za sve najnovije nagradne igre klikni OVDJE

Oglasi