NaslovnicaIzdvojenoDurex nagradna igra 2022: Durex Valentinovo 2022

Durex nagradna igra 2022: Durex Valentinovo 2022

Trajanje:

Durex nagradna igra traje od 01.02.2022. do 28.02.2022. na području Republike Hrvatske.

Nagrade:

  • 1 x glavna nagrada: Emmezeta poklon bon u vrijednosti 10.000,00 kuna
  • 4 x tjedne nagrade: Emmezeta poklon bon pojedinačne vrijednosti je 1.500,00 kuna
  • 28 x dnevna nagrada: Durex poklon paket, pojedinačna vrijednost poklon paketa je 360,90 kuna. Poklon paket sastoji se od: Mutual pleasure kondoma 3/1, Intense gela 10 ml i Delight Bullet vibratora)

Pravo sudjelovanja u nagradnoj igri

U nagradnoj igri mogu sudjelovati sve punoljetne fizičke.

U nagradnoj igri ne mogu sudjelovati zaposlenici tvrtke Reckitt Benckiser d.o.o., i Kontrast d.o.o. kao ni članovi njihove uže obitelji.

Osobe mlađe od 18 godina ne mogu sudjelovati u nagradnoj igri.

Durex nagradna igra – kako sudjelovati?

U nagradnoj igri mogu sudjelovati sve punoljetne fizičke osobe koje za vrijeme trajanja nagradne igre na području Republike Hrvatske kupe bilo koji Durex proizvod.

Nakon kupovine za sudjelovanje je potrebno broj računa prijaviti na sljedeći način:

  • Ispuniti web obrazac na www.durex.hr (upisati broj računa, ime i prezime, ulicu i kućni broj, poštanski broj i mjesto, kontakt broj mobitela, e-mail adresu).

Sve prijave pohranit će se u centralnu bazu podataka iz koje će se izvlačiti dobitnici.

Napomene:

  • Originalni račun potrebno je sačuvati do kraja nagradne igre te ga predočiti priređivaču.
  • Svaki sudionik može sudjelovati u nagradnoj igri neograničen broj puta s različitim brojevima računa.
  • Svaki pojedini broj računa može biti iskorišten samo jedanput.
  • U slučaju da isti broj računa bude ponovno poslan od strane iste ili druge osobe ta će prijava biti proglašena nevažećom.

Izvlačenje dobitnika

Izvlačenje dobitnika nagrada održat će se 7. ožujka 2022.

Izvlačenje dobitnika će biti provedeno uz prisustvo tročlane komisije. Dobitnici će biti izvučeni putem računalne aplikacije metodom slučajnog odabira.

Jedna osoba može osvojiti samo jednu dnevnu, jednu tjednu i jednu glavnu nagradu, uz uvjet da su prijave napravljene s različitim računima.

Komisija će provjeriti je li dobitnik sudjelovao u nagradnoj igri sukladno pravilima nagradne igre. U slučaju da se njegova prijava proglasi nevažećom, nagrada će biti podijeljena sljedećem izvučenom sudioniku koji ima pravo na nagradu.

Objava imena dobitnika

Imena svih dobitnika bit će objavljena u roku od 14 dana od izvlačenja na internet stranici www.durex.hr

Preuzimanje nagrada

Dobitnici će o dobitku biti obaviješteni u roku od 14 dana od izvlačenja. Dobitnici će biti kontaktirani od stane Priređivača te će putem e-maila morati dostaviti račun kao dokaz o obavljenoj kupnji. Ukoliko navedeno bude ispravno nagrade će im biti dostavljene dostavnom službom na kućnu adresu uz predočenje osobne iskaznice.

Ako dobitnici nagrade ne podignu u tom roku, bit će ponovno obaviješteni i nagrade će moći podignuti u roku od 15 dana od dana primitka dodatne obavijesti.

Ako dobitnik nije u mogućnosti osobno preuzeti svoju nagradu može je preuzeti od dobitnika ovlaštena osoba, također uz predočenje identifikacijske isprave. Sudjelovanjem u ovoj nagradnoj igri sudionici se slažu da, ako postanu dobitnici nagrada, njihove osobne podatke (ime i prezime) priređivač Durex Hrvatska može koristiti u svrhu upoznavanja javnosti s rezultatima nagradne igre bez naknade i dodatne suglasnosti dobitnika te da će imena dobitnika biti objavljena na web stranici www.durex.hr

Pravila Durex nagradne igre

Durex nagradna igra cijelu veljaču, a za pravila i prijavu putem web stranice posjetite www.durex.hr

Za sve najnovije nagradne igre klikni OVDJE

Za sve najnovije nagradne igre klikni OVDJE