NaslovnicaKategorije nagradnih igaraDjecaElmex nagradna igra 2020: Kupi Elmex proizvode i preuredi svoj dom!

Elmex nagradna igra 2020: Kupi Elmex proizvode i preuredi svoj dom!

Elmex nagradna igra održava se u razdoblju od 15. prosinca 2020. do 15. siječnja 2021. na svim dm prodajnim mjestima na području Republike Hrvatske.

Nagradni fond sastoji se od:
1 x IKEA poklon kartica 10.000,00kn (pojedinačna vrijednost 10.000,00 kuna*)
1 x IKEA poklon kartica 5.000,00kn (pojedinačna vrijednost 5.000,00 kuna*)
1 x IKEA poklon kartica 2.500,00kn (pojedinačna vrijednost 2.500,00 kuna*)
10 x Elmex poklon paket (pojedinačna vrijednost 75,70kn*)
*preporučena maloprodajna cijena

Pravo sudjelovanja u nagradnoj igri imaju sve fizičke osobe osim djelatnika društva Lion Consulting d.o.o. i New Level d.o.o. koja je nadležna za prikupljanje SMS poruka, te članovi njihovih užih obitelji. Maloljetnici mogu biti dobitnici nagrada i primiti osvojenu nagradu ako zakonski zastupnici maloljetnog dobitnika prihvate nagradu umjesto maloljetnog dobitnika.

Pravo sudjelovanja u nagradnoj igri ostvaruje se kupnjom bilo koja 3 Elmex proizvoda za vrijeme trajanja nagradne igre na bilo kojem dm prodajnom mjestu u Republici Hrvatskoj.

Nakon obavljene kupnje potrebno je prijaviti se slanjem SMS poruke sadržaja “ELMEX, broj računa, ime i prezime, adresa (ulica i kućni broj, poštanski broj i mjesto)” na broj 60221 (Primjer: Elmex, 12345/1230/1, Ana Horvat, Duga ulica 1, 10000 Zagreb). Cijena SMS poruke je 2,40 kune, a u cijenu je uključen PDV.

Dokaz o kupnji je račun koji će kupci dobiti na blagajni. Sudionici nagradne igre moraju do kraja nagradne igre čuvati račun te na zahtjev priređivača nagradne igre isti pokazati. Nikakvi drugi predmeti neće biti prihvaćeni kao dokaz o kupnji.

Jedna osoba može sudjelovati s neograničenim brojem različitih računa. Jedan broj računa može se poslati samo jedanput. U slučaju da isti broj računa bude ponovo poslan od strane iste ili od različitih osoba, pravo na sudjelovanje u nagradnoj igri imat će samo prva prijava tog broja računa. Ako sudionik prijavi nepotpun ili djelomičan broj računa, a izvučen je kao dobitnik nagrade, takav će se dobitnik smatrati nevažećim pri provjeri računa te mu se neće dodijeliti nagrada. Jedna fizička osoba može osvojiti samo jednu nagradu.

Duljina SMS poruke ograničena je na 160, odnosno 70 znakova u slučaju korištenja dijakritičkih znakova (npr. č, ć, đ, š, ž). Poruka čija duljina prelazi navedena ograničenja, prelazi u drugu poruku te će kao takva biti naplaćena od strane mobilnog operatera. Zbog navedenoga, preporuka je ne koristiti posebne znakove u tekstu SMS poruke.

Izvlačenje dobitnika održat će se 20. siječnja 2021. u prostorijama tvrtke Lion Consulting d.o.o. uz prisutnost tročlane komisije te će se o izvlačenju voditi zapisnik.

Izvlačenje dobitnika izvršit će se računalnom aplikacijom, slučajnim odabirom iz baze poslanih SMS poruka. Prijave pristigle nakon 15. siječnja 2021. nemaju pravo sudjelovanja u nagradnoj igri. Priređivač ne snosi odgovornost za eventualne greške i neispravnost mobilnih uređaja. U slučaju da izvučena prijava ne sadrži sve podatke iz Članka 5. ovih Pravila ili da sadrži pogrešne i nerazumljive podatke, smatrat će se nevažećom te će biti izvučena druga prijava.

Rezultati izvlačenja svih nagrada bit će objavljeni nakon završetka nagradne igre na stranici level.hr

Dobitnici će o dobitku biti obaviješteni pismeno ili telefonski, u roku od osam dana nakon izvlačenja. Način preuzimanja nagrade dogovorit će se sa svakim dobitnikom pojedinačno.

Dobitnik mora preuzeti nagradu u roku od 30 dana nakon primljene obavijesti o nagradi uz predočenje osobne iskaznice. Ako se nagrada ne preuzme u spomenutom roku, Priređivač će ponovo u roku od 8 dana obavijestiti dobitnika o dobitku i odrediti naknadni rok od 8 dana od prijema obavijesti za podizanje nagrade.

Za detaljna pravila nagradne igre kliknite OVDJE

Za sve najnovije nagradne igre klikni OVDJE

Za sve najnovije nagradne igre klikni OVDJE