NaslovnicaAdventski kalendari 2022Emmezeta adventski kalendar 2022

Emmezeta adventski kalendar 2022

Dobitnici

Dobitnici glavnih nagrada Emmezeta adventskog kalendara 2022 se nalaze na OVOM LINKU

Trajanje:

Emmezeta advenstki kalendar traje od 01.12.2022 do 24.12.2022 na teritoriju Republike Hrvatske i ima 25 kola (24 dnevna kola i jedno završno kolo).

Nagrade:

GLAVNE NAGRADE

DNEVNE NAGRADE

Pravo sudjelovanja u nagradnoj igri

Pravo sudjelovanja imaju svi građani sa prebivalištem u Republici Hrvatskoj.

U nagradnoj igri ne mogu sudjelovati zaposlenici tvrtke priređivača s užom obitelji; članovi komisije i osobe koje prate regularnost nagradne igre i dodjeljivanje nagrada te članovi njihove uže obitelji i osobe koje su u vrijeme trajanja nagradne igre bile ili su po njenom završetku zaposlene u tvrtkama koje su na bilo koji način surađivale u pripremi i realizaciji
nagradne igre.

Kako sudjelovati?

Pravo sudjelovanja u nagradnoj igri imaju svi kupci koju su u roku od 24.11.2022. do 24.12.2022. kupili robu u minimalnoj vrijednosti do 100,00kn (13,27eur).

Jedan korisnik/email adresa/broj telefona može u dnevnoj nagradnoj igri sudjelovati samo jednom, dok se broj računa može koristiti višekratno.

Svi sudionici dnevnih nagradnih igara sudjeluju u finalnom završnom izvlačenju (jedna email adresa/broj telefona maksimalno 24 puta).

Svaki sudionik (email adresa/broj telefona) ima pravo sudjelovati 24 puta (jednom dnevno).

Za sudjelovanje posjetite advent.emmezeta.hr

Izvlačenje dobitnika

Izvlačenje dobitnika održat će se u PJ priređivača na adresi D.Stupnik, Gospodarska 5, 3.1.2023. godine u 14 sati u prisustvu tročlane komisije imenovane od strane Priređivača.

Izvlačenje nagrada održat će se elektronskim putem slučajnim odabirom iz baze svih prijavljenih posjetitelja na web sjedištu privređivača (www.emmezeta.hr) i to po dnevnom redosljedu. Prvi dobitnik za datum 1.12.2022. i tako redom.

U nagradnoj igri svaki posjetitelj web stranice www.emmezeta.hr može sudjelovati jednom dnevno tj ukupno 24 puta, ali može osvojiti samo dvije (2) nagrade: jednu dnevnu nagradu i jednu nagradu iz završnog kola.

U slučaju da jedna osoba bude izvučena više od jednog puta, imat će pravo na nagradu za koju je izvučena prvi puta za dnevno kolo i jednu nagradu za koju je izvučen prvi puta u završnom kolu te više neće imati pravo na nagradu u ovoj nagradnoj igri.

Objava dobitnika

Imena dobitnika bit će objavljena na Internet stranici www.emmezeta.hr u roku od 15 dana od dana izvlačenja. Dobitnici nagrada bit će obaviješteni pisanim putem u roku 8 dana od dana izvlačenja.

Preuzimanje nagrada

Nagrade se preuzimaju u najbližem prodajnom centru Emmezete: Zagreb, D.Stupnik, Rijeka, Slavonski Brod, Osijek, Split, Dubrovnik, Zadar, Varaždin, Pula uz predočenje osobne iskaznice.

Troškovi dostave nagrade na kućnu adresu nisu uključeni u vrijednost nagrada. Prilikom preuzimanja nagrade dobitnik potpisuje zapisnik o preuzetim nagradama.

Rok za preuzimanje nagrade je 30 dana od primitka pisane obavijesti o dobitku.

Pravila

Za sudjelovanje posjetite advent.emmezeta.hr

Za detaljna pravila u PDF-u kliknite OVDJE

Svi adventski kalendari

Svi adventski kalendari se nalaze na stranici Svi adventski kalendari 2022

Za sve najnovije nagradne igre klikni OVDJE

Za sve najnovije nagradne igre klikni OVDJE

0
Voljeli bi čuti vaše mišljenje ili pitanje. Nije potrebna registracija. Samo kliknite +x