NaslovnicaKategorije nagradnih igaraBanke i osiguranjaErste nagradna igra za vrijedne nagrade: 1001 super razlog za plaćanje Georgeom...

Erste nagradna igra za vrijedne nagrade: 1001 super razlog za plaćanje Georgeom i Visom

 

Ova nagradna igra je završila, a najnovija Erste nagradna igra je navedena OVDJE

Nagradna igra Erste bankre “1001 super razlog za plaćanje Georgeom i Visom” traje od 20.11.2020 do 31.12.2020. godine (uključujući oba datuma).

Nagradni fond uključuje:
Glavna nagrada:
1 x Iznos na Visa kartici u vrijednosti od 250.000 kn
Utješne nagrade:
1000 darovnih kartica Kaufland u vrijednosti od 200 kn

Pravo sudjelovanja u nagradnoj igri ostvaruju svi korisnici koji u navedenom razdoblju naprave transakciju karticom na prodajnom mjestu i transakciju George on-line bankarstvom te pošalju prijavu za sudjelovanje u izvlačenju.

Za sudjelovanje u nagradnoj igri potrebno je:
1. obavljati transakcije Georgeom – od plaćanja mjesečnih računa za režije ili telefon do plaćanja svih ostalih računa ili prijenosa sredstava – i na prodajnim mjestima redovito plaćati Visa karticom.
2. Prijaviti se za nagradnu igru, a Erste banka će svaku vašu transakciju pažljivo evidentirati. Jer što češće George plaća vaše račune i što više plaćate svojom Visa karticom, to su veće šanse da osvojite 250.000 kuna ili šoping u Kauflandu.

Prijava se dostavlja isključivo prijavnicom koja se nalazi na internetskoj stranici Erste banke, a za sudjelovanje u nagradnoj igri potrebno se prijaviti samo jedanput.

Svaki sudionik nagradne igre može biti dobitnikom samo jedne nagrade iz Nagradnog fonda. Dobitnici nagrada nemaju pravo tražiti zamjenu nagrade za neku drugu vrstu nagrade niti isplatu novčane protuvrijednosti osvojene nagrade.

Izvlačenje dobitnika nagrada održat će se u sjedištu Erste banke na adresi Ivana Lučića 2, Zagreb, 29. siječnja 2021. godine. Izvlačenje nagrada provest će se slučajnim odabirom iz liste svih sudionika koji su stekli pravo sudjelovanja u nagradnoj igri. Izvlačenje dobitnika bit će kompjutersko, uz nazočnost četveročlane komisije.

Imena dobitnika nagrada bit će objavljena na internetskoj stranici www.erstebank.hr, u roku od 7 dana od dana izvlačenja. Dobitnici svih nagrada bit će telefonski ili pisano obaviješteni o načinu preuzimanja nagrada. Nagrade će dobitnicima će biti dostavljene preporučenom poštom. Kod preuzimanja nagrade, dobitnik je dužan potvrditi svoj identitet svojom osobnom iskaznicom. Sve nagrade moraju biti preuzete u roku od 30 dana od dana primitka obavijesti o dobivenoj nagradi.

Detaljna pravila nagradne igre u PDF formatu možete pronaći OVDJE, a za prijavu kliknite OVDJE

Za sve najnovije nagradne igre klikni OVDJE

Za sve najnovije nagradne igre klikni OVDJE