NaslovnicaKategorije nagradnih igaraBanke i osiguranjaErste nagradna igra 2021 uz VISA kartice: Ljeto voli Visa kartice

Erste nagradna igra 2021 uz VISA kartice: Ljeto voli Visa kartice

Erste nagradna igra uz VISA kartice traje od 5.7.2021. do 15.8.2021. godine (uključujući oba datuma).

Nagradni fond uključuje sljedeće nagrade:
5 x laptop Lenovo ThinkPad T15
5 x vaučer za putovanje po izboru u vrijednosti od 10.000 kn
150 x Müller darovnu karticu u vrijednosti od 500 kn
Ukupni nagradni fond je 160 nagrada u ukupnoj vrijednosti od 197.765,25 kn

Pravo sudjelovanja u nagradnoj igri ostvaruju sve fizičke osobe koje u razdoblju trajanja nagradne igre naprave transakciju karticom u minimalnom iznosu od 200,00 kuna na prodajnim mjestima u zemlji i inozemstvu te se prijave za sudjelovanje u Nagradnoj igri na internetskoj stranici www.erstebank.hr
Fizičke osobe koje nemaju karticu, a žele sudjelovati u nagradnoj igri, trebaju voditi računa da karticu zatraže dovoljno rano kako bi imali vremena da im se kartica dostavi i da bi stigli sudjelovati u ovoj nagradnoj igri.

Izvlačenje dobitnika nagrada održat će se 1.9.2021. u sjedištu Erste banke na adresi Ivana Lučića 2, Zagreb. Izvlačenje nagrada provest će se kompjuterski, slučajnim odabirom iz liste svih sudionika koji su stekli pravo sudjelovanja u nagradnoj igri u skladu s pravilima, uz nazočnost tročlane komisije.

Ime, prezime, OIB i adresa (ulica, kućni broj i mjesto) dobitnika dani u prijavi te naziv i vrijednost nagrade pojedinog dobitnika bit će objavljeni na internetskoj stranici www.erstebank.hr u roku od 8 dana od dana izvlačenja dobitnika te će biti objavljeni sveukupno u trajanju od 8 dana.
Dobitnici svih nagrada bit će obaviješteni u roku 8 dana od dana izvlačenja dobitnika nagrada u pisanom obliku o dobivenoj nagradi te o načinu preuzimanja nagrada. Obavijest o dobivenoj nagradi bit će poslana dobitniku preporučenom poštom s povratnicom na adresu (ulica, kućni broj, poštanski broj i mjesto) danu u prijavi u roku od 8 dana od dana izvlačenja dobitnika nagrada, a dobitnicima nagrade – darovne kartice će i ta nagrada biti poslana uz obavijest o dobivenoj nagradi. Sve nagrade moraju biti preuzete u roku od 30 dana od dana primitka obavijesti o poslanoj dobivenoj nagradi.

Erste nagradna igra 2021 traje do 15.8.2021, a za prijavu kliknite OVDJE
Detaljna pravila u PDF formatu možete pronaći OVDJE

Za sve najnovije nagradne igre klikni OVDJE

Za sve najnovije nagradne igre klikni OVDJE