Oglasi
NaslovnicaBesplatne nagradne igreEucerin vas nagrađuje

Eucerin vas nagrađuje

Oglasi

euceri nagradna igraNagradna igra odvija se na web stranici www.eucerin.com.hr od 15.01. do 12.02.2012. Pravo sudjelovanja u nagradnoj igri imaju svi građani s prebivalištem u Republici Hrvatskoj. Za sudjelovanje u nagradnoj igri potrebno je kupiti jedan ili više od slijedećih Eucerin proizvoda:

Eucerin Acute Lip Balm
Eucerin Lip Aktiv
Eucerin Lip Repair
Eucerin pH5 kremu za ruke
te sačuvati račun kao dokaz o kupnji.

Osobne podatke i račun potrebno je registrirati u obrascu za prijavu za nagradnu igru te uploadati vlastitu ljubavnu priču ili sliku. Jedna osoba može sudjelovati s više prijava odnosno više kupljenih proizvoda. Eucerin® komisija odabrati će najkreativnije priče ili fotografije koje će osvojiti nagrade.

Oglasi
Oglasi

Nagradni fond:
1 x romantična večer u iznosu od 1.500,00 kn*
1 x poklon paket Eucerin® proizvoda u iznosu od 1.000,00 kn
1 x poklon paket Eucerin® proizvoda u iznosu od 700,00 kn
*organizacija ovisi o mjestu stanovanja i dogovoru s dobitnikom.

Imena dobitnika bit će objavljena na web stranici www.eucerin.com.hr 14.02.2012. Dobitnici će o preuzimanju nagrade biti obaviješteni telefonskim i pismenim putem, uz prethodnu kontrolu registriranih računa (sudionici će biti zamoljeni da pošalju kopiju računa).

Više o nagradnoj igri na stranici http://ext10.nivea.hr/eucerin_rukeusneOSTALE NOVE NAGRADNE IGRE POGLEDAJ ISPOD OGLASAOSTALE NOVE NAGRADNE IGRE POGLEDAJ ISPOD OGLASA

Za sve najnovije nagradne igre klikni OVDJE

Za sve najnovije nagradne igre klikni OVDJE

Oglasi