Za obavijesti o najnovijim nagradnim igrama pratite nas putem
Facebooka ili Instagrama

europski-tjedan-kviz-za-putovanje-u-portugal-201213. put zaredom u Hrvatskoj se obilježava Europski tjedan cijelim nizom događanja i aktivnosti koje organizira ili u njima sudjeluje Delegacije Europske unije u RH. Delegacija ovom prilikom poziva građane da se pridruže obilježavanju, saznaju nešto više o aktivnostima Europskog tjedna 2012. i sudjeluju u nagradnoj igri kojom mogu osvojiti putovanje u Portugal!

Pravo sudjelovanja u nagradnoj igri imaju svi građani Republike Hrvatske koji točno odgovore na pitanja iz EU kviza na web stranici Delegacije Europske unije u Republici Hrvatskoj – www.delhrv.ec.europa.eu.

Nagrada su:
Dvije avionske karte za let iz Zagreba u Portugal, uključujući tri noćenja s doručkom u hotelu u Portu (Portugal), kao i jednodnevni posjet Guimarãesu, jednoj od europskih prijestolnica kulture u 2012.

Putovanje se mora ostvariti u razdoblju od 9. do 12. srpnja 2012. Nagradno putovanje vrijedi za dvije osobe, od kojih barem jedna mora biti punoljetna. Nagradna igra traje do 6. svibnja 2012.

Izvlačenje nagrada održat će se 9. svibnja, a imena pobjednika bit će objavljena na web stranicama Delegacije Europske unije dan nakon izvlačenja,

Za sudjelovanje u nagradnoj igri posjetiti web stranicu www.delhrv.ec.europa.eu

Najnovije nagradne igre

Oglasi