NaslovnicaKategorije nagradnih igaraTrgovineEurospin nagradna igra 2021: PAMETNO KUPI, VESPU POKUPI!

Eurospin nagradna igra 2021: PAMETNO KUPI, VESPU POKUPI!

Eurospin nagradna igra traje od 18.3.2021. od 07:00 do 24.3.2021. u 23:59., a organizira se i provodi na svim Eurospin Hrvatska d.o.o. prodajnim mjestima na području Republike Hrvatske.

Nagradni fond sastoji se od ukupno jedne nagrade:
1 x Piaggio Vespa Primavera 50

U nagradnoj igri mogu sudjelovati sve fizičke osobe osim zaposlenika tvrtke MEDIJI-SVE O d.o.o., Eurospin Hrvatska d.o.o., Distributed Things d.o.o. i povezani poslovni subjekti kao ni članovi njihove uže obitelji.

Pravo sudjelovanja u nagradnoj igri se ostvaruje kupnjom u bilo kojem Eurospin Hrvatska d.o.o. prodajnom mjestu u minimalnom iznosu od 100 kn za vrijeme trajanja nagradne igre na području Republike Hrvatske.

Nakon kupnje potrebno je napraviti prijavu slanjem SMS-a na broj 60054:
ključna riječ “VESPA” i brojem računa
Cijena SMS poruke je 2,40 kn, PDV uključen.

Svaki sudionik može sudjelovati u nagradnoj igri neograničen broj puta prilikom svake kupnje proizvoda u navedenom minimalnom iznosu. Svaki pojedini račun može biti iskorišten samo jednom, a u slučaju da isti broj računa bude ponovno poslan na broj 60054 od strane iste osobe ili druge osobe, ta prijava će biti proglašena nevažećom.

Kupac je dužan čuvati originalni račun tijekom trajanja nagradne igre i nakon nagradnog izvlačenja. Priređivač nagradne igre ima pravo tražiti originalni račun na uvid prilikom preuzimanja nagrade.

Izvlačenje dobitnika nagrada održat će 01. travnja 2021. u prostorijama priređivača. Izvlačenje dobitnika će biti provedeno uz prisutstvo tročlane komisije (predstavnici Priređivača i Eurospin Hrvatska d.o.o.). Dobitnici će se izvući putem računalne aplikacije, metodom slučajnog odabira.

Ime dobitnika bit će objavljeno u roku od 8 dana od izvlačenja na internetskoj stranici www.eurospin.hr. Osobni podaci dobitnika bit će objavljeni i na Facebook stranici i Instagramu profilu Eurospin Hrvatska d.o.o.

Dobitnik nagrade će o dobitku biti obaviješten u roku od osam dana od izvlačenja. Dobitnik mora preuzeti nagradu u roku od 30 dana od dana primitka obavijesti o dobivenoj nagradi, uz predočenje identifikacijske isprave i originalnog računa na kojem je vidljiva kupnja u Eurospin Hrvatska d.o.o. poslovnici.

Za detaljna pravila nagradne igre kliknite OVDJE

Za sve najnovije nagradne igre klikni OVDJE

Za sve najnovije nagradne igre klikni OVDJE