NaslovnicaIzdvojenoEurospin nagradna igra 2021: POTROŠI 100 KUNA, FIAT TI SE SMIJEŠI!

Eurospin nagradna igra 2021: POTROŠI 100 KUNA, FIAT TI SE SMIJEŠI!

Eurospin nagradna igra traje od 2.8.2021. od 07:00 i traje do 31.8.2021. u 23:59. na svim Eurospin Hrvatska d.o.o. prodajnim mjestima na području Republike Hrvatske.

Nagradni fond sastoji se od ukupno jedne nagrade:
Fiat 500 1.0 GSE BSG Dolce vrijednosti od 99.592,00 kn (PDV uključen)

U nagradnoj igri mogu sudjelovati sve fizičke osobe koje:
1. Za vrijeme trajanja nagradne igre na području Republike Hrvatske ostvare kupnju u bilo kojem Eurospin Hrvatska d.o.o. prodajnom mjestu u minimalnom iznosu od 100,00 kuna za vrijeme trajanja nagradne igre
2. Prijave se za sudjelovanje slanjem SMS-a na broj 60054:
o ključna riječ „FIAT“
o i brojem računa
Cijena SMS poruke je 2,40 kn, PDV uključen.

Kupac je dužan čuvati originalni račun tijekom trajanja nagradne igre i nakon nagradnog izvlačenja. Priređivač nagradne igre ima pravo tražiti originalni račun na uvid prilikom preuzimanja nagrade. Svaki sudionik može sudjelovati u nagradnoj igri neograničen broj puta prilikom svake kupnje
proizvoda u navedenom minimalnom iznosu. Svaki pojedini račun može biti iskorišten samo jednom, a u slučaju da isti broj računa bude ponovno poslan na broj 60054 od strane iste osobe ili druge osobe, ta prijava će biti proglašena nevažećom.

U nagradnoj igri ne mogu sudjelovati zaposlenici tvrtke MEDIJI-SVE O d.o.o., Eurospin Hrvatska d.o.o., CCI d.o.o. i povezani poslovni subjekti kao ni članovi njihove uže obitelji.

Izvlačenje dobitnika nagrada održat će 2. rujna 2021. u prostorijama priređivača. Izvlačenje dobitnika biti provedeno pod nadzorom tročlane komisije (predstavnici Priređivača i Eurospin Hrvatska d.o.o.) i javnog bilježnika izvlačenjem dobitnika putem računalne aplikacije, metodom slučajnog odabira.

Ime dobitnika bit će objavljeno u roku od 8 dana od izvlačenja na internetskoj stranici www.eurospin.hr. Također, osobni podaci dobitnika bit će objavljeni i na Facebook stranici i Instagram profilu Eurospin Hrvatska d.o.o. Dobitnik će o dobivenoj nagradi biti obaviješten SMS-om u roku od 8 dana nakon izvlačenja.

Dobitnik će o dobitku biti obaviješten u roku od 8 dana od izvlačenja. Dobitnik mora preuzeti nagradu u roku od 30 dana od dana primitka obavijesti o dobivenoj nagradi, uz predočenje identifikacijske isprave i originalnog računa na kojem je vidljiva kupnja u Eurospin Hrvatska d.o.o. poslovnici. Ako dobitnici nagrade ne podignu nagradu u tom roku, bit će ponovno obaviješteni i nagrade će moći podignuti u roku od 15 dana od dana primitka dodatne obavijesti. Ako dobitnik nije u mogućnosti osobno preuzeti svoju nagradu može je preuzeti od dobitnika ovlaštena osoba, također uz predočenje identifikacijske isprave i originalnog računa.

Eurospin nagradna igra 2021 traje do 31.8.2021, a za detaljna pravila u PDF formatu kliknite OVDJE

Za sve najnovije nagradne igre klikni OVDJE

Za sve najnovije nagradne igre klikni OVDJE