Za obavijesti o najnovijim nagradnim igrama pratite nas putem
Facebooka ili Instagrama

Fa nagradna igra 2019 traje od 1.8.2019 do 31.8.2019. na svim prodajnim mjestima trgovačkog lanca dm-drogerie markt na području Republike Hrvatske.

Nagradni fond sastoji se od:
10 x dm bon u vrijednosti 500,00 kuna
100 x termo boca

Pravo na sudjelovanje u Fa nagradnoj igri imaju sve fizičke osobe koje kupe bilo koji Fa gel za tuširanje, Fa dezodoransa ili Fa losiona poslije brijanja za vrijeme trajanja nagradne igre na bilo kojem prodajnom mjestu trgovačkog lanca dm-drogerie markt u Republici Hrvatskoj. Maloljetnici mogu sudjelovati, postati dobitnici nagrada i primiti osvojenu nagradu prema zakonom propisanim uvjetima tj. ako su zakonski zastupnici maloljetnog dobitnika dali pristanak za sudjelovanje i prihvatili nagradu umjesto maloljetnog dobitnika.

Broj računa potrebno je prijaviti na jedan od načina:
– slanjem SMS poruke sadržaja „FA IGRA, broj računa, ime i prezime, adresa (ulica i kućni broj, poštanski broj i mjesto)“ na broj 60221 (Primjer: FA IGRA, 12345/12/1, Ivana Horvatic, Glavna ulica 1, 10000 Zagreb). Cijena SMS poruke je 2,40 Kn. U cijenu je uključen PDV.
ili
– ispunjavanjem obrasca na internet stranici www.hr.fa.com (potrebno je upisati broj računa, ime i prezime, adresu (ulicu i kućni broj, poštanski broj i mjesto) i kontakt broj mobitela.
Dokaz o kupnji je račun koji će kupci dobiti na blagajni. Sudionici nagradne igre moraju do kraja nagradne igre čuvati račun te na zahtjev Priređivača nagradne igre isti pokazati. Nikakvi drugi predmeti neće biti prihvaćeni kao dokaz o kupnji.
Jedna osoba može sudjelovati s neograničenim brojem različitih računa. Jedan broj računa može se poslati samo jedanput. U slučaju da isti broj računa bude ponovo poslan od strane iste ili od različitih osoba, pravo na sudjelovanje u nagradnoj igri imat će samo prva prijava tog broja računa.

Izvlačenje dobitnika održat će se 2.9.2019. u prostorijama tvrtke Henkel Croatia d.o.o. uz prisutnost tročlane komisije te će se o izvlačenju voditi zapisnik. Izvlačenje dobitnika izvršit će se računalnom aplikacijom, slučajnim odabirom iz baze svih primljenih prijava. Prijave pristigle nakon 31. 8. 2019. nemaju pravo sudjelovanja u nagradnoj igri. Rezultati izvlačenja svih nagrada bit će objavljeni nakon završetka nagradne igre na Internet stranici www.hr.fa.com. Dobitnici će o dobitku biti obaviješteni pismeno ili telefonski, u roku od 8 dana nakon izvlačenja. Način preuzimanja nagrade dogovorit će se sa svakim dobitnikom pojedinačno. Prilikom preuzimanja nagrade dobitnik obavezno treba predočiti račun na kojem je naznačena kupnja proizvoda.

Za detaljna pravila Fa nagradne igre u PDF formatu kliknite OVDJENajnovije nagradne igre

Oglasi