NaslovnicaBesplatne nagradne igreFant nagradni natječaj: Fantastičan svijet okusa

Fant nagradni natječaj: Fantastičan svijet okusa

Fant nagradni natječaj traje od 6.5.2021 do 3.6.2021. godine u 23:59 h na području Republike Hrvatske.

Nagradni fond uključuje:
1 x Električni bicikl marke SameBike SM26
3 x Samsonite kofer + poklon paket Fant proizvoda

Pravo sudjelovanja u nagradnom natječaju imaju svi građani stariji od 18 godina s prebivalištem u Republici Hrvatskoj.

Za sudjelovanje u nagradnom natječaju sudionik treba na stranici nagradnog natječaja https://www.fant.podravka.hr:
1. zavrtjeti globus i upariti dobivenu zemlju s određenim Fant proizvodom (Fant tortilla 40g, Fant chili con carne 55g, Fant chicken wok 45g, Fant beef stroganoff 44g, Fant paella 45g).
2. Upisati sastojak po kojem bi njegovo jelo spravljeno s tim Fant proizvodom bilo posebno te smisliti i upisati ime za to jelo.
3. U prijavnu formu unijeti svoje osobne podatke kako bi prijava bila uspješno izvršena.

Svaki sudionik može sudjelovati u nagradnom natječaju s više prijava, ali može biti nagrađen samo jednom. Ukoliko po odabiru dobitnika bude utvrđeno da su dostavljeni podaci nepotpuni i/ili netočni, takva će se prijava za sudjelovanje smatrati nevažećom. Svaki sudionik sudjelovanjem u nagradnom natječaju do 03.06.2021. godine u 23:59 h automatski ulazi u bazu iz koje će biti nagrađena 4 sudionika.

Dobitnike natječaja na temelju kreativnosti prijave odabire i nagrađuje žiri Podravke. U obzir ulaze sve prijave pristigle do zaključno 3.6.2021. godine u 23:59 h. Obavezno će se provjeriti jesu li ispunjeni svi uvjeti iz pravila.

Rezultati Nagradnog natječaja bit će objavljeni na https://www.fant.podravka.hr najkasnije 9.6.2021. godine., a objavljeni popis dobitnika uključivat će: ime i prezime i mjesto stanovanja.
Ukoliko se bilo koji od dobitnika ne javi u roku od osam dana, priređivač ima pravo kontaktirati drugog sudionika koji se prijavio na nagradni natječaj i zadovoljio sva Pravila natječaja (rezervni dobitnik).

Dobitnicina će paketi biti dostvaljeni na kućnu adresu i to najkasnije 45 radnih dana od dana objave rezultata nagradnog natječaja.

Za detaljna pravila Fant nagradnog natječaja i sudjelovanje kliknite OVDJE

Za sve najnovije nagradne igre klikni OVDJE

Za sve najnovije nagradne igre klikni OVDJE