NaslovnicaBesplatne nagradne igreFini-mini nagradni natječaj: Glad koja ima petlju

Fini-mini nagradni natječaj: Glad koja ima petlju

Trajanje:

Fini-mini nagradni natječaj traje od 01.03.2023. do 31.03.2023.

Nagrade:

 • 1 x VR Oculus Quest 2 128 GB + T-shirt majica + Fini Mini zdjelica + Fini Mini Noodles multipack
 • 3 x Fini Mini hoodie majica + Fini Mini zdjelica + Fini Mini Noodles multipack
 • 10 x Fini Mini T-shirt majica + Fini Mini zdjelica + Fini Mini Noodles multipack

Pravo sudjelovanja u nagradnoj igri

U Nagradnom natječaju pravo sudjelovanja imaju svi građani stariji od 16 godina s prebivalištem u Republici Hrvatskoj.


Pravo sudjelovanja nemaju oni zaposlenici Podravke i povezanih društava Priređivača te članovi njihovih užih obitelji (roditelji, supružnici, djeca, sestre i braća) te treće osobe koje su izvršitelji obrade podataka za Priređivača, koji su direktno uključeni u pripremu samog Nagradnog natječaja, odnosno odabir dobitnika.

Kako sudjelovati?

 1. Za sudjelovanje u nagradnom natječaju potrebno je na internetskoj stranici noodles.fini-mini.hr osmisliti i napisati stihove pjesmice o Fini Mini Noodlesima.
 2. Na kraju sudionik mora unijeti svoje osobne podatke (ime, prezime, adresu i kućni broj, mjesto i poštanski broj, državu, kontakt telefon te e-mail adresu) kako bi uspješno završio prijavu.

Nepomene:

 • Svaki sudionik može sudjelovati u nagradnom natječaju s više prijava, ali može biti nagrađen samo jednom
 • Ukoliko po odabiru dobitnika bude utvrđeno da su dostavljeni podaci nepotpuni i/ili netočni, takva će prijava za sudjelovanje biti smatrana nevažećom.
 • U slučaju da ista prijava bude poslana od strane različitih osoba, pravo na sudjelovanje u nagradnom natječaju imat će samo prvi sudionik koji je napravio prijavu.
 • Ako sudionik prijavi djelomičan ili nepotpun uvjet za sudjelovanje, a odabran je kao dobitnik nagrade, takav će dobitnik biti smatran nevažećim pri provjeri te mu nagrada neće biti dodijeljena.

Napomena za pogrešne i neregularne prijave:

 • Ukoliko sudionik prekrši Pravila ili ostavi netočne ili nepotpune osobne podatke prilikom unosa osobnih podataka.
 • Ukoliko prijava sadrži nezakonit, opasan, zlonamjeran, rasistički, klevetnički, opsceni, pornografski, vulgarni ili ksenofobni sadržaj. Prijava ne smije prikazivati ili pozivati na kriminalna ili nezakonita ponašanja.
 • Ukoliko se pokaže da je ostvarena prijava generirana skriptama, makro naredbama i drugim oblicima automatizma ili bilo kakvim programskim rješenjima.
 • Iz bilo kojeg drugog razloga za koji Priređivač procijeni da utječe na pravednost natjecanja.

Izvlačenje dobitnika

Kriteriji za odabir dobitnika je najkreativniji prijava u nagradnom zadatku, prema mišljenju većine članova žirija.

Odabir dobitnika nagrada obavit će se do 14.4.2023. godine.

U obzir ulaze sve prijave pristigle do zaključno 31.3.2023. godine u 23:59:59h.

Objava dobitnika

Rezultati nagradnog natječaja bit će objavljeni na internetskoj stranici noodles.fini-mini.hr najkasnije 19.4.2023. godine.

Popis nagrađenih uključivat će: ime i prezime s kojim se sudionik prijavio na Nagradni natječaj. Priređivač će kontaktirati eventualne dobitnike te ih obavijestiti o osvojenoj nagradi telefonskim putem ili elektroničkom poštom.
Ukoliko se bilo koji od eventualnih dobitnika ne javi u roku od 7 dana od pokušaja kontaktiranja, Priređivač ima pravo kontaktirati drugog sudionika koji se prijavio na Nagradni natječaj i zadovoljio sva Pravila natječaja.

Preuzimanje nagrada

Dobitnicima će nagrade biti dostavljene na kućnu adresu u roku od 45radnih dana od objave rezultata nagradnog natječaja.

Ukoliko nagrada ne stigne na kućnu adresu dobitnika u roku 45 radnih dana od objave rezultata, a dobitnik u roku od narednih 15 dana ne javi da nagradu nije primio, priređivač više nije odgovoran za neprimitak nagrade i ne može tu žalbu uvažiti Svi dobitnici dužni su, isključivo na zahtjev Priređivača, prilikom preuzimanja nagrade svoj identitet potvrditi vlastitim važećim identifikacijskim dokumentom ili važećim identifikacijskim dokumentom jednog od roditelja, u protivnom gube pravo na nagradu.

Sudjelovanje i pravila

Za sudjelovanje posjetite noodles.fini-mini.hr

Za detaljna pravila posjetite www.fini-mini.hr

Za sve najnovije nagradne igre klikni OVDJE

Za sve najnovije nagradne igre klikni OVDJE

0
Voljeli bi čuti vaše mišljenje ili pitanje. Nije potrebna registracija. Samo kliknite +x