Finish, Cillit Bang i Lysol nagradna igra u DM-u

Nagradna igra uz Finish, Cillit Bang i Lysol provodi se od 1.7.2021. do 31.7.2021. na svim DM prodajnim mjestima na području Republike Hrvatske, uključujući i Internet prodavaonicu.

Nagradni fond sastoji se od sljedećih nagrada:
4 x 1000kn poklon bon u optici Anda, pojedinačne vrijednosti 1.000,00 kuna
3 x JBL prijenosni bežični bluetooth zvučnik CHARGE 5, pojedinačne vrijednosti 1.259,10 kuna
40 x poklon paket (Finish Quantum tablete 18kom, Cillit Bang Naturally Powerful 750ml i Lysol dezinfekcijski sprej 400ml)
Ukupna vrijednost nagradnog fonda iznosi 12.977,30 kn

U nagradnoj igri mogu sudjelovati sve fizičke osobe koje za vrijeme trajanja nagradne igre na bilo kojem DM prodajnom mjestu na području Republike Hrvatske naprave kupnju proizvoda Finish, Cillit Bang i Lysol u minimalnoj vrijednosti 99,90 kuna. Kupnja mora biti napravljena na jednom računu. Za sudjelovanje je potrebno broj računa prijaviti na jedan od dva načina:
1. Poslati SMS sadržaja: FINISH, broj računa, ime i prezime, adresa (ulica, poštanski broj i mjesto) na broj 60221. Cijena SMS poruke je 2,40 kn, PDV uključen.
ili
2. Ispuniti obrazac na finishnagradnaigra.hr (upisati broj računa, ime i prezime, ulicu i kućni broj, poštanski broj i mjesto, kontakt broj mobitela).

Sve prijave pohranjuju se u centralnu bazu podataka iz koje će se izvlačiti dobitnici.

Originalni račun potrebno je sačuvati do kraja nagradne igre te na zahtjev Priređivača predočiti pri podizanju nagrade. Svaki sudionik može sudjelovati u nagradnoj igri neograničen broj puta s različitim brojevima računa. Svaki pojedini broj računa može biti iskorišten samo jedanput. U slučaju da isti broj računa bude ponovno poslan od strane iste ili druge osobe ta će prijava biti proglašena nevažećom. Duljina SMS poruke ograničena je na 160, odnosno 70 znakova u slučaju korištenja dijakritičkih znakova (npr. č, ć, đ, š, ž). Poruka čija duljina prelazi navedena ograničenja, prelazi u drugu poruku te će kao takva biti naplaćena od strane mobilnog operatera. Zbog navedenoga, preporuka je ne koristiti posebne znakove u tekstu SMS poruke.

Izvlačenje dobitnika nagrada održat će 03.08.2021. u prostorijama priređivača. Izvlačenje dobitnika će biti provedeno uz prisustvo tročlane komisije. Dobitnici će biti izvučeni putem računalne aplikacije, metodom slučajnog odabira. Jedna osoba može osvojiti samo jednu nagradu.

Imena svih dobitnika bit će objavljena u roku od 8 dana od izvlačenja na internet stranici www.finishnagradnaigra.hr Dobitnici će o dobitku biti obaviješteni u roku od 8 dana od izvlačenja. Dobitnici moraju preuzeti nagradu u roku od 30 dana od dana primitka obavijesti o dobivenoj nagradi, uz predočenje identifikacijske isprave.

Ako dobitnici nagrade ne podignu u tom roku, bit će ponovno obaviješteni i nagrade će moći podignuti u roku od 15 dana od dana primitka dodatne obavijesti. Ako dobitnik nije u mogućnosti osobno preuzeti svoju nagradu može je preuzeti od dobitnika ovlaštena osoba, također uz predočenje identifikacijske isprave.

Finish nagradna igra 2021 traje do 31.7.2021, a za detaljna pravila i prijavu putem web stranice posjetite finishnagradnaigra.hr

Za sve najnovije nagradne igre klikni OVDJE

Za sve najnovije nagradne igre klikni OVDJE