Za obavijesti o najnovijim nagradnim igrama pratite nas putem
Facebooka ili Instagrama

fornetti-nagradna-igra-2011U razdoblju od 10.06.2011. do 26.09.2011. godine kupite u bilo kojem maloprodajnom objektu ugovornih partnera Fornettia na području Republike Hrvatske bilo koji proizvod koji se prodaje komadno (MAXI / TRO-CUT PIZZA) ili minimalno 100 grama proizvoda ( mini) koji se prodaju na odvagu u originalnoj vrećici priređivača, na kojoj su otiskane oznake nagradne igre „Pek-Snack “, neovisno o njegovoj ili njihovoj vrijednosti. Kupci proizvoda priređivača «Fornetti peciva d.o.o. » za sudjelovanje u nagradnoj igri trebaju izrezati i sakupiti pet natpisa „Pek-Snack“ koji su označeni za izrezivanje koji su otiskani na originalnoj vrećici s oznakama nagradne igre „Pek-Snack“, staviti ih u kuvertu  zajedno s čitko napisanim podacima (ime, prezime, adresa i telefon).

Kuvertu s takvim sadržajem treba poslati na adresu priređivača:
Fornetti peciva d.o.o.
Mrkšina 67 c
10175 Zagreb – Sveta Klara

Na kuvertu je obvezno staviti natpis: Nagradna igra „Pek-Snack“

Svaki sudionik na adresu priređivača može poslati neograničen broj zatvorenih kuverti s potrebnim sadržajem odnosno pojedinačnih sudjelovanja u nagradnoj igri.

Fond nagrada sastoji se od:
1. 3 x Skuter marke Kymco KYMCO Agility 50

2. 1 x Putovanje – Putovanje u Istanbul za dvije osobe
(jedno) 1 putovanje       vrijednosti                  9.000,00 kuna

3. 2 x Osobno računalo marke Lenovo LENOVO G 565 A-2

4. 2 x LENOVO ruksak

5. 2 x LENOVO bežićni miš

6. 10 x USB MEMORY STICK Panda

Javno izvlačenje nagrada održat će se u trgovačkom centru ARENA CENTAR, Zagreb – Lanište 32 dana 01.10.2011. godine s početkom u 12 sati. Nagrade će biti izvučene između svih pristiglih zatvorenih kuverti. Priređivač ne vrši pregled ili kontrolu pristiglih kuverti prije samog izvlačenja nego samo prikuplja sve, u roku, pristigle kuverte za izvlačenje. Pregled i kontrola, u roku pristiglih, kuverti se obavlja komisijski na samom javnom izvlačenju.

Imena dobitnika bit će objavljena na internet stranici www.fornetti-peksnack.hr u roku od (8) osam dana od dana izvlačenja. Dobitnici nagrada bit će pismeno obaviješteni o dobivenoj nagradi.

Detalje nagradne igre možete pogledati na stranici www.fornetti.hr

Najnovije nagradne igre

Oglasi