Za obavijesti o najnovijim nagradnim igrama pratite nas putem
Facebooka ili Instagrama

Nova Franck nagradna igra traje od 1.11.2019. do 8.12.2019.

Nagradni fond sastoji se od sljedećih nagrada:
1 x Automobil Volkswagen T-CROSS 1.0 TSI Life vrijednosti 135.547,44 kuna
1 x 10.000 kuna na potrošačkoj kartici
100 x Franck poklon paket, pojedinačne vrijednosti 100,00 kuna

U nagradnoj igri mogu sudjelovati sve fizičke osobe koje za vrijeme trajanja nagradne igre na bilo kojem Konzum prodajnom mjestu u Republici Hrvatskoj kupe bilo koje pakiranje Franck Jubilarne kave od 175g ili više i broj računa prijave na jedan od načina:
1. slanjem SMS-a sadržaja: FRANCK, broj računa, ime i prezime, adresa (ulica, poštanski broj i mjesto) na broj 60221. Cijena jednog SMS-a je 2,40 kuna s uključenim PDV-om.
ili
2. ispunjavanjem obrasca na internet stranici www.franck.eu (potrebno je upisati broj računa, ime i prezime, adresu i kontakt broj mobitela/telefona).

Originalni račun, kao dokaz o kupovini, potrebno je sačuvati do kraja nagradne igre te na zahtjev Priređivača predočiti pri podizanju nagrade. Svaki sudionik može sudjelovati u nagradnoj igri neograničen broj puta s različitim brojevima računa. Svaki pojedini račun može biti iskorišten samo jedanput. U slučaju da račun s istim brojem bude ponovno poslan od strane iste ili druge osobe ta će prijava biti proglašena nevažećom. Duljina SMS poruke ograničena je na 160, odnosno 70 znakova u slučaju korištenja dijakritičkih znakova (npr. č, ć, đ, š, ž). Poruka čija duljina prelazi navedena ograničenja, prelazi u drugu poruku te će kao takva biti naplaćena od strane mobilnog operatera. Zbog navedenoga, preporuka je ne koristiti posebne znakove u tekstu SMS poruke.

Izvlačenje dobitnika nagrada održat će 13.12.2019. u Super Konzumu Radnička.
Izvlačenje dobitnika će biti provedeno uz prisustvo javnog bilježnika i tročlane komisije. Dobitnici će biti izvučeni putem računalne aplikacije, metodom slučajnog odabira. Jedna osoba može osvojiti samo jednu nagradu. Imena svih dobitnika bit će objavljena u roku od 8 dana od izvlačenja na Internet stranici www.franck.eu Za detaljna pravila Franck nagradne igre i prijavu nakon kupovine kliknite OVDJENajnovije nagradne igre

Oglasi