NaslovnicaDobitnici nagradne igreFranck nagradna igra 2022: Proslavi 130 godina s nama i super nagradama!

Franck nagradna igra 2022: Proslavi 130 godina s nama i super nagradama!

Trajanje:

Franck nagradna igra traje od 2.5.2022. do 31.5.2022. na području Republike Hrvatske.

Dobitnici

Svi dobitnici Franck nagradne igre su navedeni OVDJE

Nagrade:

 • Glavna nagrada:
  • 1 x 130.000 kuna na Mastercard kartici Zagrebačke banke
 • Tjedne nagrade:
  • 8 x Električni romobil, svaki u vrijednosti 1.783,82 kuna
  • 8 x Franck ESE aparat za kavu + 2 proizvoda, svaka nagrada u vrijednosti 1.117,07 kuna
  • 16 x 1.000 kuna na Mastercard kartici Zagrebačke banke
  • 100 x Franck poklon paket, svaki u vrijednosti 100,00 kuna

Ukupna vrijednost nagradnog fonda iznosi 179.203,12 kuna.

Nagradne kartice Zagrebačke banke ne mogu se koristiti za podizanje gotovine na bankomatima, poslovnicama ili drugim isplatnim mjestima. Kartica se može upotrebljavati kao bezgotovinsko sredstvo plaćanja pri plaćanju roba i usluga na prodajnim mjestima u Republici Hrvatskoj i inozemstvu koja nose oznaku prihvata kartice .

Proizvodi koji sudjeluju u nagradnoj igri

U nagradnoj igri moguće je sudjelovati kupnjom bilo kojeg Franck ili Gloria proizvoda, Franck napitka pripremljenog u ugostiteljskim objektima ili proizvoda iz Franck kava za van programa (osim Snogoo kanala).

Proizvodi iz asortimana grickalica i ostali proizvodi koji nisu dio Franck asortimana nisu uključeni u ovu nagradnu igru.

Pravo sudjelovanja u nagradnoj igri

U nagradnoj igri mogu sudjelovati sve fizičke osobe.

U nagradnoj igri ne mogu sudjelovati zaposlenici tvrtke Franck d.d. i zaposlenici ostalih tvrtki izravno uključenih u provedbu ove nagradne igre, kao ni članovi njihove uže obitelji.

Kako sudjelovati?

Za ostvarivanje prava na sudjelovanje potrebno je za vrijeme trajanja nagradne igre na bilo kojem prodajnom mjestu na području Republike Hrvatske (uključujući Franck webshop, Franck Experience Store, Franck trgovinu, sva ostala prodajna mjesta, ugostiteljske objekte i samoposlužne aparate osim Snogoo kanala) kupiti bilo koji Franck ili Gloria proizvod ili napitak.

Broj računa potrebno je prijaviti na jedan od načina:

 1. Slanjem SMS-a sadržaja: FRANCK, broj računa, ime i prezime, adresa (ulica, poštanski broj i mjesto) na broj 60777. Cijena jednog SMS-a je 2,40 kuna s uključenim PDV-om.
  ili
 2. Ispunjavanjem obrasca na internetskoj stranici www.franck.eu (potrebno je upisati broj računa, ime i prezime, adresu i kontakt broj mobitela/telefona).

VAŽNO!

Broj prijava poslanih ispunjavanjem obrasca na internetskoj stranici ograničen je na dvije prijave po osobi dnevno (za istu osobu ili isti broj mobitela).

Napomene:

 • Originalni račun, kao dokaz o kupovini, potrebno je sačuvati do kraja nagradne igre te na zahtjev Priređivača predočiti pri podizanju nagrade.
 • Svaki sudionik može sudjelovati u nagradnoj igri neograničen broj puta s različitim brojevima računa.
 • Svaki pojedini račun može biti iskorišten samo jedanput. U slučaju da račun s istim brojem bude ponovno poslan od strane iste ili druge osobe ta će prijava biti proglašena nevažećom.

Duljina SMS poruke ograničena je na 160, odnosno 70 znakova u slučaju korištenja dijakritičkih znakova (npr. č, ć, đ, š, ž). Poruka čija duljina prelazi navedena ograničenja, prelazi u drugu poruku te će kao takva biti naplaćena od strane mobilnog operatera. Zbog navedenoga, preporuka je ne koristiti posebne znakove u tekstu SMS poruke.

Izvlačenje dobitnika

Izvlačenje dobitnika tjednih nagrada održat će se prema sljedećem rasporedu:

 • 9.5.2022. – za prijave od 2.5.2022. do 8.5.2022.
 • 16.5.2022. – za prijave od 9.5.2022. do 15.5.2022.
 • 23.5.2022. – za prijave od 16.5.2022. do 22.5.2022.
 • 1.6.2022. – za prijave od 23.5.2022. do 31.5.2022.


Na svakom izvlačenju dobitnika za tjedne nagrade izvući će se dobitnici za:

 • 2 x Električni romobil
 • 2 x Franck ESE aparat za kavu + 2 proizvoda
 • 4 x 1.000 kuna na Mastercard kartici Zagrebačke banke
 • 25 x Franck poklon paket

Izvlačenje dobitnika za glavnu nagradu održat će se 2.6.2022.

Izvlačenja će se održati u prostorijama Priređivača uz prisustvo tročlane komisije. Izvlačenju dobitnika za glavnu nagradu bit će prisutan i javni bilježnik. Dobitnici će biti izvučeni putem računalne aplikacije, metodom slučajnog odabira.

Jedna osoba može osvojiti samo jednu nagradu u jednom izvlačenju, onu za koju je prvi put izvučena.

Objava dobitnika

Imena svih dobitnika bit će objavljena u roku od osam dana od izvlačenja na internetskoj stranici www.franck.eu.

Preuzimanje nagrada

Dobitnici će o osvojenoj nagradi biti obaviješteni u roku od osam dana od izvlačenja. Nagrade se moraju preuzeti u roku od 30 dana od dana primitka obavijesti o dobivenoj nagradi, uz predočenje identifikacijske isprave.

Ako dobitnici nagrade ne podignu u tom roku, bit će ponovno obaviješteni i nagrade će moći podignuti u roku od 15 dana od dana primitka dodatne obavijesti. Ako dobitnik ne može osobno preuzeti svoju nagradu može je preuzeti od dobitnika ovlaštena osoba, također uz predočenje identifikacijske isprave.

Ako je dobitnik maloljetna osoba, nagradu mogu, uz predloženu odgovarajuću dokumentaciju u njegovo ime preuzeti njegovi roditelji ili skrbnici. Sudjelovanjem u ovoj nagradnoj igri sudionici se slažu da, ako postanu dobitnici nagrada, njihove osobne podatke (ime i prezime, adresu, sliku i slično) priređivač može koristiti u svrhu upoznavanja javnosti s rezultatima nagradne igre bez naknade i dodatne suglasnosti dobitnika te da se oni mogu objaviti u tiskanom, zvučnom, slikovnom i video materijalu.

Pravila Franck nagradne igre i prijava

Za detaljna pravila i prijavu posjetite www.franck.eu

Za sve najnovije nagradne igre klikni OVDJE

Za sve najnovije nagradne igre klikni OVDJE