NaslovnicaBesplatne nagradne igreGarnier: Color Sensation foto natječaj

Garnier: Color Sensation foto natječaj

garnier-sensation-foto-natjecajKorisnik Facebooka koji želi sudjelovati u nagradnom natječaju mora u aplikaciji Color Sensation foto natječaj priložiti svoje prije i poslije fotografije (jedna fotografija prije bojenja kose i jedna fotografija nakon bojenja kose pri čemu svaka fotografija mora sadržavati i jedno pakiranje Garnier Color Sensation boje za kosu), a potom prikuplja bodove za svoje fotografije.

TJEDNE NAGRADE:
U svakom krugu nagradnog natječaja biti će svaki tjedan podijeljene sljedeće nagrade:
1x poklon paket s proizvodima Garnier u vrijednosti od 500,00 kn

Dobitnik tjedne nagrade bira se na sljedeći način:
Svakoj fotografiji korisnik aplikacije može dodijeliti od 1 do 5 bodova. Od pet sudionika koji će imati najveći broj bodova svaku sljedeću nedjelju do 23:00 h (od početka nagradne igre zaključno sa 29.04.2012. do 23:00 h) svaki ponedjeljak do kraja dana biti će izabran dobitnik tjedne nagrade od strane stručne tročlane komisije sastavljene od strane organizatora.

GLAVNA NAGRADA:
Modni editorijal u časopisu Story koji uključuje make over, fotografiranje te odjeću u vrijednosti od 4.000,00 kn marke Mango koju dobitnica zadržava u trajnom vlasništvu

Sudionica koju stručna tročlana komisija odabere 04.05.2012. u 18.00 h biti će proglašena dobitnicom glavne nagrade.

U izvlačenju za glavnu nagradu sudjeluju sve sudionice koje su sudjelovale u natječaju od 01.04.2012. do 29.04.2012. (uključujući taj datum do 23:00 h).

Glavnu nagradu moguće je osvojiti i ukoliko je sudionik već osvojio tjednu nagradu.

Prijavu za natječaj i glasovanje možete napraviti na ovoj stranici

Za sve najnovije nagradne igre klikni OVDJE

Za sve najnovije nagradne igre klikni OVDJE