Za obavijesti o najnovijim nagradnim igrama pratite nas putem
Facebooka ili Instagrama
Gavrilović nagradni natječaj traje od 12.6.2019. do 3.7.2019. do 12:00.

Nagradni fond čine ukupno sljedeće nagrade:
• Prijenosni bežični Bluetooth zvučnik JBL CHARGE crni – 3 komada
• Virtualne naočale MEANIT MVR2 s akcijskom tipkom I slušalicama – 3 komada
• Fotoaparat FUJIFIL INSTAX MINI 9 rozi I fotopapir FUJIFILM za INSTAX MINI (2×10 kom) – 3 komada
• Bežične naglavne Bluetooth slušalice s mikrofonom JBL T460BT BLK / crne

Pravo sudjelovanja u nagradnom natječaju imaju sve fizičke osobe s prebivalištem u Republici Hrvatskoj koje su uploadale fotografiju vlastitog sendviča / hotdoga u kojem su JELI proizvodi na http://jeli.gavrilovic.hr/. U Nagradnom natječaju ne mogu sudjelovati zaposlenici priređivača sa svojom užom obitelji.

Za vrijeme trajanja nagradnog natječaja na stranici http://jeli.gavrilovic.hr/korisnici su pozvani da naprave svoj vlastiti, originalni JELI sendvič ili hotdog u kojem je jedini zadani sastojak bilo koji od JELI proizvoda te naprave upload fotografije na stranici nagradnog natječaja. Ostale sastojke definira sam korisnik ovisno o vlastitim željama i ukusima.

Svaka se prijava administrira, te prijave koje ne odgovaraju Pravilima natječaja i/ili su uvredljivog sadržaja neće biti objavljene na webstranici http://jeli.gavrilovic.hr/.

Nagradno izvlačenje bit će organizirano 8.7.2019 u 11:00 sati u prostoru Organizatora. Nagrade osvaja najkreativniji sendvič po izboru žirija. Rezultati Nagradnog natječaja, odnosno izvučenih dobitnika nagrada bit će objavljeni na webstranici http://jeli.gavrilovic.hr/, Gavrilović Facebook te IG stranicama 10.7.2019. Dobitnike će kontaktirati organizator nagradnog natječaja putem emaila koji je korisnik ostavio pri prijavi sendviča. Dobitnik se obvezuje dostaviti svoje osobne podatke (ime i prezime, adresu, kontakt broj telefona) za dostavu nagrada organizatoru u roku od 8 dana od dana objave dobitnika. Nagrade će biti poslane dobitnicima na kućnu adresu prijavljenu za dostavu nagrade, najkasnije 30 dana nakon završetka Gavrilović nagradnog natječaja

Po završetku natječaja, najbolji, ne samo nagrađeni, sendviči bit će objavljeni u online kuharici „JELI ovo kuharica“. U digitalnom obliku kuharica će sadržavati fotografiju, ime, sastojke odnosno recepturu sendviča

Za detaljna pravila i prijavu faše fotografije kliknite OVDJE

Najnovije nagradne igre

Oglasi