Oglasi

Griesson nagradna igra 2021: Griesson donosi zabavu za cijelu obitelj

NaslovnicaKategorije nagradnih igaraSlatkiši i grickaliceGriesson nagradna igra 2021: Griesson donosi zabavu za cijelu obitelj

Trajanje:

Griesson nagradna igra traje od 20.9.2021 do 17.10.2021 u 23:59 na području Republike Hrvatske

Nagrade:

  • Glavna nagrada: 1 x DJI Mini 2 Fly More Combo
  • Ostale nagrade: 20 x slatki paket

Uvjeti sudjelovanja

U Griesson nagradnoj igri mogu sudjelovati sve punoljetne fizičke osobe s adresom prebivališta u Republici Hrvatskoj koje ispunjavaju uvjete igre.

U nagradnoj igri ne mogu sudjelovati djelatinici, vlasnici i uprava priređivača, poduzeća povezanih sa priređivače, administratora i ostalih poduzća uključenih i nagradnu igru kao ni njihovi članovi obitelji.

Opis nagradne igre

Oglasi

U nagradnoj igri mogu sudjelovati kupci bilo kojeg Griesson proizvoda u bilo kojem prodajnom mjestu na području Republike Hrvatske u periodu trajanja nagradne igre.

Za sudjelovanje u nagradnoj igri, nakon kupovine proizvoda potrebno je napraviti prijavu na web stranici https://griesson.filir.hr/ na kojoj treba upisati:
broj računa (u polje za unos računa treba unijet jedinstveni broj računa s kupljenim Griesson proizvodom), imre i prezime, adresu i grad, datum rođenja i kontakt broj

Identifikacijski dokument, na kojem moraju biti svi podaci kao i u prijavi z nagradnu igru i orginalni račun, kao dokaz kupnje, potrebno je sačuvati do preuzimanja nagrade te predočiti prije podizanja nagrade na zahtjev organizatora.

Izvlačenje dobitnika

Izvlačenje dobitnika nagrada bit će održano 19.10.2021 u uredu administratora (NI-NA digital solutions d.o.o., Radnička cesta 47, Zagreb) , a odabir dobitnika obavit će se nasumičnim odabirom putem računalnog sustava pod nadzorom tročlane komisije.

Jedna osoba ne možebiti dobitnik iste vrste nagrade više od jednog puta.

U nagradnoj igri svaki kupac može sudjelovati više puta, ali s različim brojem računa.

Objava dobitnika i obavijesti dobitnicima

Rezultati nagrade igre bit će objavljeni na internet stranici https://griesson.filir.hr

Administrator će dobitnike obavijestit o osovjenoj nagradi u roku od 8 dana od dana izvlačenja kako bi se ugovorili detalji preuzimanja nagrade i prikupili podaci za izdavanje nagrade.

Pravila Griesson nagradne igre

Griesson nagradna igra traje do 17.10.2021, a za pravila i prijavu posjetite https://griesson.filir.hr/

Za sve najnovije nagradne igre kliknite OVDJE

Pratite nove nagradne igre na Facebooku i Instagramu

Oglasi

Na popisu iznad se nalazi samo dio aktivnih nagradnih igara

Za sve najnovije nagradne igre kliknite OVDJE