Za obavijesti o najnovijim nagradnim igrama pratite nas putem
Facebooka ili Instagrama

Carstvo poroka serija HBO

Jeste li spremni pokazati vaše znanje o novoj HBO originalnoj produkciji, seriji “Carstvo poroka”? Želite li osvojiti atraktivne nagrade s potpisom “Carstva poroka”? Ako je Vaš odgovor na prethodna pitanja potvrdan, prijavite se i odmah započnite našu igru “Lov na blago – Carstvo poroka”.

Pravila igre su jednostavna: najbrži pobjeđuju – tko u najkraćem roku završi našu igru “Lov na blago – Carstvo poroka”, osvojit će prvu nagradu. Za sudjelovanje u igri morate biti registrirani korisnik nawww.hbo.hr i morate se prijaviti kako biste sudjelovali u igri

1. nagrada:
“Boardwalk Empire” pljoska, muška i ženska “Boardwalk Empire” majica.

2. nagrada:
“Boardwalk Empire” pljoska, muška ili ženska “Boardwalk Empire” majica.

3. nagrada:
“Boardwalk Empire” pljoska.

gra “Lov na blago” vrlo je jednostavna – od Vas se traži da pronađete i upišete 10 lozinki koje su skrivene u točno deset članaka o seriji “Carstvo poroka”.  Redoslijed upisivanja lozinki nije bitan, bitan je samo rok u kojem ćete to učiniti – što brže riješite igru to imate veće šanse za osvajanje nagrade!

Pripazite – lozinke za rješenje osjetljive su na mala i velika slova – tako npr. “Nucky Thompson” i “nucky thompson” NIJE ista lozinka, stoga pažljivo pripazite na to kako su one napisane u samom tekstu!

Ne znate gdje početi? Pokušajte za početak posjetiti naš Boardwalk Empire minisite i tamo “pronjuškajte” i pronađite članke koji su dio ove igre. Lozinke za rješenje skrivene su u samim tekstovima. Ne brinite, nije teško, no ipak je potrebno malo potruditi se.

Nagradna igra traje od  četvrtka, 06.01.2011., do ponedjeljka, 17.01.2011. u 12:00 sati. Objava dobitnika je u ponedjeljak, 17.01.2011 u 14.00 sati.

Pravila nagradne igre su na stranici www.hbo.hr

Najnovije nagradne igre

Oglasi