Heineken nagradna igra traje od 1. travnja 2019. do 21. travnja 2019. na svim Kaufland prodajnim mjestima na području Republike Hrvatske.

Nagradni fond sastoji se od:
1 x Putovanje za 2 osobe na finale Lige prvaka u Madrid u terminu od 30. 5. do 2. 6. 2019. s hospitality programom (avio karte, 3 noćenja u hotelu, ulaznice, hospitality program – 1.6.2019. organizirat će se druženje za dobitnike u Madridu), u vrijednosti 70.000,00 kuna,
15 x UCL coolbox stolni nogomet, svaki pojedinačne vrijednosti 950,00 kuna,
60 x UCL sportska torba, svaka pojedinačne vrijednosti 82,00 kuna.

U nagradnoj igri mogu sudjelovati punoljetne fizičke osobe koje za vrijeme trajanja nagradne igre u bilo kojoj Kaufland prodavaonici naprave kupnju najmanje 4 limenke Heineken piva (pojedinačno ili u promotivnom pakiranju) te na taj način prihvate ova pravila i uvjete za sudjelovanje u ovoj nagradnoj igri.

Broj računa potrebno je prijaviti slanjem SMS poruke sadržaja: HEINEKEN, broj računa, ime i prezime, adresa (ulica, mjesto i poštanski broj) na broj 60221. Cijena SMS poruke je 2,40 kn, PDV uključen.

Originalni račun, kao dokaz o kupovini, potrebno je sačuvati do kraja nagradne igre. Priređivač ima pravo tražiti original računa na uvid pri podizanju nagrade. Svaki sudionik može sudjelovati u nagradnoj igri neograničen broj puta s različitim brojevima računa te na taj način može osvojiti više pojedinačnih nagrada. No, svaki pojedini račun može biti iskorišten samo jedanput. U slučaju da račun s istim brojem bude ponovno poslan od strane iste ili druge osobe ta će prijava biti proglašena nevažećom.

Izvlačenje dobitnika održat će se 26. 4. 2019. u prostorijama priređivača. Tom prilikom izvlačenje će se provesti tako da se utvrde dobitnici svih nagrada, na način da se nagradni fond u cijelosti podijeli dobitnicima koji budu izvučeni. Dobitnici će biti izvučeni pomoću računalne aplikacije, metodom slučajnog odabira. Izvlačenje dobitnika nadzirat će tročlana komisija. Imena svih dobitnika bit će objavljena u roku od 8 dana od izvlačenja na internet stranici www.heineken.com/hr a Priređivač će u istom tom roku dobitnike posebno obavijestiti o nagradama u pisanom obliku. Za detaljna pravila u Word formatu kliknite OVDJE