Za obavijesti o najnovijim nagradnim igrama pratite nas putem
Facebooka ili Instagrama

Heineken nagradna igra traje od 1. travnja 2019. do 21. travnja 2019. na svim Kaufland prodajnim mjestima na području Republike Hrvatske.

Nagradni fond sastoji se od:
1 x Putovanje za 2 osobe na finale Lige prvaka u Madrid u terminu od 30. 5. do 2. 6. 2019. s hospitality programom (avio karte, 3 noćenja u hotelu, ulaznice, hospitality program – 1.6.2019. organizirat će se druženje za dobitnike u Madridu), u vrijednosti 70.000,00 kuna,
15 x UCL coolbox stolni nogomet, svaki pojedinačne vrijednosti 950,00 kuna,
60 x UCL sportska torba, svaka pojedinačne vrijednosti 82,00 kuna.

U nagradnoj igri mogu sudjelovati punoljetne fizičke osobe koje za vrijeme trajanja nagradne igre u bilo kojoj Kaufland prodavaonici naprave kupnju najmanje 4 limenke Heineken piva (pojedinačno ili u promotivnom pakiranju) te na taj način prihvate ova pravila i uvjete za sudjelovanje u ovoj nagradnoj igri.

Broj računa potrebno je prijaviti slanjem SMS poruke sadržaja: HEINEKEN, broj računa, ime i prezime, adresa (ulica, mjesto i poštanski broj) na broj 60221. Cijena SMS poruke je 2,40 kn, PDV uključen.

Originalni račun, kao dokaz o kupovini, potrebno je sačuvati do kraja nagradne igre. Priređivač ima pravo tražiti original računa na uvid pri podizanju nagrade. Svaki sudionik može sudjelovati u nagradnoj igri neograničen broj puta s različitim brojevima računa te na taj način može osvojiti više pojedinačnih nagrada. No, svaki pojedini račun može biti iskorišten samo jedanput. U slučaju da račun s istim brojem bude ponovno poslan od strane iste ili druge osobe ta će prijava biti proglašena nevažećom.

Izvlačenje dobitnika održat će se 26. 4. 2019. u prostorijama priređivača. Tom prilikom izvlačenje će se provesti tako da se utvrde dobitnici svih nagrada, na način da se nagradni fond u cijelosti podijeli dobitnicima koji budu izvučeni. Dobitnici će biti izvučeni pomoću računalne aplikacije, metodom slučajnog odabira. Izvlačenje dobitnika nadzirat će tročlana komisija. Imena svih dobitnika bit će objavljena u roku od 8 dana od izvlačenja na internet stranici www.heineken.com/hr a Priređivač će u istom tom roku dobitnike posebno obavijestiti o nagradama u pisanom obliku. Za detaljna pravila u Word formatu kliknite OVDJENajnovije nagradne igre

Oglasi