Oglasi

Heineken nagradna igra 2021: Osvježi svoje ljeto uz Heineken

NaslovnicaKategorije nagradnih igaraPivo i sokoviHeineken nagradna igra 2021: Osvježi svoje ljeto uz Heineken

Heineken nagradna igra odvija se od 19.7.2021. do 29.8.2021. na svim prodajnim mjestima TOMMY d.o.o.

Nagradni fond se sastoji se od:
150 x Heineken set (1 mali suncobran, 1 cool box, 2 drvene stolice)
Ukupna vrijednost nagradnog fonda iznosi 377.721 kuna, a

Pravo sudjelovanja u nagradnoj igri imaju svaka punoljetna osim osoba osobe koje su zaposlene ili na drugi način rade kod priređivača te njihovi bračni ili izvanbračni drugovi, roditelji i djeca i osoba koje su zaposlene ili na drugi način rade kod pravnih osoba koje na bilo koji način sudjeluju u priređivanju i organizaciji nagradne igre i/ili izvlačenju te njihovi bračni ili izvanbračni drugovi, roditelji i djeca.

Oglasi

Za sudjelovanje u Heineken nagradnoj igri potrebno je u razdoblju trajanja nagradne igre kupiti bilo koji proizvod iz Heineken asortimana (Heineken Original ili Heineken 0.0), u bilo kojoj TOMMY prodavaonici na području Republike Hrvatske i prijaviti se za sudjelovanje na jedan od sljedeća dva načina:
1. slanjem SMS-a na telefonski broj 60777 s brojem računa, imenom i prezimenom Sudionika te njegovom adresom stanovanja (ulica i kućni broj, poštanski broj i mjesto), tj. upućivanjem SMS-a na navedeni broj u sljedećem obliku:
broj računa, ime i prezime, ulica i kućni broj, poštanski broj i mjesto

Cijena slanja SMS poruke je 2,40 kune s uključenim PDV-om. Duljina SMS poruke ograničena je na 160, odnosno 70 znakova u slučaju korištenja dijakritičkih znakova (npr. č, ć, đ, š, ž). SMS poruka čija duljina prelazi navedena ograničenja, prelazi u novu poruku te će svaka od njih biti naplaćena od strane mobilnog operatera po cijeni od 2,40 kuna. S obzirom na mogući dodatni trošak u slučaju prelaska u novu poruku, preporuka je ne koristiti navedene znakove u tekstu SMS poruke.

ili

2. ispunjavanjem odgovarajućeg obrasca na internetskoj stranici heineken.com/hr (upisivanjem broja računa, imena i prezimena, adrese stanovanja (ulice i kućnog broja, poštanskog broja i mjesta) te broja mobitela za kontakt).

Orginalni računa s kojim se sudionik prijavio za sudjelovanje u nagradnoj igri, potrebno je sačuvati do završetka nagradne igre. Priređivač ima pravo tražiti izvornik računa na uvid pri preuzimanju nagrade.

Svaki sudionik može sudjelovati u nagradnoj igri neograničen broj puta ali s različitim brojevima računa. Svaki pojedini račun može biti iskorišten samo jednom. U slučaju da račun s istim brojem bude ponovno poslan od strane iste ili druge osobe ta će prijava biti proglašena nevažećom.

Svaki sudionik može osvojiti samo jednu nagradu, onu za koju bude prvi puta izvučen.

Izvlačenje Dobitnika nagrada održat će se 30.8.2021. u uredskim prostorijama partnera za sve prijave od poslane od 19.7.do 29.8.2021., a izvršiti će se izvlačenje dobitnika slučajnim odabirom putem softvera (aplikacije) iz baze svih pristiglih prijava.

Objava dobitnika (ime, prezime, mjesto stanovanja te podatak o osvojenoj nagradi) biti će u roku od 8 kalendarskih dana od dana izvlačenja na internetskoj stranici www.heineken.com/hr. Objava će biti uklonjena po isteku roka od 30 (slovima: trideset) kalendarskih dana od dana objave.

Priređivač će svakog dobitnika o osvojenoj nagradi i načinu njezina preuzimanja najkasnije u roku od 8 dana od dana izvlačenja putem SMS poruke upućene na pretplatnički broj telefona s kojeg je poslana dobitna SMS poruka ili je upisan u obrazac na internetskoj stranici.

Heineken nagradna igra 2021 traje do 29.8.2021, a za prijavu kliknite OVDJE

Detaljna pravila možete pronaći OVDJE

Za sve najnovije nagradne igre kliknite OVDJE

Pratite nove nagradne igre na Facebooku i Instagramu

Oglasi

Na popisu iznad se nalazi samo dio aktivnih nagradnih igara

Za sve najnovije nagradne igre kliknite OVDJE