NaslovnicaIzdvojenoHeineken nagradna igra 2021: Osvoji Heineken nezaboravno iskustvo gledanja UEFA EURO 2020...

Heineken nagradna igra 2021: Osvoji Heineken nezaboravno iskustvo gledanja UEFA EURO 2020 finala i podijeli ga s ekipom!

Dobitnici Heineken nagradne igre su navedeni OVDJE
Heineken nagradna igra traje od 24.5.2021. do 27.6.2021.

Nagrade su:
3 x VIP nezaboravno iskustvo gledanja UEFA EURO 2020 finala za 6 osoba (dobitnik i 5 osoba u pratnji) koje uključuje:
troškove prijevoza do mjesta okupljanja, privatan avio prijevoz u Dubrovnik, 2 noćenja u hotelu s 5 zvjezdica, program druženja i gledanja finalne utakmice u Dubrovniku 11.07.
vrijednosti 115.500,00 kuna s uračunatim porezom na dodanu vrijednost
400 x HEINEKEN muška majica
50 x HEINEKEN nogometna lopta
450 x HEINEKEN kapa
Vrijednost nagradnog fonda iznosi 407.398,00kn kn

Pravo sudjelovanja u nagradnoj igri imaju sve punoljetne osobe. Pravo sudjelovanja u nagradnoj igri nemaju osobe koje su zaposlene ili na drugi način rade kod priređivača te njihovi bračni ili izvanbračni drugovi, roditelji i djeca te osobe koje su zaposlene ili na drugi način rade kod pravnih osoba koje na bilo koji način sudjeluju u priređivanju i organizaciji Nagradne igre i/ili izvlačenju dobitaka.

Za sudjelovanje u nagradnoj igri potrebno je u razdoblju trajanja nagradne igre kupiti bilo koji proizvod iz Heineken asortimana (Heineken Original ili Heineken 0.0) na bilo kojem prodajnom mjestu (uključujući i ugostiteljske objekte) na području Republike Hrvatske i prijaviti se na jedan od dva načina:
1. na telefonski broj 60777 poslati SMS s brojem računa, imenom i prezimenom te adresom stanovanja (ulica i kućni broj, poštanski broj i mjesto), tj. u sljedećem obliku:
broj računa, ime i prezime, ulica i kućni broj, poštanski broj i mjesto
Cijena slanja SMS poruke je 2,40 kune s uključenim PDV-om;
Duljina SMS poruke ograničena je na 160, odnosno 70 znakova u slučaju korištenja dijakritičkih znakova (npr. č, ć, đ, š, ž). SMS poruka čija duljina prelazi navedena ograničenja, prelazi u novu poruku te će svaka od njih biti naplaćena od strane mobilnog operatera po cijeni od 2,40 kuna. S obzirom na mogući dodatni trošak u slučaju prelaska u novu poruku, preporuka je ne koristiti navedene znakove u tekstu SMS poruke.
ili
2. ispunjavanjem obrasca na internetskoj stranici www.heineken.com/hr (upisivanjem broja računa, imena i prezimena, adrese stanovanja (ulica i kućni broj, poštanski broj i mjesto) te broja mobitela za kontakt).

Orginlani račun, kao dokaza o kupovini, potrebno je sačuvati do završetka nagradne igre. Priređivač ima pravo tražiti orginlani računa na uvid pri preuzimanju nagrade.

Napomene vezane uz sudjelovanje:
– Svaki Sudionik može sudjelovati u nagradnoj igri neograničen broj puta s različitim brojevima računa ali svaki pojedini račun može biti iskorišten samo jednom.
– U slučaju da račun s istim brojem bude ponovno poslan od strane iste ili druge osobe ta će prijava biti proglašena nevažećom.
– Broj prijava putem internetske stranice www.heineken.com/hr ograničen je na tri prijave dnevno po sudioniku.
– Svaki sudionik može osvojiti samo jednu nagradu, onu za koju je prvi puta izvučen.

Izvlačenje dobitnika nagrada održat će se 28.6.2021. u uredskim prostorijama priređivača za sve prijave pristigle od 24.5.2021 do 27.6.2021. Ispravnost izvlačenja nagrada nadzire tročlana komisija, koju imenuje priređivač, a izvlačenju dobitnika bit će prisutan i javni bilježnik.

Priređivač će obavijestiti svakog dobitnika o osvojenoj nagradi i načinu njezina preuzimanja najkasnije u roku od osam dana od dana izvlačenja telefonskim putem koristeći pretplatnički broj telefona s kojeg je poslana dobitna SMS poruka ili je upisan u obrazac na internetskoj stranici. Dobitnik preuzima nagradu u roku od 30 kalendarskih dana od dana primitka obavijesti priređivača o osvojenoj nagradi. Ako Dobitnik ne preuzme nagradu u roku roku od 8 kalendarskih dana od isteka prethodno navedenog roka priređivač će ga ponovno obavijestiti putem SMS poruke da preuzme nagradu u roku od 15 kalendarskih dana od dana primitka dodatne obavijesti. Ako dobitnik ni u tom naknadnom roku ne preuzme nagradu, gubi pravo na nagradu.

Heineken nagradna igra traje od 24.5.2021., a za detaljna pravila i prijavu putem web stranice kliknite OVDJE

Za sve najnovije nagradne igre klikni OVDJE

Za sve najnovije nagradne igre klikni OVDJE