Heineken nagradna igra 2021: Osvoji Heineken nezaboravno iskustvo gledanja UEFA EURO 2020 finala i podijeli ga s ekipom!

NaslovnicaIzdvojenoHeineken nagradna igra 2021: Osvoji Heineken nezaboravno iskustvo gledanja UEFA EURO 2020...
Oglasi

Heineken nagradna igra traje od 24.5.2021. do 27.6.2021.

Nagrade su:
3 x VIP nezaboravno iskustvo gledanja UEFA EURO 2020 finala za 6 osoba (dobitnik i 5 osoba u pratnji) koje uključuje:
troškove prijevoza do mjesta okupljanja, privatan avio prijevoz u Dubrovnik, 2 noćenja u hotelu s 5 zvjezdica, program druženja i gledanja finalne utakmice u Dubrovniku 11.07.
vrijednosti 115.500,00 kuna s uračunatim porezom na dodanu vrijednost
400 x HEINEKEN muška majica
50 x HEINEKEN nogometna lopta
450 x HEINEKEN kapa
Vrijednost nagradnog fonda iznosi 407.398,00kn kn

Pravo sudjelovanja u nagradnoj igri imaju sve punoljetne osobe. Pravo sudjelovanja u nagradnoj igri nemaju osobe koje su zaposlene ili na drugi način rade kod priređivača te njihovi bračni ili izvanbračni drugovi, roditelji i djeca te osobe koje su zaposlene ili na drugi način rade kod pravnih osoba koje na bilo koji način sudjeluju u priređivanju i organizaciji Nagradne igre i/ili izvlačenju dobitaka.

Oglasi

Za sudjelovanje u nagradnoj igri potrebno je u razdoblju trajanja nagradne igre kupiti bilo koji proizvod iz Heineken asortimana (Heineken Original ili Heineken 0.0) na bilo kojem prodajnom mjestu (uključujući i ugostiteljske objekte) na području Republike Hrvatske i prijaviti se na jedan od dva načina:
1. na telefonski broj 60777 poslati SMS s brojem računa, imenom i prezimenom te adresom stanovanja (ulica i kućni broj, poštanski broj i mjesto), tj. u sljedećem obliku:
broj računa, ime i prezime, ulica i kućni broj, poštanski broj i mjesto
Cijena slanja SMS poruke je 2,40 kune s uključenim PDV-om;
Duljina SMS poruke ograničena je na 160, odnosno 70 znakova u slučaju korištenja dijakritičkih znakova (npr. č, ć, đ, š, ž). SMS poruka čija duljina prelazi navedena ograničenja, prelazi u novu poruku te će svaka od njih biti naplaćena od strane mobilnog operatera po cijeni od 2,40 kuna. S obzirom na mogući dodatni trošak u slučaju prelaska u novu poruku, preporuka je ne koristiti navedene znakove u tekstu SMS poruke.
ili
2. ispunjavanjem obrasca na internetskoj stranici www.heineken.com/hr (upisivanjem broja računa, imena i prezimena, adrese stanovanja (ulica i kućni broj, poštanski broj i mjesto) te broja mobitela za kontakt).

Orginlani račun, kao dokaza o kupovini, potrebno je sačuvati do završetka nagradne igre. Priređivač ima pravo tražiti orginlani računa na uvid pri preuzimanju nagrade.

Napomene vezane uz sudjelovanje:
– Svaki Sudionik može sudjelovati u nagradnoj igri neograničen broj puta s različitim brojevima računa ali svaki pojedini račun može biti iskorišten samo jednom.
– U slučaju da račun s istim brojem bude ponovno poslan od strane iste ili druge osobe ta će prijava biti proglašena nevažećom.
– Broj prijava putem internetske stranice www.heineken.com/hr ograničen je na tri prijave dnevno po sudioniku.
– Svaki sudionik može osvojiti samo jednu nagradu, onu za koju je prvi puta izvučen.

Izvlačenje dobitnika nagrada održat će se 28.6.2021. u uredskim prostorijama priređivača za sve prijave pristigle od 24.5.2021 do 27.6.2021. Ispravnost izvlačenja nagrada nadzire tročlana komisija, koju imenuje priređivač, a izvlačenju dobitnika bit će prisutan i javni bilježnik.

Priređivač će obavijestiti svakog dobitnika o osvojenoj nagradi i načinu njezina preuzimanja najkasnije u roku od osam dana od dana izvlačenja telefonskim putem koristeći pretplatnički broj telefona s kojeg je poslana dobitna SMS poruka ili je upisan u obrazac na internetskoj stranici. Dobitnik preuzima nagradu u roku od 30 kalendarskih dana od dana primitka obavijesti priređivača o osvojenoj nagradi. Ako Dobitnik ne preuzme nagradu u roku roku od 8 kalendarskih dana od isteka prethodno navedenog roka priređivač će ga ponovno obavijestiti putem SMS poruke da preuzme nagradu u roku od 15 kalendarskih dana od dana primitka dodatne obavijesti. Ako dobitnik ni u tom naknadnom roku ne preuzme nagradu, gubi pravo na nagradu.

Heineken nagradna igra traje od 24.5.2021., a za detaljna pravila i prijavu putem web stranice kliknite OVDJE

Oglasi

Najnovije nagradne igre

Na popisu iznad se nalazi samo dio aktivnih nagradnih igara

Za sve najnovije nagradne igre kliknite OVDJE

Oglasi
   

Za sve najnovije nagradne igre klikni OVDJE

Izdvojene nagradne igre

Oglasi