Heineken nagradna igra 2021: Osvoji Heineken Play Zonu!

NaslovnicaDobitnici nagradne igreHeineken nagradna igra 2021: Osvoji Heineken Play Zonu!
Oglasi

 

Najnovija Heineken nagradna igra se nalazi na sljedećoj poveznici
>>> Heineken nagradna igra <<<

Dobitnici Heineken nagradne igre u Kauflandu se nalaze OVDJE

Dobitnici Heineken nagradne igre u Sparu se nalaze OVDJE

Dobitnici Heineken nagradne igre u Konzumu se nalaze OVDJE

Heineken nagradna igra 2021 je podjeljna na 3 zasebne nagradne igre koje traju u različitim trgovačkim lancima:
Konzum, Spar/Interspar i Kaufland, a u svakom trgovačkom lancu traje od 5.4.2021 do 16.5.2021

Nagradni fond u Konzumu iznosi 71.397,56 kuna, a sastoji se od sljedećih nagrada:
5 x Heineken zona (TV Sony KD-557055E, Heineken hladnjak, stolni nogomet, 3 x Heineken original gajba (20×0,4L) vrijednosti 18.567,73 kuna s uračunatim porezom na dodanu vrijednost (PDV)), što ukupno iznosi 55.703,19 s uračunatim PDV-om;
50 x Hoodie majica vrijednosti 194,54 kuna s uračunatim porezom na dodanu vrijednost (PDV), što ukupno iznosi 9.726,88 kuna s uračunatim PDV-om;
50 x Ruksak vrijednosti 119,35 kuna s uračunatim porezom na dodanu vrijednost (PDV), što ukupno iznosi 5.967,50 kuna s uračunatim PDV-om.

Oglasi

Nagradni fond u Spar/Interspar trgovinama iznosi 118.329,19 kuna, a sastoji se od:
5 x Heineken Play zona (TV Sony KD-557055E, Heineken hladnjak, stolni nogomet, 3 x Heineken original gajba (20×0,4L) vrijednosti 18.567,73 kuna s uračunatim porezom na dodanu vrijednost (PDV)), što ukupno iznosi 55.703,19 s uračunatim PDV-om;
15 x stolni nogomet vrijednosti 2.896,25 kuna s uračunatim porezom na dodanu vrijednost (PDV), što ukupno iznosi 43.443,75 kuna s uračunatim PDV-om;
25 x Spar poklon kartica vrijednosti 400,00 kuna s uračunatim porezom na dodanu vrijednost (PDV), što ukupno iznosi 10.000,00 kuna s uračunatim PDV-om;
70 x sportska torba vrijednosti 131,18 kuna s uračunatim porezom na dodanu vrijednost (PDV), što ukupno iznosi 9.182,25 kuna s uračunatim PDV-om.

Nagradni fond U Kafluandu iznosi 62.708,57 kuna, a sastoji se od sljedećih nagrada:
5 x Heineken Play zona (TV Sony KD-557055E, Heineken hladnjak, stolni nogomet, 3 x Heineken Original gajba (20×0,4L) vrijednosti 18.567,73 kuna s uračunatim porezom na dodanu vrijednost (PDV)), što ukupno iznosi 55.703,19 s uračunatim PDV-om;
25 x sportska torba vrijednosti 131,18 kuna s uračunatim porezom na dodanu vrijednost (PDV), što ukupno iznosi 3.279,38 kuna s uračunatim PDV-om;
24 x kapa vrijednosti 70,88 kuna s uračunatim porezom na dodanu vrijednost (PDV), što ukupno iznosi 1.701,00 kuna s uračunatim PDV-om;
30 x navijački šal vrijednosti 67,50 kuna s uračunatim porezom na dodanu vrijednost (PDV), što ukupno iznosi 2.025,00 kuna s uračunatim PDV-om.

Za sudjelovanje u Heineken nagradnoj igri u Konzumu potrebno je u razdoblju trajanja Nagradne igre kupiti bilo koji proizvod iz Heineken asortimana (Heineken Original ili Heineken 0.0), u bilo kojoj Konzum prodavaonici na području Republike Hrvatske i prijaviti se na jedan od načina:
1. Na telefonski broj 60221 poslati SMS s ključnom riječi HEINEKEN, brojem računa, imenom i prezimenom Sudionika te njegovom adresom stanovanja (ulica i kućni broj, poštanski broj i mjesto), tj. u sljedećem obliku:
HEINEKEN, broj računa, ime i prezime, ulica i kućni broj, poštanski broj i mjesto
Cijena slanja SMS poruke je 2,40 kune s uključenim PDV-om.
ili
2. ispunjavanjem odgovarajućeg obrasca na internetskoj stranici heineken.com/hr (upisivanjem broja računa, imena i prezimena, adrese stanovanja (ulica i kućni broj, poštanski broj i mjesto) te broja mobitela za kontakt)

Za sudjelovanje u Heineken nagradnoj igri u SPAR-u ili INTERSPAR-u potrebno je u razdoblju trajanja Nagradne igre kupiti bilo koji proizvod iz Heineken asortimana (Heineken Original ili Heineken 0.0), u bilo kojoj SPAR ili INTERSPAR prodavaonici na području Republike Hrvatske i prijaviti se na jedan od načina:
1. Na telefonski broj 60221 poslati SMS s ključnom riječi HEINEKEN, brojem računa, imenom i prezimenom Sudionika te njegovom adresom stanovanja (ulica i kućni broj, poštanski broj i mjesto), tj. u sljedećem obliku:
HEINEKEN, broj računa, ime i prezime, ulica i kućni broj, poštanski broj i mjesto
Cijena slanja SMS poruke je 2,40 kune s uključenim PDV-om.
ili
2. ispunjavanjem odgovarajućeg obrasca na internetskoj stranici heineken.com/hr (upisivanjem broja računa, imena i prezimena, adrese stanovanja (ulica i kućni broj, poštanski broj i mjesto) te broja mobitela za kontakt).

Za sudjelovanje u Heineken nagradnoj igri Kauflanda potrebno je u razdoblju trajanja Nagradne igre kupiti bilo koji proizvod iz Heineken asortimana (Heineken Original ili Heineken 0.0), u bilo kojoj Kaufland prodavaonici na području Republike Hrvatske i prijaviti se na jedan od načina:
1. na telefonski broj 60221 poslati SMS s ključnom riječi KAUFLAND, brojem računa, imenom i prezimenom Sudionika te njegovom adresom stanovanja (ulica i kućni broj, poštanski broj i mjesto), tj. u sljedećem obliku:
KAUFLAND, broj računa, ime i prezime, ulica i kućni broj, poštanski broj i mjesto
Cijena slanja SMS poruke je 2,40 kune s uključenim PDV-om;
ili
2. ispunjavanjem odgovarajućeg obrasca na internetskoj stranici heineken.com/hr (upisivanjem broja računa, imena i prezimena, adrese stanovanja (ulica i kućni broj, poštanski broj i mjesto) te broja mobitela za kontakt).

Duljina SMS poruke ograničena je na 160, odnosno 70 znakova u slučaju korištenja dijakritičkih znakova (npr. č, ć, đ, š, ž). SMS poruka čija duljina prelazi navedena ograničenja, prelazi u novu poruku te će svaka od njih biti naplaćena od strane mobilnog operatera po cijeni od 2,40 kuna. S obzirom na mogući dodatni trošak u slučaju prelaska u novu poruku, preporuka je ne koristiti navedene znakove u tekstu SMS poruke.

Orginalni računa, kao dokaza o kupovini, potrebno je sačuvati do završetka nagradne igre., a priređivač ima pravo tražiti orginal računa na uvid pri preuzimanju nagrade.

Izvlačenje dobitnika za svaku od nagradnih igara održat će se 17.5.2021. u uredskim prostorijama priređivača.

Priređivač će objaviti dobitnike nagrada (ime, prezime, mjesto stanovanja te podatak o osvojenoj nagradi) u roku od 8 kalendarskih dana od dana izvlačenja na internetskoj stranici www.heineken.com/hr. Objava će biti uklonjena po isteku roka od 30 (slovima: trideset) kalendarskih dana od dana objave.

Priređivač će obavijestiti svakog dobitnika o osvojenoj nagradi i načinu njezina preuzimanja najkasnije u roku od osam dana od dana izvlačenja putem SMS poruke upućene na pretplatnički broj telefona s kojeg je poslana dobitna SMS poruka ili je upisan u obrazac na internetskoj stranici.

Molimo vas da prije slanja prijave pročitate detaljna pravila Heineken nagradne igre za koju se prijavljujete:

Kaufland nagradna igra        Konzum nagradna igra      Spar/Interspar nagradna igra

Oglasi

Najnovije nagradne igre

Na popisu iznad se nalazi samo dio aktivnih nagradnih igara

Za sve najnovije nagradne igre kliknite OVDJE

Oglasi
   

Za sve najnovije nagradne igre klikni OVDJE

Izdvojene nagradne igre

Oglasi