NaslovnicaIzdvojenoHeineken nagradna igra: Osvoji Heineken BBQ

Heineken nagradna igra: Osvoji Heineken BBQ

Trajanje:

Heineken nagradna igra traje od 15. travnja 2022. do 29. svibnja 2022. na svim prodajnim mjestima SPAR Hrvatska d.o.o.

Nagrade:

 • 150 x BBQ roštilj, pojedinačne vrijednosti 1.146,61 kuna s uračunatim PDV-om

Pravo sudjelovanja u nagradnoj igri

Pravo sudjelovanja u nagradnoj igri imaju punoljetne osoba.

Pravo sudjelovanja u nagradnoj igri nemaju osobe koje su zaposlene ili na drugi način rade kod priređivača, osobe koje su zaposlene ili na drugi način rade kod pravnih osoba koje na bilo koji način sudjeluju u priređivanju i organizaciji nagradne igre te njihovi bračni ili izvanbračni drugovi, roditelji i djeca.

Kako sudjelovati?

Za sudjelovanje u nagradnoj igri potrebno je u razdoblju trajanja nagradne igre:

 1. Kupiti bilo koji proizvod iz Heineken asortimana (Heineken Original ili Heineken 0.0) na bilo kojem SPAR ili INTERSPAR prodajnom mjestu na području Republike Hrvatske
 2. Prijaviti se za sudjelovanje na jedan od sljedeća 2 načina:
  • Slanjem SMS-a na telefonski broj 60777 s ključnom riječi HEINEKEN, brojem računa, imenom i prezimenom Sudionika te njegovom adresom stanovanja (ulica i kućni broj, poštanski broj i mjesto), tj. upućivanjem SMS-a na navedeni broj u sljedećem obliku:
   HEINEKEN, broj računa, ime i prezime, ulica i kućni broj, poštanski broj i mjesto

   Cijena slanja SMS poruke je 2,40 kune s uključenim PDV-om. Duljina SMS poruke ograničena je na 160, odnosno 70 znakova u slučaju korištenja dijakritičkih znakova (npr. č, ć, đ, š, ž). SMS poruka čija duljina prelazi navedena ograničenja, prelazi u novu poruku te će svaka od njih biti naplaćena od strane mobilnog operatera po cijeni od 2,40 kuna. S obzirom na mogući dodatni trošak u slučaju prelaska u novu poruku, preporuka je ne koristiti navedene znakove u tekstu SMS poruke.

   ili
  • Ispunjavanjem obrasca na internetskoj stranici heineken.com/hr (upisivanjem broja računa, imena i prezimena, ulice i kućnog broja, poštanskog broja i mjesta te broja mobitela za kontakt).

Napomene:

 • Izvornik računa s kojim se sudionik prijavio za sudjelovanje u nagradnoj igri, kao dokaz o kupovini, potrebno je sačuvati do završetka Nagradne igre. Priređivač ima pravo tražiti izvornik računa na uvid pri preuzimanju nagrade.
 • Svaki sudionik može sudjelovati u nagradnoj igri neograničen broj puta s različitim brojevima računa. Svaki pojedini račun može biti iskorišten samo jednom. U slučaju da račun s istim brojem bude ponovno poslan od strane iste ili druge osobe ta će prijava biti proglašena nevažećom.
 • Svaki sudionik može osvojiti samo jednu nagradu, onu za koju bude prvi puta izvučen.

Izvlačenje i objava dobitnika

Izvlačenje dobitnika nagrada održat će se 31.05.2022. za sve prijave od 15. travnja do 29. svibnja 2022. Na navedenom izvlačenju se izvlače dobitnici svih nagrada.

Popis dobitnika (ime, prezime, mjesto stanovanja te podatak o osvojenoj nagradi) biti će objavljen u roku od 8 kalendarskih dana od dana izvlačenja na internetskoj stranici www.heineken.com/hr

Objava će biti uklonjena po isteku roka od 30 kalendarskih dana od dana objave.

Obavješćivanje dobitnika o osvojenoj nagradi

Priređivač će obavijestiti dobitnike o osvojenoj nagradi i načinu njezina preuzimanja najkasnije u roku od 8 dana od dana izvlačenja putem SMS poruke upućene na pretplatnički broj telefona s kojeg je poslana dobitna SMS poruka ili je upisan u obrazac na internetskoj stranici.

Preuzimanje nagrada

Dobitnici preuzimaju nagrade u roku od 30 kalendarskih dana od dana primitka obavijesti o osvojenoj nagradi sukladno odredbi članka 8.

Ako dobitnik ne preuzme nagradu u roku određenom pravilima, u narednom roku od 8 kalendarskih dana od isteka prethodno navedenog roka priređivač će ponovno obavijestiti dobitnika putem SMS poruke da preuzme nagradu u roku od 15 kalendarskih dana od dana primitka dodatne obavijesti. Ako Dobitnik ni u tom naknadnom roku ne preuzme nagradu, gubi pravo na nagradu, a priređivač će popis nepodignutih nagrada dostaviti pinistarstvu.

Ako dobitnik nije u mogućnosti osobno preuzeti svoju nagradu može je preuzeti osoba koju je on ovlastio, uz predočenje svoje identifikacijske isprave i pisane punomoći na kojoj je potpis Dobitnika ovjeren kod javnog bilježnika.

Pravila Heineken nagradne igre u Sparu

Heineken nagradna igra u Sparu traje do 29.5.2022, a za detaljna pravila i prijavu posjetite www.heineken.com

Za sve najnovije nagradne igre klikni OVDJE

Za sve najnovije nagradne igre klikni OVDJE