NaslovnicaKategorije nagradnih igaraPivo i sokoviHeineken nagradna igra: Osvoji VIP iskustvo

Heineken nagradna igra: Osvoji VIP iskustvo

Trajanje:

Nova Heineken nagradna igra traje od 29.05.2023. do 02.07.2023. godine.

Nagrade:

 • VIP iskustvo za dvije osobe za Veliku nagradu Italije vrijednosti 13.756,25 EUR / 103.646,47 kuna. (VIP iskustvo uključuje putovanje s polaskom iz Zagreba u subotu 2. 9. 2023. i povratkom u ponedjeljak 4. 9. 2023. Uključen je prijevoz, transporti i posjet F1 utrci)
 • 100 x Putni kofer vrijednosti 119,76 EUR / 902,33 kuna s uračunatim porezom na dodanu vrijednost (PDV), što ukupno iznosi 11.976,00 EUR / 90.233,17 kuna s uračunatim PDV-om.

Nagradni fond iznosi 25.732,50 EUR / 193.881,52 kuna.

Pravo sudjelovanja u nagradnoj igri

Pravo sudjelovanja u nagradnoj igri ima svaka punoljetna osoba osim osoba koje su zaposlene ili na drugi način rade kod Priređivača te njihovi bračni ili izvanbračni drugovi, roditelji i djeca te osoba koje su zaposlene ili na drugi način rade kod pravnih osoba koje na bilo koji način sudjeluju u priređivanju i organizaciji Nagradne igre i/ili izvlačenju dobitaka i/ili imaju pristup podacima vezanim za priređivanje Nagradne igre te njihovi bračni ili izvanbračni drugovi, roditelji i djeca.

Kako sudjelovati?

 1. Kupite bilo koji proizvod iz asortimana Heineken piva (Heineken Original, Heineken Silver ili Heineken 0.0), na bilo kojem Konzum prodajnom mjestu
 2. Prijavite se na jedan od dva načina:
  • slanjem SMS-a na telefonski broj 60777 s ključnom riječi HEINEKEN, brojem računa, imenom i prezimenom Sudionika te njegovom adresom stanovanja (ulica i kućni broj, poštanski broj i mjesto)
   ili
  • ispunjavanjem obrasca na internetskoj stranici heineken.com/hr (upisivanjem broja računa, imena i prezimena, ulice i kućnog broja, poštanskog broja i mjesta te broja mobitela za kontakt).
 3. Sačuvajte račun kao dokaz o kupovini.
 • Upute za slanje SMS-a
  • Pošaljite SMS u obliku HEINEKEN, broj računa, ime i prezime, ulica i kućni broj, poštanski broj i mjesto
  • Cijena slanja SMS poruke je 0,32 EUR / 2,40 kuna s uključenim PDV-om. Duljina SMS poruke ograničena je na 160, odnosno 70 znakova u slučaju korištenja dijakritičkih znakova (npr. č, ć, đ, š, ž)

Izvlačenje dobitnika

Izvlačenje dobitnika nagrada održat će se 04.07.2023. u uredskim prostorijama priređivača

Objava dobitnika

Priređivač će objaviti dobitnike (ime, prezime, mjesto stanovanja te podatak o osvojenoj nagradi) u roku od 8 kalendarskih dana od dana izvlačenja na internetskoj stranici www.heineken.com/hr.

Preuzimanje nagrada

Dobitnik preuzima nagradu u roku od 30 kalendarskih dana od dana primitka obavijesti.
Osvojena nagrada nije zamjenjiva za novac ili neku drugu nagradu.
preuzimanju nagrade dobitnik potpisuje potvrdu koja sadrži ime i prezime, adresu stanovanja i potpis dobitnika, kao i podatke o osvojenoj nagradi i datumu njezina preuzimanja.

Pravila

Za sudjelovanje posjetite heineken.com/hr

Za detaljna pravila posjetite heineken.hr

Za sve najnovije nagradne igre klikni OVDJE

Za sve najnovije nagradne igre klikni OVDJE

0
Voljeli bi čuti vaše mišljenje ili pitanje. Nije potrebna registracija. Samo kliknite +x