NaslovnicaKategorije nagradnih igaraPivo i sokoviHeineken nagradna igra: Rashladi ljeto uz Heineken nagrade

Heineken nagradna igra: Rashladi ljeto uz Heineken nagrade

Trajanje:

Ova Heineken nagradna igra traje od 8.5.2023. do 18.6.2023.

Pogledaj i drugu Heineken nagradnu igru koja traje do 02.07.2023 na linku
Aktivna Heineken nagradna igra

Nagrade:

 • 25 x Mali hladnjak vrijednosti 654,29 EUR / 4.929,73 kuna, što ukupno iznosi 16.357,19 EUR / 123.243,23 kuna.
 • 100 x Coolbox vrijednosti 214,89 EUR / 1.619,09 kuna s uračunatim porezom na dodanu vrijednost (PDV), što ukupno iznosi 21.489,00 EUR / 161.908,87 kuna s uračunatim PDV-om.

Pravo sudjelovanja u nagradnoj igri

Pravo sudjelovanja u nagradnoj igri ima sve punoljetne osobeosim osobe koje su zaposlene, na drugi način rade kod priređivača HEINEKEN HRVATSKA d.o.o. te njihovi bračni ili izvanbračni drugovi, roditelji i djeca

Kako sudjelovati?

Za sudjelovanje u nagradnoj igri potrebno je:

 1. U razdoblju trajanja nagradne igre kupite bilo koji proizvod iz asortimana Heineken piva (Heineken Original, Heineken Silver ili Heineken 0.0), na bilo kojem SPAR ili INTERSPAR prodajnom mjestu na području Republike Hrvatske
 2. Prijaviti se za sudjelovanje na jedan od sljedeća dva načina:
  • Slanjem SMS poruke na telefonski broj 60777 s ključnom riječi HEINEKEN, brojem računa, imenom i prezimenom Sudionika te njegovom adresom stanovanja (ulica i kućni broj, poštanski broj i mjesto), tj. upućivanjem SMS-a na navedeni broj u sljedećem obliku:
   HEINEKEN, broj računa, ime i prezime, ulica i kućni broj, poštanski broj i mjesto
   ili
  • Ispunjavanjem obrasca na internetskoj stranici www.heineken.com/hr (upisivanjem broja računa, imena i prezimena, ulice i kućnog broja, poštanskog broja i mjesta te broja mobitela za kontakt).

Trošak slanja SMS poruke:

 • Cijena slanja SMS poruke je 0,32 EUR / 2,40 kuna s uključenim PDV-om. Duljina SMS poruke ograničena je na 160, odnosno 70 znakova u slučaju korištenja dijakritičkih znakova (npr. č, ć, đ, š, ž). SMS poruka čija duljina prelazi navedena ograničenja, prelazi u novu poruku te će svaka od njih biti naplaćena od strane mobilnog operatera po cijeni od 0,32 EUR / 2,40 kuna. S obzirom na mogući dodatni trošak u slučaju prelaska u novu poruku, preporuka je ne koristiti navedene znakove u tekstu SMS poruke.

Napomene:

 • Izvornik računa s kojim se sudionik prijavio za sudjelovanje u nagradnoj igri, kao dokaz o kupovini, potrebno je sačuvati do završetka Nagradne igre. Priređivač ima pravo tražiti izvornik računa na uvid pri preuzimanju nagrade.
 • Svaki Sudionik može sudjelovati u nagradnoj igri neograničen broj puta s različitim brojevima računa.
 • Svaki pojedini račun može biti iskorišten samo jednom. U slučaju da račun s istim brojem bude ponovno poslan od strane iste ili druge osobe ta će prijava biti proglašena nevažećom.
 • Svaki sudionik može osvojiti samo jednu nagradu, onu za koju bude prvi puta izvučen.

Izvlačenje dobitnika

Izvlačenje dobitnika nagrada održat će se 20.06.2023. u uredskim prostorijama partnera za sve prijave od 8.5.2023 do 18.6.2023. i na tom izvlačenju se izvlače dobitnici svih nagrada.

Objava dobitnika

Priređivač će objaviti popis dobitnika (ime, prezime, mjesto stanovanja te podatak o osvojenoj nagradi) u roku od 8 kalendarskih dana od dana izvlačenja na internetskoj stranici www.heineken.com/hr

Objava će biti uklonjena po isteku roka od 30 kalendarskih dana od dana objave.

Obavješćivanje dobitnika o osvojenoj nagradi

Priređivač će obavijestiti svakog dobitnika o osvojenoj nagradi i načinu njezina preuzimanja najkasnije u roku od 8 dana od dana izvlačenja putem SMS poruke upućene na pretplatnički broj telefona s kojeg je poslana dobitna SMS poruka ili je upisan u obrazac na internetskoj stranici.

Preuzimanje nagrada

Dobitnik preuzima nagradu u roku od 30 kalendarskih dana od dana primitka obavijesti priređivača o osvojenoj nagradi.

Ako dobitnik ne preuzme nagradu u navedenom roku, u narednom roku od 8 kalendarskih dana od isteka prethodno navedenog roka priređivač će ponovno obavijestiti Dobitnika putem SMS poruke da preuzme nagradu u roku od 15 kalendarskih dana od dana primitka dodatne obavijesti. Ako Dobitnik ni u tom naknadnom roku ne preuzme nagradu, gubi pravo na nagradu, a Priređivač će popis nepodignutih nagrada dostaviti Ministarstvu.

Pravila i prijava

Za ispunite formular koji se nalazi na dnu stranice www.heineken.com/hr/hr/nagradna-igra

Za detaljna pravila kliknite OVDJE

Za sve najnovije nagradne igre klikni OVDJE

Za sve najnovije nagradne igre klikni OVDJE

0
Voljeli bi čuti vaše mišljenje ili pitanje. Nije potrebna registracija. Samo kliknite +x