Oglasi
NaslovnicaKategorije nagradnih igaraPivo i sokoviHeineken nagradna igra: Pripremi se na vrijeme za ljetno osvježenje

Heineken nagradna igra: Pripremi se na vrijeme za ljetno osvježenje

Oglasi
Oglasi

Trajanje:

Heineken nagradna igra traje od 29.04.2024. do 09.06.2024. na svim prodajnim mjestima SPAR Hrvatska

Nagrade:

 • 10 x Mali hladnjak pojedinačne vrijednosti 1.022,21 EUR, što ukupno iznosi 10.222,10 EUR
 • 5 x Spar poklon kartica vrijednosti 300,00 EUR, što ukupno iznosi 1.500,00 EUR
 • 70 x Coolbox pojedinačne vrijednosti 225,84 EUR, što ukupno iznosi 15.808,80 EUR

Pravo sudjelovanja u nagradnoj igri

Pravo sudjelovanja u nagradnoj igri ima svaka punoljetna osoba.

Pravo sudjelovanja u Nagradnoj igri nemaju osobe koje su zaposlene ili na drugi način rade kod Priređivača te njihovi bračni ili izvanbračni drugovi, roditelji i djeca te osobe koje su zaposlene ili na drugi način rade kod pravnih osoba koje na bilo koji način sudjeluju u priređivanju i organizaciji Nagradne igre i/ili izvlačenju dobitaka i/ili imaju pristup podacima vezanim za priređivanje nagradne igre te njihovi bračni ili izvanbračni drugovi, roditelji i djeca.

Oglasi

Kako sudjelovati?

Za sudjelovanje u nagradnoj igri potrebno je:

Oglasi
 1. U razdoblju trajanja nagradne igre kupiti bilo koji proizvod iz asortimana Heineken piva (Heineken Original, Heineken Silver ili Heineken 0.0), na bilo kojem SPAR ili INTERSPAR prodajnom mjestu na području Republike Hrvatske
 2. Prijaviti se za sudjelovanje na jedan od sljedeća dva načina:
  • Slanjem SMS-a* na telefonski broj 60777 s ključnom riječi HEINEKEN, brojem računa, imenom i prezimenom Sudionika te njegovom adresom stanovanja (ulica i kućni broj, poštanski broj i mjesto), tj. upućivanjem SMS-a na navedeni broj u sljedećem obliku: HEINEKEN, broj računa, ime i prezime, ulica i kućni broj, poštanski broj i mjesto
   ili
  • Ispunjavanjem obrasca na internetskoj stranici www.heineken.com/hr (upisivanjem broja računa, imena i prezimena, ulice i kućnog broja, poštanskog broja i mjesta te broja mobitela za kontakt).
 3. Sačuvati račun

*Cijena slanja SMS poruke je 0,32 EUR s uključenim PDV-om. Duljina SMS poruke ograničena je na 160, odnosno 70 znakova u slučaju korištenja dijakritičkih znakova (npr. č, ć, đ, š, ž). SMS poruka čija duljina prelazi navedena ograničenja, prelazi u novu poruku te će svaka od njih biti naplaćena od strane mobilnog operatera po cijeni od 0,32 EUR. S obzirom na mogući dodatni trošak u slučaju prelaska u novu poruku, preporuka je ne koristiti navedene znakove u tekstu SMS poruke.

Napomene:

 • Izvornik računa s kojim se sudionik prijavio za sudjelovanje u nagradnoj igri, kao dokaz o kupovini, potrebno je sačuvati do završetka nagradne igre. Priređivač ima pravo tražiti izvornik računa na uvid pri preuzimanju nagrade.
 • Svaki sudionik može sudjelovati u nagradnoj igri neograničen broj puta s različitim brojevima računa.
 • Svaki pojedini račun može biti iskorišten samo jednom. U slučaju da račun s istim brojem bude ponovno poslan od strane iste ili druge osobe ta će prijava biti proglašena nevažećom.
 • Svaki sudionik može osvojiti samo jednu nagradu, onu za koju bude prvi puta izvučen.

Izvlačenje dobitnika

Izvlačenje dobitnika nagrada održat će se 11. lipnja 2024. u uredskim prostorijama partnera za sve prijave od 29. travnja do 9. lipnja 2024. Na tom izvlačenju se izvlače dobitnici svih nagrada.

Objava dobitnika

Priređivač će objaviti dobitnike (ime, prezime, mjesto stanovanja te podatak o osvojenoj nagradi) u roku od 8 kalendarskih dana od dana izvlačenja na internetskoj stranici www.heineken.com/hr

Objava će biti uklonjena po isteku roka od 30 kalendarskih dana od dana objave.

Oglasi

Obavješćivanje dobitnika o osvojenoj nagradi

Priređivač će obavijestiti svakog dobitnika o osvojenoj nagradi i načinu njezina preuzimanja najkasnije u roku od 8 dana od dana izvlačenja putem SMS poruke upućene na pretplatnički broj telefona s kojeg je poslana dobitna SMS poruka ili je upisan u obrazac na internetskoj stranici.

Preuzimanje nagrada

Dobitnik preuzima nagradu u roku od 30 kalendarskih dana od dana primitka obavijesti Priređivača o osvojenoj nagradi.

Ako dobitnik ne preuzme nagradu u roku od 30 dana, u narednom roku od 8 kalendarskih dana od isteka prethodno navedenog roka priređivač će ponovno obavijestiti dobitnika putem SMS poruke da preuzme nagradu u roku od 15 kalendarskih dana od dana primitka dodatne obavijesti. Ako Dobitnik ni u tom naknadnom roku ne preuzme nagradu, gubi pravo na nagradu, a priređivač će popis nepodignutih nagrada dostaviti Ministarstvu.

Pravila i prijava

Za sudjelovanje putem web stranice posjetite www.heineken.com/hr/hr/spar-nagradna-igra

Za detaljna pravila kliknite OVDJEOSTALE NOVE NAGRADNE IGRE POGLEDAJ ISPOD OGLASAOSTALE NOVE NAGRADNE IGRE POGLEDAJ ISPOD OGLASA

Za sve najnovije nagradne igre klikni OVDJE

Za sve najnovije nagradne igre klikni OVDJE

Oglasi0
Voljeli bi čuti vaše mišljenje ili pitanje. Nije potrebna registracija. Samo kliknite +x