NaslovnicaKategorije nagradnih igaraDeterdženti i sredstva za čišćenjeHenkel nagradna igra 2021: Persil, Silan, Somat i Pur nagrađuju!

Henkel nagradna igra 2021: Persil, Silan, Somat i Pur nagrađuju!

Dobitnici nagradne igre su navedeni OVDJE

Trajanje:

Henkel nagradna igra uz Persil, Silan, Somat i Pur traje u razdoblju od 2.9.2021 do 30.9.2021. na svim Konzum prodajnim mjestima na području Republike Hrvatske uključujući i Konzum internet prodavaonicu.

Nagrade:

6 x Philips usisavač FC9331/09, pojedinačne vrijednosti 699 kuna
50 x Philips blender HR3555/00, pojedinačne vrijednosti 599 kuna
50 x Henkel poklon paket vrijednosti 150 kuna

Pravo sudjelovanja

Pravo na sudjelovanje u nagradnoj igri imaju sve fizičke osobe. U nagradnoj igri pravo sudjelovanja nemaju djelatnici društva Henkel Croatia d.o.o. i New Level d.o.o. koja je nadležna za prikupljanje SMS poruka, te članovi njihovih užih obitelji.

Maloljetnici mogu biti dobitnici nagrada i primiti osvojenu nagradu prema zakonom propisanim uvjetima tj. ako su zakonski zastupnici maloljetnog dobitnika prihvatili nagradu umjesto maloljetnog dobitnika.

Način sudjelovanja

Pravo na sudjelovanje u nagradnoj igri ostvaruje se kupnjom bilo koja dva proizvoda Persil, Silan, Somat ili Pur na istom računu za vrijeme trajanja nagradne igre na bilo kojem Konzum prodajnom mjestu u Republici Hrvatskoj.

Broj računa potrebno je prijaviti slanjem SMS poruke sadržaja:
“HENKEL, broj računa, ime i prezime, adresa (ulica i kućni broj, poštanski broj i mjesto)” na broj 60221
(Primjer: HENKEL, 12345/1230/1, Ivana Horvatic, Glavna ulica 1, 10000 Zagreb).
Cijena SMS poruke je 2,40 Kn. U cijenu je uključen PDV.

Duljina SMS poruke ograničena je na 160, odnosno 70 znakova u slučaju korištenja dijakritičkih znakova (npr. č, ć, đ, š, ž). Poruka čija duljina prelazi navedena ograničenja, prelazi u drugu poruku te će kao takva biti naplaćena od strane mobilnog operatera. Zbog navedenoga, preporuka je ne koristiti posebne znakove u tekstu SMS poruke.

Napomene:

  • Dokaz o kupnji je račun koji će kupci dobiti na blagajni. Sudionici nagradne igre moraju do kraja nagradne igre čuvati račun te na zahtjev priređivača nagradne igre isti pokazati. Nikakvi drugi predmeti neće biti prihvaćeni kao dokaz o kupnji.
  • Jedna osoba može sudjelovati s neograničenim brojem različitih računa.
  • Jedan broj računa može se poslati samo jedanput. U slučaju da isti broj računa bude ponovo poslan od strane iste ili od različitih osoba, pravo na sudjelovanje u nagradnoj igri imat će samo prva prijava tog broja računa.
  • Ako sudionik prijavi nepotpun ili djelomičan broj računa, a izvučen je kao dobitnik nagrade, takav će se dobitnik smatrati nevažećim pri provjeri računa te mu se neće dodijeliti nagrada.
  • Jedna fizička osoba može osvojiti samo jednu nagradu.

Izvlačenje i objava dobitnika

Izvlačenje dobitnika održat će se 1. listopada 2021. u prostorijama tvrtke Henkel Croatia d.o.o. uz prisutnost tročlane komisije te će se o izvlačenju voditi zapisnik.

Izvlačenje dobitnika izvršit će se računalnom aplikacijom, slučajnim odabirom iz baze poslanih SMS poruka. Prijave pristigle nakon 30. 9. 2021. nemaju pravo sudjelovanja u nagradnoj igri.

Rezultati izvlačenja svih nagrada bit će objavljeni nakon završetka nagradne igre na stranici level.hr.

Obavijest o dobitku i preuzimanju nagrade

Dobitnici će o dobitku biti obaviješteni pismeno ili telefonski, u roku od 8 dana nakon izvlačenja.
Način preuzimanja nagrade dogovorit će se sa svakim dobitnikom pojedinačno.

Prilikom preuzimanja nagrade dobitnik obavezno treba predočiti račun na kojem je naznačena kupnja proizvoda navedenih u pravilma.
Dobitnik mora preuzeti nagradu u roku od 30 dana nakon primljene obavijesti o nagradi uz predočenje osobne iskaznice. Ako se nagrada ne preuzme u spomenutom roku, priređivač će ponovo u roku od 8 dana obavijestiti dobitnika o dobitku i odrediti naknadni rok od 8 dana od prijema obavijesti za podizanje nagrade. Ako dobitnik iz bilo kojeg razloga ne može prihvatiti nagradu, on gubi pravo na nju i nema pravo potraživati naknadu. Preuzimanjem nagrade prestaju sve obaveze Priređivača prema dobitniku.

Pravila

Detaljna pravila Henkel nagradne igre možete pogledati OVDJE

Za sve najnovije nagradne igre klikni OVDJE

Za sve najnovije nagradne igre klikni OVDJE