NaslovnicaKategorije nagradnih igaraDeterdženti i sredstva za čišćenjeHenkel: Persil, Silan, Somat, Pur i Bref nagrađuju

Henkel: Persil, Silan, Somat, Pur i Bref nagrađuju

Trajanje:

Henkel nagradna igra se održava u periodu od 01.09.2022 do 30.09.2022. na svim Konzum prodajnim mjestima na području Republike Hrvatske (uključujući i Konzum online prodavaonicu).

Nagrade:

  • 20 x Philips blender, model HR 3555/00, pojedinačne vrijednosti 599 kuna
  • 20 x Philips ručni steamer, model GC362/80, pojedinačne vrijednosti 599 kuna
  • 70 x Henkel poklon paket vrijednosti 200 kuna

Pravo sudjelovanja u nagradnoj igri

Pravo na sudjelovanje u nagradnoj igri imaju sve fizičke osobe. Iz sudjelovanja u nagradnoj igri isključeni su djelatnici društva Henkel Croatia d.o.o. i New Level d.o.o. koja je nadležna za prikupljanje SMS poruka, te članovi njihovih užih obitelji.

Maloljetnici mogu biti dobitnici nagrada i primiti osvojenu nagradu prema zakonom propisanim uvjetima tj. ako su zakonski zastupnici maloljetnog dobitnika prihvatili nagradu umjesto maloljetnog dobitnika.

Kako sudjelovati?

Pravo na sudjelovanje u nagradnoj igri ostvaruje se kupnjom bilo kojeg proizvoda Persil, Silan, Somat, Pur ili Bref za vrijeme trajanja nagradne igre na bilo kojem Konzum prodajnom mjestu u Republici Hrvatskoj.

Broj računa potrebno je prijaviti slanjem SMS poruke sadržaja „HENKEL, broj računa, ime i prezime, adresa (ulica i kućni broj, poštanski broj i mjesto)“ na broj 60777 (Primjer: HENKEL, 12345/1230/1, Ivana Horvatic, Glavna ulica 1, 10000 Zagreb). Cijena SMS poruke je 2,40 kuna ili 0,32 EUR. U cijenu je uključen PDV.

Dokaz o kupnji je račun koji kupci dobiju na blagajni.

Napomene:

  • Sudionici nagradne igre moraju do kraja nagradne igre čuvati račun te na zahtjev priređivača nagradne igre isti pokazati. Nikakvi drugi predmeti neće biti prihvaćeni kao dokaz o kupnji.
  • Jedna osoba može sudjelovati s neograničenim brojem različitih računa.
  • Jedan broj računa može se poslati samo jedanput. U slučaju da isti broj računa bude ponovo poslan od strane iste ili od različitih osoba, pravo na sudjelovanje u nagradnoj igri imat će samo prva prijava tog broja računa.
  • Ako sudionik prijavi nepotpun ili djelomičan broj računa, a izvučen je kao dobitnik nagrade, takav će se dobitnik smatrati nevažećim pri provjeri računa te mu se neće dodijeliti nagrada.
    Jedna fizička osoba može osvojiti samo jednu nagradu.
  • Duljina SMS poruke ograničena je na 160, odnosno 70 znakova u slučaju korištenja dijakritičkih znakova (npr. č, ć, đ, š, ž). Poruka čija duljina prelazi navedena ograničenja, prelazi u drugu poruku te će kao takva biti naplaćena od strane mobilnog operatera. Zbog navedenoga, preporuka je ne koristiti posebne znakove u tekstu SMS poruke.

Izvlačenje dobitnika

Izvlačenje dobitnika održat će se 3.10.2022. u prostorijama tvrtke Henkel Croatia d.o.o. uz prisutnost tročlane komisije te će se o izvlačenju voditi zapisnik.

Izvlačenje dobitnika izvršit će se računalnom aplikacijom, slučajnim odabirom iz baze poslanih SMS poruka. Prijave pristigle nakon 30.9.2022. nemaju pravo sudjelovanja u nagradnoj igri.

Objava dobitnika

Rezultati izvlačenja svih nagrada bit će objavljeni nakon završetka nagradne igre na internetskoj stranici level.hr

Obavijest o dobitku

Dobitnici će o dobitku biti obaviješteni pismeno ili telefonski, u roku od 8 dana nakon izvlačenja. Način preuzimanja nagrade dogovorit će se sa svakim dobitnikom pojedinačno.

Preuzimanje nagrada

Dobitnik mora preuzeti nagradu u roku od 30 dana nakon primljene obavijesti o nagradi uz predočenje osobne iskaznice. Ako se nagrada ne preuzme u spomenutom roku, priređivač će ponovo u roku od 8 dana obavijestiti dobitnika o dobitku i odrediti naknadni rok od 8 dana od prijema obavijesti za podizanje nagrade.

Prilikom preuzimanja nagrade dobitnik obavezno treba predočiti račun na kojem je naznačena kupnja proizvoda navedenih u pravilima.

Detaljna pravila

Detaljna pravila možete pronaći na www.level.hr

Za sve najnovije nagradne igre klikni OVDJE

Za sve najnovije nagradne igre klikni OVDJE