Henkel nagradna igra: Henkel i Konzum nagrađuju!

Trajanje:

Henkel nagradna igra uz Persil, Perwoll Silan, Somat, Bref, Fa, Gliss i Taft traje od 2.2.2024. do 28.2.2024.

Nagrade:

  • 5 x RH2037WO ROWENTA štapni usisivač, vrijednosti 299,99 €
  • 10 x RO3753EA ROWENTA usisivač, vrijednosti 119,99 €
  • 25 x TEFAL glačalo, vrijednosti 99,99 €
  • 70 x Henkel poklon paket

Ukupan broj nagrada: 110

Pravo sudjelovanja u nagradnoj igri

Pravo sudjelovanja u nagradnoj igri i pravo na nagradu imaju sve fizičke osobe starije od 18 godina sa stalnim prebivalištem ili boravištem i poštanskom adresom u Hrvatskoj.

Iz sudjelovanja u nagradnoj igri isključeni su zaposlenici Priređivača, zaposlenici tvrtke New Level d.o.o. i članovi njihovih užih obitelji.

Kako sudjelovati?

  1. Kupite bilo koji proizvod Persil, Perwoll Silan, Somat, Bref, Fa, Gliss i Taft za vrijeme trajanja nagradne igre, na bilo kojem Konzum prodajnom mjestu u Republici Hrvatskoj
  2. Sačuvate račun kao dokaz kupnje s kojim se može sudjelovati u nagradnoj igri
  3. Pošaljite SMS poruku sadržaja „HENKEL, broj računa, ime i prezime, adresa (ulica i kućni broj, poštanski broj i mjesto)“ na broj 60777 (Primjer: HENKEL, 12345/1200/1, Ivana Horvatic, Glavna ulica 1, 10000 Zagreb). Cijena SMS poruke je 0,32 €. U cijenu je uključen PDV.

Napomene:

  • Jedna osoba može sudjelovati s neograničenim brojem različitih računa kupnjom pojedinačnog odgovarajućeg Proizvoda, prema ovim Pravilima. Jedan broj računa može se poslati samo jednom.
  • Svaki pojedinačni sudionik može osvojiti maksimalno jednu nagradu.
  • Duljina SMS poruke ograničena je na 160, odnosno 70 znakova u slučaju korištenja dijakritičkih znakova (npr. č, ć, đ, š, ž). Poruka čija duljina prelazi navedena ograničenja, prelazi u drugu poruku te će kao takva biti naplaćena od strane mobilnog operatera. Zbog navedenoga, preporuka je ne koristiti posebne znakove u tekstu SMS poruke.

Izvlačenje dobitnika

Svi zaprimljeni brojevi računa i osobni podaci sudionika nagradne igre spremaju se u jedinstvenu bazu podataka i sudjeluju u izvlačenju nagrada.

Izvlačenje dobitnika izvršit će se računalnom aplikacijom, slučajnim odabirom iz baze svih primljenih prijava. U izvlačenju sudjeluju sve prijave zaprimljene u periodu trajanja nagradne igre od 2. 2. 2024. u 00:00:00 do 28. 2. 2024. do 23:59:59.

Izvlačenje nagrada će se održat će gore navedenog datuma u prostorijama Henkel Croatia d.o.o., Budmanijeva 1, 10 000 Zagreb u 11:00 sati u prisustvu tročlane komisije o te će se o izvlačenju voditi zapisnik.

Objava dobitnika

Rezultati izvlačenja bit će objavljeni u roku 8 dana nakon završetka nagradne igre na internetskoj stranici www.level.hr

Obavijest o dobitku i preuzimanju nagrade

Sudionici će biti obaviješteni o nagradi pismenim putem, SMS-om ili e-mail-om na kontakt podatke koje su dostavili prilikom prijave računa, najkasnije 8 dana nakon izvlačenja rezultata.

Sudjelovanjem u ovoj Nagradnoj igri, sudionici su suglasni da se, ako postanu dobitnici nagrade, njihovo ime i prezime te grad ili mjesto mogu objaviti na internetskoj stranici www.level.hr u svrhu transparentnosti prilikom izvlačenja dobitnika.

Preuzimanje nagrada

Nagrade se mogu preuzeti u dogovoru s Priređivačem, najkasnije 30 dana od primitka obavijesti o dobivenoj nagradi.

Ako izvučeni dobitnik ne pošalje sve potrebne kontakt podatke za dostavu nagrade unutar 30 dana od dana obavijesti o dobivenoj nagradi ili ne preuzme nagradu u roku od 30 dana od dana obavijesti o dobitku, Priređivač će ponovno u daljnjem roku od 8 dana obavijestiti dobitnika o dobitku i odrediti naknadni rok od 14 dana od prijema te obavijesti za dostavu svih potrebnih kontakt podataka Priređivaču za dostavu nagrade ili preuzimanje nagrade. Uz uvjet dokazivanja kupnje računom i dostave podataka Priređivaču, dobitnik mora preuzeti nagradu u rokovima iz ovog Pravilnika.

Pravila

Za detaljna pravila posjetite www.level.hr

Za sve najnovije nagradne igre klikni OVDJE

Za sve najnovije nagradne igre klikni OVDJE

0
Voljeli bi čuti vaše mišljenje ili pitanje. Nije potrebna registracija. Samo kliknite +x