NaslovnicaKategorije nagradnih igaraPivo i sokoviHidra nagradna igra: U Konzumu hidru kupuj, pa za nagradu otputuj!

Hidra nagradna igra: U Konzumu hidru kupuj, pa za nagradu otputuj!

Trajanje:

Hidra nagradna igra započinje 29.05.2023. u 00:00h i traje do 03.07.2023. u 23:59h

Nagrade:

 • 4 x Vaučer za putovanje u vrijednosti 650€
 • 5 x Bicikl Norco Storm 1
 • 100 x Hidra sjenilo/šator za plažu

Pravo sudjelovanja u nagradnoj igri

Pravo sudjelovanja u nagradnoj igri imaju svi punoljetni državljani RH (fizičke osobe).

U nagradnoj igri ne smiju sudjelovati zaposleni u društvu Zagrebačke pivovare d.o.o., zaposlenika KONZUM plus d.o.o / Konzum.hr /web prodavaonica, zaposlenika tvrtki (GELD DATA, 404 agencija, BBDO) koje sudjeluju u organizaciji ove nagradne igre te članovi njihove uže obitelji (bračni partner, izvanbračni partner, roditelji, djeca, braća, sestre) i druge osobe koje su na bilo koji način izravno uključene u provedbu nagradne igre.

Hidra proizvodi/pakiranja koja sudjeluju u nagradnoj igri su:

Brand/Robna markaVrsta pakiranjaOznaka količine pakiranja
Hidra IsoPlastična boca50cl
Hidra IsoRGB50cl
Hidra UpPlastična boca50cl
Hidra UpRGB50cl
Hidra IsoLimenka33cl
Hidra UpLimenka33cl

Kako sudjelovati?

 1. Kupite jedan od proizvoda navedenih u pravilima, koji mora biti naveden na računu iz bilo kojem prodajnom mjestu Konzum plus d.o.o./ Konzum.hr
 2. Prijavite se za sudjelovanje na jedan od dva načina ali uvijek s novim brojem računa:
  • a) Slanjem SMS prijave:
   Za svaku kupnju navedenih proizvoda/pakiranja, kupac šalje tekstualnu SMS poruku sadržaja:
   HIDRA, broj računa, ime, prezime, ulica, kućni broj, mjesto, poštanski broj kupca na broj 60060. Cijena jedne SMS poruke iznosi 0,32 EUR/sms, 2,41 HRK/sms (PDV uključen).
   Primjer ispravne SMS prijave:
   KONZUM, 1234/567/890, Pero Peric, Ilica 10, Zagreb, 10000
   Duljina SMS poruke ograničena je na 160, odnosno 70 znakova u slučaju korištenja posebnih znakova kao što su hrvatska slova (npr. č, ć, ž, đ). Poruka čija duljina prelazi navedena ograničenja, prelazi u drugu poruku te će kao takva i biti naplaćena od strane mobilnogoperatera. Zbog navedenoga, preporuka je ne koristiti posebne znakove u tekstu SMS poruke.
   ili
  • b) WEB prijavom:
   Popunjavanjem prijave na web stranici: www.zagrebackapivovara.hr
   s podacima: ime, prezime, ulica, kućni broj, mjesto, poštanski broj, broj mobitela, e-mail, broj računa
   Primjer ispravne prijave putem Web obrasca: Ime: Pero; Prezime: Perić; Ulica: Ilica; Kućni broj: 10; Mjesto: Zagreb; Poštanski broj: 10000; Broj mobitela: 385912345678;
   E-mail: pero.peric@primjer@hr; Broj računa: 123/4567/890

Napomene:

 • Sačuvajte original računa do nagradnog izvlačenja kao potvrdu kupnje Hidra proizvoda
 • Svaki pojedini broj računa može se poslati/prijaviti samo jednom. Ako isti broj računa bude ponovno poslan s istog ili nekog drugog broja telefona i/ili ukoliko bude prijavljen više od jednog puta putem weba, ta će prijava biti proglašena nevažećom.
 • Svaki od sudionika nagradne igre ima pravo sudjelovati s neograničenim brojem poslanih SMS poruka i/ili prijava putem weba, ali svaki put sa novim brojem računa
 • Prijava koja nije potpuna jer ne sadrži neki od traženih podataka neće se smatrati valjanom prijavom za sudjelovanje u nagradnoj igri pa će se takva prijava diskvalificirati iz nagradne igre i neće se uzeti u obzir pri izvlačenju dobitnika
 • U slučaju jednokratne kupovine više od jednog proizvoda/pakiranja koja sudjeluju u nagradnoj igri kupac može poslati samo jednu tekstualnu SMS poruku za sudjelovanje u nagradnoj igri ili se može samo jednom prijaviti putem web-a uz napomenu da ukoliko kupac sudjeluje u nagradnoj igri putem slanja SMS poruka, tada kupac ne može s istim računom sudjelovati i putem web-a.

Izvlačenje dobitnika

Izvlačenje dobitnika održat će se 05.07.2023. godine u 10:30 sati u prostorijama priređivača, Zagrebačka pivovara d.o.o., na lokaciji Ilica 224, Zagreb.

Izvlačenje se radi iz baze svih poslanih SMS poruka pristiglih tijekom trajanja nagradne igre i prijava putem weba na stranici www.zagrebackapivovara.hr, metodom slučajnog odabira.

Objava dobitnika

Rezultati izvlačenja, odnosno dobitnici svih podijeljenih nagrada biti će objavljeni na web stranici www.zagrebackapivovara.hr najkasnije osam dana od dana izvlačenja nagrada.

Utvrđivanje broja računa

Potencijalnim dobitnicima će se ispitivat istovjetnosti izvučenog dobitnog broja računa s brojem originala računa koji je kupac dužan sačuvati do kraja nagradne igre. Krivotvoreni brojevi računa ili brojevi računa s neovlaštenim promjenama prilikom prijave bit će smatrani nevažećima.

Računi koji glase na pravnu osobu također neće biti važeći.

Ispitivanje istovjetnosti računa izvučenog potencijalnog dobitnika provjeravat će se na način da potencijalni dobitnik na e-mail adresu [email protected] pošalje fotografiju originalnog računa te osobne podatke (ime i prezime te mobilni broj) kojima je sudjelovao/la u nagradnoj igri. Krivotvoreni brojevi računa ili brojevi računa s neovlaštenim promjenama će se smatrati nevažećima.

U slučaju izvučenih računa koja se utvrde kao nevažeći, odvit će se ponovljeno izvlačenje potencijalnih dobitnika za nevažeće račune i pripadajuće nagrade u roku od osam dana od prvotnog izvlačenja dobitnika

Isporuka nagrada

Procedura za preuzimanje nagrada i ostvarivanje prava dobitnika je sljedeća:

a) Vaučer za putovanje u vrijednosti 650€- ukupno četiri (4) nagrade će nagradu preuzeti osobno ili u dogovoru sa Zagrebačkom pivovarom.

b) Bicikli Norco Storm 1– ukupno pet (5) nagrada, će nagradu preuzeti osobno ili u dogovoru sa Zagrebačkom pivovarom, u skladu s mogućnostima planirane proizvodnje navedenog modela, osim u slučaju više sile

c) Hidra sjenilo/šator za plažu- ukupno sto (100) nagrada, će nagradu preuzeti osobno ili u dogovoru sa Zagrebačkom pivovarom. Prilikom preuzimanja nagrada dobitnik je obvezan dati na uvid dokaz identiteta koji odgovara podacima navedenim u SMS poruci ili web prijavi te original računa navedenog u SMS poruci ili web prijavi.

Pravila i prijava putem web stranice

Za prijavu putem web stranice i detaljna pravila posjetite www.zagrebackapivovara.hr

Za sve najnovije nagradne igre klikni OVDJE

Za sve najnovije nagradne igre klikni OVDJE

0
Voljeli bi čuti vaše mišljenje ili pitanje. Nije potrebna registracija. Samo kliknite +x