HiPP: Ljeto nam stiže

hipp-nagradna-igra-2012HiPP i Falkensteiner Hotel Diadora za vas su pripremili veliku ljetnu nagradnu igru u kojoj svatko dobiva HiPP pribor za jelo i Falkensteiner loptu za plažu.  Također sudjelujete i u završnom izvlačenju za 5x sedmodnevni aranžman u Falkensteiner Family Hotel Diadora za četveročlanu obitelj i 300x HiPP poklon paket.

Nagradna igra traje od 25. svibnja do 25. lipnja 2012. godine

U nagradnoj igri mogu sudjelovati svi građani Republike Hrvatske koji u trajanju nagradne igre u bilo kojoj trgovini u RH kupe 20 HiPP proizvoda (osim dojenačkih mliječnih formula) s deklaracijom na kojoj piše Uvoznik: Vivera d.o.o., Ul Kralja Zvonimira bb, 44400 Glina, te kopije računa zajedno s osobnim podacima(ime i prezime, adresa, telefon) pošalju na adresu priređivača (Vivera d.o.o. – HiPP marketing, p.p.74; 10020 Zagreb- za nagradnu igru)

Nagrade:
5 x sedmodnevni aranžman u Falkensteiner Family Hotel Diadora za četveročlanu obitelj
300 x HiPP poklon paket (Hipp kutija za hranu, termos boca, termos torbica, tješilica i 2 zaštite od sunca za auto)

Svi sudionici nagradne igre osvajaju:
HiPP pribor za jelo i Falkensteiner loptu za plažu.

U nagradnu igru ulaze sve pošiljke pristigle zaključno s datumom 02.07.2012.

Javno izvlačenje nagrada održat će se 03.srpnja 2012.
Imena dobitnika nagrada biti će objavljena u dnevnom tisku u Jutarnjem listu u roku od osam (8) dana od izvlačenja, a dobitnici će biti obaviješteni telefonskim putem ili poštom o preuzimanju prvih 5 nagrada. Preostale nagrade će biti poslane svim dobitnicima na kućnu adresu.

Za sve najnovije nagradne igre klikni OVDJE

Za sve najnovije nagradne igre klikni OVDJE