NaslovnicaSve nagradne igre u HrvatskojHp nagradna igra: HP Gaming računalo kupi i nagradu pokupi!

Hp nagradna igra: HP Gaming računalo kupi i nagradu pokupi!

Trajanje:

HP nagradna igra održava se u razdoblju od 15.08.2023. do 30.09.2023.

Nagrade:

 1. nagrada: Refundacija novca za kupljeno gaming računalo u max vrijednosti do 1.600,00 € + PDV
 2. nagrada: Refundacija novca za kupljeno gaming računalo u max vrijednosti do 1.600,00 € + PDV
 3. nagrada: Refundacija novca za kupljeno gaming računalo u max vrijednosti do 1.600,00 € + PDV
  50 utješnih nagrada: Victus hoodie majice

Pravo sudjelovanja u nagradnoj igri

Pravo sudjelovanja imaju svi građani Republike Hrvatske koji u razdoblju od 15.08.2023. do 30.09.2023. godine na bilo kojem maloprodajnom mjestu navedenom na web stranici www.hppartneri.hr, a na području Republike Hrvatske, kupe HP-ovo gaming prijenosno računalo, prijave se na web stranici www.hp-nagradnaigra.hr , ispune sve tražene podatke te prilože dokaz o kupnji uređaja – skenirani ili fotografirani račun.

Kako sudjelovati?

Za sudjelovanje potrebno je:

 1. Kupiti HP Gaming prijenosno računalo
 2. Registrirati se na web stranicu www.hp-nagradnaigra.hr te upisati vlastite osobne podatke (ime i prezime, broj telefona, datum rođenja, e-mail adresa, IBAN tekućeg računa), broj računa i datum izdavanja računa kupljenog uređaja, serijski broj kupljenog uređaja te priložiti elektronsku kopiju računa (skenirani ili fotografirani dokument).
 3. Kliknuti gumb “Pošalji” čime sudjelujete u nagradnoj igri te ste suglasni s Uvjetima i odredbama nagradne igre koje se nalaze na web stranici.

Izvlačenje dobitnika

Izvlačenje nagradne igre održat će se 09. listopada 2023. u 10 sati u prostorijama tvrtke Alert d.o.o., Petra Berislavića 20, 10 000 Zagreb nasumičnim odabirom. Izvlačenje će nadzirati tročlana komisija i vodit će se zapisnik.

Objava dobitnika

Svi dobitnici nagradne igre bit će objavljeni na stranici www.hp-nagradnaigra.hr te će biti telefonski i pismeno obavješteni o dobivenoj nagradi.

Preuzimanje nagrada

O načinu preuzimanja nagrada dobitnici će biti obavješteni 8 dana nakon završnog izvlačenja. Dobitnici preuzimaju nagrade u roku od 30 dana od dana primitka pismene obavijesti o osvajanju nagrada.

Ako dobitnici nagrade ne podignu u roku iz prethodnog stavka ovoga članka, priređivač ih je dužan ponovno u roku od osam dana od isteka roka obavijestiti o dobitku, te odrediti naknadni rok za podizanje nagrada, koji ne može biti kraći od osam dana a niti duži od 15 dana od dana primitka obavijesti.

Napomena dobitnicima

 • Ako je dobitnik nagrade iz ove nagradne igre maloljetan na dan izvlačenja dobitnika, nagrada će glasiti na ime roditelja ili zakonskog skrbnika, te ju on i preuzima u ime dobitnika.
 • Ako dobitnik ni u naknadnom roku ne podigne nagradu, gubi pravo na nagradu a priređivač je dužan popis nepodignutih nagrada dostaviti Ministarstvu financija.
 • Preuzimanjem nagrade prestaju sve daljnje obaveze priređivača nagradne igre prema dobitniku.

Pravila

Za popis prodajnih mjesta posjetite http://www.hppartneri.hr

Za detaljna pravila kliknite OVDJE

Za sve najnovije nagradne igre klikni OVDJE

Za sve najnovije nagradne igre klikni OVDJE

0
Voljeli bi čuti vaše mišljenje ili pitanje. Nije potrebna registracija. Samo kliknite +x