Oglasi
NaslovnicaBesplatne nagradne igreHT: Move on - pridruži se u stvaranju filma i osvoji nagrade

HT: Move on – pridruži se u stvaranju filma i osvoji nagrade

Oglasi

film-on-move-ht-natjecajOkušajte se u svijetu filma i osvojite vrijedne nagrade! Hrvatski Telekom organizira natječaj pod nazivom „Move On u Hrvatskoj“ za izradu najboljeg prijedloga u obliku teksta, slike, video uratka ili zvučne snimke na zadanu temu.

Move On je naziv filma kojeg tek treba stvoriti, remek-djela holivudskog redatelja Asgera Letha. Uključite se u stvaranje filma svojim idejama i talentima jer najbolje prijedloge za snimanje u Hrvatskoj nagrađujemo vrhunskim mobilnim uređajima!

Jedan od brojnih uzbudljivih aspekata filma Move On je to što je riječ o međunarodnom filmu. Putovanje uključuje Nizozemsku, Njemačku i Austriju, zatim slijede Slovačka, Mađarska i Hrvatska pa Crna Gora i Makedonija. Češka, Bugarska i Albanija će također dati svoj doprinos. S ovolikim brojem uključenih zemalja bilo je jasno da će u stvaranje filma biti uključena multinacionalna ekipa. Brojne lokacije filmu daju osebujnu dinamiku, a Asger Leth čvrsto u rukama drži redateljsku palicu kako bi stvorio avanturu čiji vizualni jezik razumiju svugdje u svijetu.

Oglasi
Oglasi

Natječaj je otvoren od 24. svibnja 2012. godine u 12:00:00 sati do 22. srpnja 2012. godine u 00:00:00 sati, te se u tom razdoblju primaju prijave.

Za sudjelovanje je potrebno je da napraviti registraciju na www.move-on-film.hr. Sudionik natječaja obvezan je prilikom postupka registracije dati točne i potpune osobne podatke.

Nakon obavljene registracije označava se kategorija u kojoj se prijavljuje kreativni rad.

1. Najdraži kafić ili bar – lokacija koja će biti odabrana za snimanje u Hrvatskoj

2. Nogometni navijači – biranje statista za snimanje scene s navijačima

Oglasi
Oglasi

3. Ime hotela – ime hotela koje će biti odabrano za naziv hotela koji se pojavljuje u filmu

4. Prijedlog pjesme za kafić (vlastita pjesma)– video ili snimka koja će biti izabrana kao glazba u filmu

5. Plesanje – video na temelju kojeg će se odabrati statisti za snimanje scene s plesaćima i/ili plesaćicama

6. Sunlotion girl za billboard – izbor djevojke za fotku na billboardu koja će se pojaviti u filmu

7. Najzanimljiviji koktel – najbolji recept za koktel, koktel kojeg će glumac piti u filmu

8. Nogometni komentator – osoba čiji će glas biti izabran za nogometnog komentatora
Svaki Sudionik natječaja može se prijaviti na svaku od ponuđenih kategorija bez ograničenja na broj prijavljenih Kreativnih radova. Sudionik natječaja svoj kreativni rad može poslati na stranici www.move-on-film.hr nakon unosa svojih korisničkih podataka.

Nagradni fond:
4 x Samsung Galaxy mini II. Jedinična vrijednost iznosi 1.747,50 kn (PDV uključen) – po jedan za Kategorije 1., 3., 6. i 7.

4 x Samsung Galaxy Tab 8.9”. Jedinična vrijednost iznosi 5.747,50 kn (PDV uključen) – po jedan za Kategorije 2., 4., 5. i 8.
Odabir najboljih Kreativnih radova u svakoj od kategorija biti će izvršen od strane ocjenjivačkog suda koji će se sastojati će od 3 člana. Objava nagrađenih Kreativnih radova objavom na stranici www.move-on-film.hr i HT Facebook stranici (http://www.facebook.com/HrvatskiTelekom#!/HrvatskiTelekom). Datum objave biti će naknadno određen.

Za sudjelovanju u natječaju posjetite ovu stranicuOSTALE NOVE NAGRADNE IGRE POGLEDAJ ISPOD OGLASAOSTALE NOVE NAGRADNE IGRE POGLEDAJ ISPOD OGLASA

Za sve najnovije nagradne igre klikni OVDJE

Za sve najnovije nagradne igre klikni OVDJE

Oglasi